9/04/2021

Τρομοκρατία, πρέσβυς, C4i. “Συνελήφθη κάποιος στην Αμερική με …σημαδεμένα χρήματα”…

Array

gap nick ceb4ceb5cebd cf87cf81cf89cf83cf84ceaccf89

Μα είναι δυνατόν να φεύγουν “βαλίτσες με σημαδεμένα εκατομύρια” και να “φωτογραφίζονται” πρόσωπα αυτής της εμβέλειας;

Δηλαδή με ποιά “ισχυρά πρόσωπα” μπορεί να έκανε Business Ο “Θωμάς”; Τι δουλειά μπορούσαν να έχουν αυτά τα πρόσωπα με τον Χριστοφοράκο και το C4i;

Το κλιμάκιο του FBI την εποχή Ξηρού είχε άμεση συνεργασία με τον Χρυσοχοΐδη.

Ο Οποίος Χρυσοχοΐδης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει το C4i και μάλιστα διευκόλυνε για να εξαρθρωθεί το κύκλωμα, αφού όλοι ξέρουμε γι’ αυτή τη συνεργασία.

Η εξεταστική της Siemens Λοιπόν έβγαλε πρόσφατα τα πρόσωπα που προωθούσαν το άχρηστο αυτό σύστημα. Κάποια λοιπόν πρόσωπα απολαμβάνουν σήμερα θέσεις κλειδιά με διαχείριση άφθονου χρήματος. Άρα, έχουν στήριξη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ποιός θα μπορούσε λοιπόν να “υποσκελίσει” την αντίθεση Χρυσοχοΐδη με την παραλαβή του συστήματος και να αποκαταστήσει τους “πλασιέ” με τον καλύτερο τρόπο; Η καθαρίστρια του υπουργείου; Γράφαμε λοιπόν (πολύ πριν την τρομοκρατική ενέργεια):

Έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι ο λόγος που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο της Siemens και του Γερμανικού πλιάτσικου στην Ελλάδα, ήταν ο καυγάς μεταξύ Siemens και SAIC για το περιβόητο C4I και τις ευθύνες που έγιναν μπαλάκι μεταξύ των δύο εταιρειών. Εάν διαβάσετε και το SAIC ανάποδα (δεν είναι συνωμοσιολογία) θα καταλάβετε γιατί η εν λόγω εταιρεία μπορούσε να διαλύσει την Γερμανική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε λοιπόν τι έγραφε το Antinews το 2008 για το θέμα και κρατήστε τα πρόσωπα. Έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη συνέχεια των αποκαλύψεων που θα συγκλονίσουν το πολιτικό σκηνικό και ελπίζουμε ολόψυχα η εξεταστική να το τολμήσει, ανεξάρτητα από τις απειλές και τους εκβιασμούς. Όπως αυτοί που δέχεται η κυρία Τσακάλου (κλικ).

miller

Ο διαγωνισμός για το σύστημα ασφάλειας της Oλυμπιάδας, σχεδιαζόταν να γίνει το φθινόπωρο του 2002.  O αμερικανικός παράγων είχε ήδη εμφανιστεί από το τέλος του 2001 με τρεις ενδιαφερόμενες εταιρείες: Τις Lockheed Martin, SAIC και TITAN. Όμως, η τότε τιμή κρίθηκε ως εξαιρετικά υψηλή. Kατόπιν έντονου παρασκηνίου, ζυμώσεων και πιέσεων, οι  Lockheed Martin και TITAN αποσύρθηκαν και στη θέση τους εμφανίστηκε η Raytheon. Έμεινε επίσης, η SAIC.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τόμας Μίλερ, προωθούσε την Lockheed Martin και μέχρι το τέλος –λένε οι άνθρωποι της – ήταν εναντίον της SAIC. Προωθούσε επίσης, τη Μotorola που ήταν σε συμμαχία με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ (βλ.και εδώ). Αυτό όμως προκάλεσε την αγανάκτηση άλλων αμερικανών επιχειρηματιών, οι οποίοι δεν έπαιρναν τις δουλειές που ήθελαν, αλλά διέθεταν υψηλότερες διασυνδέσεις στην Ουάσιγκτον. Με αποτέλεσμα να αφιχθεί κατεπειγόντως στην Αθήνα (περίοδος έκρηξης της βόμβας Ξηρού) ένα  κλιμάκιο του FBI και να τρομοκρατηθεί η …. «αντιτρομοκρατική» της ΕΛΑΣ που νόμισε ότι «κάτι βρήκαν πάλι οι σύμμαχοι».

Αποστολή των πρακτόρων του FBI ήταν όμως «να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» τον επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής και το έκαναν. Πώς είχε οδηγηθεί σε αυτόν το FBI; Συνελήφθη κάποιος στην Αμερική με …σημαδεμένα χρήματα. Ύστερα από 30 χρόνια, που θα αρθεί το απόρρητο, θα μάθουμε τι περιέχει η πολυσέλιδη έκθεση του FBI που συνόδευσε τον κ. Μίλερ στην απομάκρυνσή του από την Αθήνα και τελικά το διπλωματικό σώμα. Πράγμα που έγινε με κομψό τρόπο, επειδή τον έσωσε από τα χειρότερα ο γιος του Ράμσφιλντ, του πανίσχυρου τότε υπουργού Αμύνης του Τζορτζ Μπους τζούνιορ. Σήμερα, ο ίδιος λέει , ότι δουλεύει για ανθρωπιστική οργάνωση στη Βρετανία. Σύμφωνα με φήμες ωστόσο, εργάζεται για βρετανικές εταιρείες ασφαλείας.

Αν λοιπόν ολόκληρος Αμερικανός πρέσβης συνελήφθη με το χέρι στο μέλι για το σύστημα ασφαλείας της Ολυμπιάδας, φανταστείτε τι έγινε εδώ που δεν έχουμε και FBI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ