15/04/2021

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ PAIDEIA GR (μεταφέρθηκε στη γειτονιά μας).

Array
CE91CEBDCEB8502Μέρος της ανακοίνωσης του ιστολογίου:

Όσοι φίλοι μας παρακολουθείτε, γνωρίζετε καλά πως από το paideiagr δεν συκοφαντήσαμε, δεν υβρίσαμε και κυρίως δεν εκβιάσαμε κανέναν. Γνώμονας των κειμένων μας υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το κοινό καλό. Όταν βέβαια κάποιος εξυπηρετώντας τον εαυτό του ή αλλότρια συμφέροντα στρέφεται κατά του κοινού καλού είναι φυσικό να μας βρίσκει απέναντί του. Έτσι, μας βρήκαν όλοι οι υπουργοί παιδείας από την Γιαννάκου και μετά, στο βαθμό βέβαια που καθένας στράφηκε κατά του κοινού καλού και της ελληνικής παιδείας. Η κα. Διαμαντοπούλου έχοντας ως προγραμματική θέση την επιβολή δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα (αγγλικά) είναι φυσικό να πλήττει περισσότερο από κάθε άλλον από τους τέσσερις τελευταίους υπουργούς την ελληνική παιδεία και για αυτό θα εξακολουθήσουμε να στυλιτεύουμε τα πεπραγμένα της στο υπουργείο, όσο ακόμη θα είναι υπουργός. Όσες φορές και αν μας κλείσουν, εμείς Θεού θέλοντος θα ξανανοίξουμε.

Τώρα λοιπόν φιλοξενούμαστε στο http://paideiagr.wordpress.com και θα συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε να ιστολογούμε από εδώ. Διαδώστε την μετακόμιση, μπας και κανένας φίλος μας ψάχνει και δεν μας βρίσκει, καθώς χάσαμε την λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας!

σσΟ: Δεν γράφουμε τα περί μπίλντεμπεργκ γιατί απλούστατα δεν ισχύουν. Οι “λόρδοι” χαίρονται ιδιαίτερα όταν τους αποδίδουμε “υπερφυσικές” ικανότητες, αφού είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση, παραπλανητική μάλιστα για το μαγαζάκι τους. Το Παιδεία-gr πάντως είναι πολύ καλό ιστολόγιο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Share

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ