13/06/2021

Κύριε Παπανδρέου, ο κύριος Τσουκάτος σας προσάπτει 3 κακουργήματα. Τα αποδέχεστε;

tsoykatos agwgh papandreou

Για πρώτη φορά ο κύριος Τσουκάτος εμπλέκει τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας της τις ίδιες ευθύνες με αυτές που καταλογίζονται στον ίδιο. Υπάρχει όμως ακόμα μία νέα, ενδιαφέρουσα παράμετρος. Ο κύριος Τσουκάτος παρουσιάζει τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου ως αποδοχή συνενοχής για τις έκνομες πράξεις του.

Με απλά λόγια, ο κύριος Τσουκάτος εμπλέκει την σημερινή κυβέρνηση στις ακόλουθες πράξεις:

  1. παράβαση του νόμου περί χρηματοδότησης κομμάτων
  2. παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων
  3. ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
  4. Σύσταση συμμορίας (σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό δίκαιο για την διακίνηση μαύρου χρήματος)

Όλα αυτά, όχι με απλές δηλώσεις αλλά με την ΑΓΩΓΗ που κατέθεσε εις βάρος του βουλευτή Πάνου Καμμένου, μέλους της εξεταστικής για τη Siemens.

Όπως γράφαμε,

Εάν ο κύριος Πρωθυπουργός και το κόμμα του δεν μηνύσει ως οφείλει τον κύριο Τσουκάτο, σημαίνει ότι αποδέχεται τις κατηγορίες και πρέπει να επιστρέψει ΑΜΕΣΑ 90 εκ. Ευρώ από την κρατική επιχορήγηση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Δείτε το απόσπασμα της αγωγής που κατέθεσε ο Τσουκάτος όπου καταφέρεται ευθέως στον σημερινό πρωθυπουργό. Και μετά αναρωτιόμαστε “που πήγαν τα λεφτά”…

(κλικ στην εικόνα).

Διαβάστε επίσης: Ή έχουμε κυβέρνηση απατεώνων ή ενας απατεώνας συκοφαντεί την κυβέρνηση.

Αυτό που δεν έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ εως αυτή τη στιγμή, να μηνύσει δηλαδή τον Τσουκάτο, το κάνει ο βουλευτής που δέχτηκε την αγωγή, αφού επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κοινοποιώντας του την αγωγή που δέχτηκε ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες αυτεπάγγελτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ