Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Μήπως θα έπρεπε να συμπεριλάβετε και τον κύριο Αρτέμιο Θεοδωρίδη κύριοι της εξεταστικής στην λίστα με τους επιχειρηματίες; ΩΧ! Να τη πάλι η Civitas!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη παρέα. Ποιός είπε ότι οι Ελληνάρες δεν είναι ομαδικοί;

Μιλάμε βέβαια για τον υιό του Χρήστου Θεοδωρίδη (ο οποίος δυστυχώς έχει πρόβλημα υγείας, είναι αδύνατον να καταθέσει και του ευχόμαστε περαστικά). Ο Αρτέμιος Θεοδωρίδης φάνηκε από την κατάθεση του στην εξεταστική ότι γνωρίζει πολλά και ίσως έχει ακόμα περισσότερα να συνεισφέρει. Ο Χρ. Θεοδωρίδης άλλωστε, φέρεται να είναι αποδέκτης και του ποσού των 880.000 δολαρίων από την εταιρεία SANDYBURY, η οποία είχε αναλάβει τη διοχέτευση ποσών για χρηματισμό από τη SIEMENS. Ο Χρήστος Θεοδωρίδης φέρεται να βρίσκεται πίσω και από το λογαριασμό 88167960 W της UBS στην Ελβετία, με τον κωδικό ACROPOLIS.

Ρωτήσαμε λοιπόν τον Πάνο Καμμένο, βουλευτή και μέλος της εξεταστικής, πως μπορεί να ένας τέτοιος σημαντικός μάρτυρας να μένει εκτός διαδικασίας. Μας απήντησε συβιλλικά: Προηγείται η εξέταση του κυρίου Φλέσσα καθώς και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, στην Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία, προκειμένου να συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία…

Εκεί όμως που (ξανα) κοιτάζαμε τα περιβόητα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens, εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, μας τράβηξε την προσοχή μία σφραγίδα. Δείτε με προσοχή:

civitas abc factorsΚάντε “κλικ” στην εικόνα και παρατηρήστε το κείμενο που αναφέρει ότι “η οφειλή του παρόντος τιμολογίου (και τι τιμολόγιο…)… ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ABC FACTORS η οποία είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα είσπραξης.”

Από περιέργεια λοιπόν ψάξαμε να δούμε ποιά είναι αυτή η ABC Factors που κάνει factoring τα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens.

Δείτε λοιπόν τι ανακαλύψαμε…

Ο πρόεδρος της ABC Factors, είναι ποιός λέτε; Μα ο κύριος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!!

Ναι, ο Αρτέμιος Θεοδωρίδης που αναφερθήκαμε στην αρχή του άρθρου…

Για του λόγου το αληθές, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και δείτε: http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=668&la=1

Κοίτα βρε παιδί μου πως τα “βαριά χαρτιά” κάνουν γύρα στην πιάτσα και περνούν πάντα από τα ίδια χέρια. Μα τι συμπτώσεις είναι αυτές λέμε εμείς οι …χριστιανοί, γιατί ο Πυθαγόρας είχε πει ότι “όσο περισσότερο μαθαίνεις την φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στις συμπτώσεις”. Η μόνη φύση που έχουμε μάθει εμείς, είναι αυτή η άπληστη και άκαρδη φύση κάποιων Ελληναράδων που μπροστά στην τσέπη τους δεν υπολογίζει τίποτα.

Τώρα τα περί Κύπρου, Βουλγαρίας και Ρουμανίας που μας ανέφερε ο βουλευτής, δε μας λένε κάτι εκτός από το γεγονός ότι δραστηριοποιείται εκεί και η Civitas. Πράγμα που μας κάνει να αναμένουμε την αυριανή εξέταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Βρε κάτι λαυράκια η εξεταστική…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ