Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Array

Πρωτοφανής αλητεία! Οι “νταβατζήδες” καλλιεργούν το παραμύθι της παραγραφής για τα εγκλήματα Παπακωνσταντίνου! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20121228-205605.jpgΟι ευνοημένοι κρατικοδίαιτοι των ΜΜ”Ε” και τα φερέφωνα τους, τολμούν να μιλούν για “παραγραφή” των αδικημάτων του Παπακωνσταντίνου σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ. Αυτό αποτελεί έσχατη αθλιότητα και πρωτοφανή απόπειρα μεθοδευμένης φυγάδευσης του τ. υπουργού, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
Συγκεκριμένα, σε όσους δολίως επικαλούνται την διπλή εκλογική αναμέτρηση ως επιχείρημα παραγραφής, ας διαβάσουν το σαφέστατο άρθρο 64 του συντάγματος: Το
Σύνταγμα απαντά με πλήρη σαφήνεια, καθώς το άρθρο 64 εξηγεί πως «η διάρκεια της τακτικήςσυνόδου δεν μπορεί να είναι συντομότερη από πέντε μήνες».
Αυτές τις αθλιότητες διέδιδαν μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, γεγονός που σήμερα αποδεικνύεται πως δεν είναι καθόλου τυχαίο!
Όσοι αναπαράγουν αυτές τις φήμες από άγνοια, ας διαβάσουν τα δύο άρθρα που παραθέτουμε. Οι υπόλοιποι που το κάνουν με δολιότητα, ας προσέξουν, γιατί μπορεί να βρεθούν οι ίδιοι κατηγορούμενοι, βάσει του 186/259. Ας ζητήσουν εξηγήσεις από αυτούς που τους βάζουν να αναπαράγουν αθλιότητες.
Διαβάστε: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑ”: ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ Υ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ