“Το ΚΚΕ επενδύει στο Χάος” είπε το …ΠΑΣΟΚ! Μέρος 1.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή τον αποκλεισμό των λιμανιών από μέλη του ΠΑΜΕ, ο Πεταλωτής και τα ΜΜ”Ε” της κακιάς ώρας εξαπέλυσαν αυτή την κατηγορία στο ΚΚΕ. Εκμεταλλευόμενοι βέβαια τη μνήμη χρυσόψαρου που έχουν οι πολίτες και τη μονοκρατορία της Πράσινης τρομοκρατίας στα ΜΜ”Ε”.

Ας ρωτήσουμε λοιπόν τους “συντρόφους” του ΠΑΣΟΚ: Μία από τις “ατάκες” που ακούγονται στα φασιστικά ΜΜ”Ε” είναι περί “κλεισίματος εργοστασίων” από απεργιακές κινητοποιήσεις. Πείτε μας λοιπόν αγαπητοί ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΝΑ μα ΕΝΑ εργοστάσιο που να έκλεισε από κινητοποιήσεις του ΚΚΕ. Δεν θα βρείτε ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

Αντίθετα, θυμηθείτε τη Nissan, τη Lada, την Πειραϊκή – Πατραϊκή, όλες τις μεγάλες φάμπρικες της Ελλάδας. Ποιοί πρωτοστάτησαν στην καταστροφή τους; Ποιοί συνδικαλίσταροι έμπαιναν ακόμα και με τα κουμπούρια και απειλούσαν; Μήπως έγιναν μετέπειτα υπουργοί; Μήπως είναι οι ίδιες γελοίες περσόνες με τα ξυρισμένα μουστάκια που σήμερα το παίζουν “τεχνοκράτες”, σοβαροί και οικονομολόγοι; Παρένθεση όμως αυτό. Πάμε στα σοβαρά.

Έχει το θράσος το ΠΑΣΟΚ να μιλά για “θεωρία του Χάους”. Ποιά, η λαίλαπα, η μάστιγα της Ελλάδας, που βασίστηκε ακριβώς στο χάος για να καταλάβει την απόλυτη εξουσία. Θυμηθείτε:

Έγραφε το Βήμα μόλις ο Καραμανλής εξήγγειλε τις πρόωρες εκλογές το 2007: Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές δεν θα είναι περίπατος για την κυβέρνηση, όπως τις προετοίμαζε ο κ. Καραμανλής και οι επιτελείς του. Η αντιπαράθεση θα ανοίξει, το όπλα θα εκτεθούν, η μάχη θα γενικευθεί, ατυχήματα μπορεί να υπάρξουν

Σχολίαζαν τότε οι bloggers: Συγκεκριμένα όλα ήταν καλά και ωραία μέχρι που ο Καραμανλής μίλησε για εκλογές. Αμέσως ξεκίνησε να καίγεται η Ελλάδα. Και η Πάρνηθα μετά την αναγγελία των εκλογών κάηκε. Και η Αχαϊα το ίδιο. Και η Κεφαλλονιά, και η Πεντέλη. Όλες οι φωτιές είναι εμπρησμοί και ξεκινάνε με άπειρα μέτωπα ταυτόχρονα στις 3 το βράδι (και του Υμηττού). Δεν είναι τυχαίο που πήρανε τηλέφωνο την Πυροσβεστικη για δήθεν φωτιά στη Μονή Πεντέλης και στο Μαραθώνα και έτσι τα 4 οχήματα που έχει στην Αττική σκορπίσανε στα ισάριθμα σημεία του ορίζοντα.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/31/01.jpg

Ακολούθησαν οι φονικές φωτιές στην Εύβοια και την Πελοπόννησο με δεκάδες νεκρούς. Μιλάμε για τις μαζικότερες δολοφονίες στη νεώτερη Ελληνική ιστορία που όμως έμειναν “στο αρχείο”.
Συμπτωματικά πάντα, το χάος οδήγησε στην οριακή αυτοδυναμία της ΝΔ, ενώ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις πήγαινε για περίπατο.
Τότε λοιπόν το ΚΚΕ έδωσε εντολή σε όλα τα μέλη του να προστρέξουν υπό τις εντολές των τοπικών αρχών ώστε να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
Έτσι γεννήθηκε και το έπος του Μίστρου που θα είναι σύγχρονο παράδειγμα ηρωϊσμού και θυσίας για τον σύγχρονο Έλληνα.
Τότε, το ΠΑΣΟΚ βαυκαλιζόταν στα κανάλια κάνοντας λυσσώδη αντιπολίτευση με φόντο τις εικόνες καταστροφής.
Τότε, το δεκανίνι του ΠΑΣΟΚ, ο έτερος “κοσκοαγωγοφάγος” κυριος Αλαβάνος και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολλαπλά ρίγη σε κάθε σπίθα που έδειχναν τα κανάλια, συμπληρώνοντας το θεάρεστο έργο των πράσινων Χαοτικών.
Είπατε κάτι για θεωρία του Χάους;
(τη συνέχεια μπορείτε να την προβλέψετε, θα την έχουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει όμως και bonus – έκπληξη).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ