ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://kosmosnews.blogspot.com/2009/01/blog-post_8842.html

“Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου του Πέτρου, που είναι και σύζυγος Δικαστικού Λειτουργού (που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Ηλείας) το βράδυ της 26-1-2009 και περί ώρες από 10,30 μμ μέχρι και 11,30 μμ ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και ασκούσε τα καθήκοντα του , δέχτηκε βάναυση εγκληματική επίθεση από άγνωστα (ή άγνωστο ) μέχρι τώρα πρόσωπα ( ή πρόσωπο) , με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό του στο κεφάλι , την μεταφορά του στην εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Τρίπολης όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή, η δε κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Πρόκειται για καλά προετοιμασμένη, ύπουλη εγκληματική επίθεση που …… δέχτηκε ο συνάδελφός μας στο χώρο της εργασίας του, μέσα στο γραφείο του, σε χρόνο που προετοίμαζε τις υποθέσεις του .
Τα βάναυσα και εγκληματικά κτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι του από το φονικό όργανο των δραστών ή του δράστη, ήταν πολλά και του προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία μη αντιμετωπίσιμη.
Οι συνθήκες της επίθεσης και ο τρόπος που κτυπήθηκε οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σχεδιασμένη δολοφονική ενέργεια σε βάρος του συναδέλφου μας, η οποία έχει ευρύτερες κοινωνικές προεκτάσεις.
Η επίθεση αυτή στέφεται κατά του Δικηγορικού λειτουργήματος και κατά του θεσμού της Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για πρωτόγνωρο άγριο έγκλημα που στρέφεται σε βάρος μάλιστα ενός δικηγόρου ο οποίος ασκεί επί 28 χρόνια, έντιμα, ευσυνείδητα και με συνέπεια και ζήλο το λειτούργημα του Δικηγόρου, είναι από τα πλέον μάχιμα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και σε όλη της περιφέρεια του Εφετείου Καλαμάτας. Έχει προκληθεί μείζον κοινωνικό ζήτημα στην περιοχή μας και είναι αναγκαίο να εξαντληθεί κάθε μέσον με σκοπό την διαλεύκανσή του εγκλήματος , έτσι ώστε πέραν του ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, να επανέλθει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας στους νόμους και τους θεσμούς .
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και συλλογής στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας .
Όμως όπως επειδή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και το στάδιο της αρχικής συλλογής των στοιχείων είναι πολύ σημαντικό , οι ασκούντες την προανάκριση στο στάδιο αυτό είναι αναγκαίο να έχουν αυξημένη εμπειρία. Έτσι πιστεύουμε ότι η υπόθεση πρέπει να ανατεθεί σε ειδικό κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών σε ζητήματα ανθρωποκτονιών.
ΖΗΤΑΜΕ
Η υπόθεση να λάβει την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, γιατί αυτό θα συμβάλλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.”
ΣΧΟΛΙΟ:λίγη ώρα μετά την αποστολή του δελτίου τύπου ο άτυχος δικηγόρος κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ