Array

Αφού πήγατε, διαβάστε τώρα

Έγινε χθες μια ημερίδαγια το ασφαλτοποιητικό ασφαλιστικό

στο Επιμελητήριο.

Καλεσμένος ο τηλεοπτικός
εργατολόγος (sic)
Αλέξης Μητρόπουλος.

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν
έστω και οι στοιχειώδεις ενοχές.

Σας τα δείχνουμε σήμερα
γιατί δεν θέλαμε να χαλάσουμε
το κλίμα της ημερίδας :

Mitropoulos 06.06.2007 1

Απολαύστε :

ΠΡΟΣ : Αξιότιμο κύριο Γεώργιο Α. Παπανδρέου, Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

Κοιν.: κ.Γιάννη Ραγκούση, Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

ΘΕΜΑ : “Υποβολή Υποψηφιότητας στο Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ”

Αθήνα, 4/9/2009

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με στόχο τη νίκη με αυτοδυναμία στις προσεχείς Εθνικές εκλογές σας ζητώ να με συμπεριλάβετε στο Ψηφοδέλτιο του Κινήματος.

Δεσμεύομαι, όπως άλλωστε έπραξα και στις προηγούμενες εκλογές, με γραπτό μου μήνυμα που απέστειλα σε στενούς σας συνεργάτες, την 17η/8/2007, ότι σε περίπτωση που εκλεγώ βουλευτής, θα θέσω αμέσως στη διάθεσή σας την παραίτησή μου.

Σας υποβάλλω, προς τούτο, κύριε Πρόεδρε:

Α.) Συνοπτικό βιογραφικό μου σημείωμα

Β.) Φωτογραφία όπου εμφανίζομαι να παρακολουθώ την πρώτη ομιλία του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου μετά την άφιξή του το 1974 στο Καστρί, αμέσως μετά την αποφυλάκισή μου από τα κρατητήρια της χούντας.

Γ.) Απόσπασμα από το Απολυτήριο Στρατού, όπου αναγράφονται οι διώξεις μου κατά τα ύστερα χρόνια της χούντας. Διώχθηκα για πρώτη φορά, ως μαθητής της Τετάρτης Τάξης του Γυμνασίου Αρρένων Πύργου, σε ηλικία δεκάξι (16) ετών και αποβλήθηκα από τα Γυμνάσια της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Ηλείας. Μετανάστευσα στην Αθήνα το 1969 και περάτωσα το Ε’ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών. Οι διώξεις μου διήρκεσαν καθ’ όλη την διάρκεια της χούντας.

Δ.) Μία από τις επιστολές που ανταλλάξαμε, κ.Πρόεδρε, με ημερομηνία 30/4/1980, που καταδεικνύει την κοινή μας αγωνία για το μέλλον του Σοσιαλισμού και της Πατρίδας μας.

Ε.) Τα αποτελέσματα του πρώτου και όγδοου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στα οποία συμμετείχα, το 1984 και το 2008, όπου φαίνεται η σειρά κατάταξής μου ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου αντίστοιχα.

Στ.) Ομιλία μου με τίτλο : “Ο Ανδρέας Παπανδρέου ως Αναμορφωτής των Κοινωνικών και Εργασιακών Σχέσεων”, που μου ανέθεσε το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου και εκφώνησα στο Καστρί στις 2/7/2008.

Ζ.) Δήλωση “Πόθεν Έσχες” που υπέβαλλα την 30/6/2009 στα Όργανα του Κινήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Καταστατικό (ΕΚΑΠ αρ.13/30-6-2009) και

Η.) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου όπου φαίνεται ότι ουδέποτε στη ζωή μου διώχθηκα ή είχα ποτέ Ποινική εμπλοκή. Άλλωστε, ουδέποτε, εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου, άσκησα Δημόσιο αξίωμα, ή είχα ποτέ συναλλαγές με το Δημόσιο ή εισέπραξα ποτέ χρήματα από το Δημόσιο, πέραν του μισθού μου από το Πανεπιστήμιο, στο οποίο υπηρετώ αδιάκοπα από τον Φεβρουάριο του 1980. Άσκησα ενεργή Δικηγορία από το 1989 έως και το 2003 και ανέπτυξα το πολυανθρωπότερο Δικηγορικό Γραφείο στην Πατρίδα μας με εξειδίκευση στα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα. Έκτοτε, ασχολούμαι με το Πανεπιστήμιο, τη συγγραφή και την κοινωνική ενημέρωση των Πολιτών.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη ενημέρωση.

Εύχομαι μεγάλη νίκη για το καλό της Πατρίδας και του Λαού μας,

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αλέξης Π. Μητρόπουλος

Μέλος Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

1ος επιλαχών Ψηφοδελτίου Επικρατείας ΠΑΣΟΚ

Κατόπιν αυτών
θέτουμε προβληματισμό.

Έχει δικαίωμα ο κύριος
να ομιλεί για το ασφαληστρικό
στις μέρες μας ;

Κορινθίξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ