Βολές Αντώναρου κατά Στουρνάρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

antonarosΕνδοκυβερνητικό πόλεμο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα για τα οικονομικά στοιχεία της διακυβέρνησης Καραμανλή. Ο Ε. Αντώναρος απάντησε ζητώντας απ’ τον υπουργό Οικονομικών “σεμνότητα” θυμίζοντας μάλιστα το ρόλο του υπουργού στις κυβερνήσεις Σημίτη.

Μιλώντας στο ρ/φ σταθμό “Βήμα” ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε χαρακτηριστικά «ας υπάρχει και λίγο περισσότερη σεμνότητα. Εγώ θεωρώ ότι οι κυβερνήσεις Καραμανλή έκαναν το καθήκον τους στο ακέραιο» και στράφηκε ευθέως εναντίον του υπουργού Οικονομικών για τα στοιχεία των κυβερνήσεων Σημίτη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θυμόμαστε ποιος ήταν ο ρόλος του κ. Στουρνάρα στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη, τις οποίες προσπαθεί να εξαγνίσει. Όταν αναλάβαμε το 2004, οπότε και διεκόπη ο ρόλος που είχε στις κυβερνήσεις Σημίτη ο σημερινός υπουργός Οικονομικών, θα πρέπει να θυμούνται όλοι ότι είχαν αποσταλεί πολλές προειδοποιητικές επιστολές της EUROSTAT για μαγειρεμένα στατιστικά στοιχεία»

Και ο κ. Αντώναρος έγινε πιο σαφής στις αιχμές του προσθέτοντας:

«ο κ. Στουρνάρας έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτές τις κυβερνήσεις. Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τον ρόλο του δίπλα στον κ. Σημίτη, στον κ. Παπαντωνίου».

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ