Ο Αργύρης Ντινόπουλος ανακαλύπτει (επιτέλους) ότι οι εκλεκτοί του Παπανδρέου συνεχίζουν το πάρτι της ντροπής – εγκαλώντας τον Στουρνάρα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣΤην αποκάλυψη του “Ολυμπία” από τις 22/9/2011 επανέφερε στο προσκήνιο ο Αργύρης Ντινόπουλος, ανακαλύπτοντας ότι οι εκλεκτοί του Παπανδρέου συνεχίζουν το φαγοπότι σα να μην έχει συμβεί τίποτα σε αυτή την χώρα. Ο κύριος Παπαρσενος είναι αδελφός του άλλου κύριου Παπάρσενου στην Ελβετία που ανέλαβε να υπερασπίσει τον “Ανδρίκο” Παπανδρέου απέναντι στην έρευνα της εφημερίδας LaLiberte. (Μείζον θέμα εκτροπής του πολιτεύματος από την απάντηση κρατικού υπαλλήλου στην Ελβετική εφημερίδα…)

Υπάρχει όμως και τρίτος αδελφός ο οποίος δεν χάλασε την οικογενειακή παράδοση. Αυτά πο ρωτά ο κύριος Ντινόπουλος τα ρωτούσαμε από τότε: Δικαιολογημένα ο κύριος Παπαρσένος υπεράσπισε τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου στην έρευνα της εφημερίδας LaLiberte…

Διαβάστε:

Ερώτηση-φωτιά του Αργύρη Ντινόπουλου προς τους υπουργούς  Γιάννη Στουρνάρα  και Ευάγγελο Λιβιεράτο.

                   ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΙΘΟΥΣ ΕΩΣ 8.500 ευρώ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΣΦΑ

Υπέρ-φορολογούμε τα ακίνητα και αφήνουμε ανέγγιχτο το βαθύ κράτος.

         Την ώρα που άνοιξε η συζήτηση για (στην ουσία) αύξηση της φορολογίας των ακινήτων στην προς  ιδιωτικοποίηση ΔΕΣΦΑ ( διαχειρίστρια του φυσικού αερίου) πάνω από 40 εκλεκτοί παίρνουν μηνιαίους μισθούς από 5.000 έως 8.500 ευρώ.

Για άλλη μια φορά το κράτος αντί να περιστείλει τις δαπάνες του καταφεύγει στην φορολόγηση των πολιτών για να πετύχει τα δημοσιονομικά αποτελέσματα που ζητάν οι δανειστές.

                Πρωταγωνιστής σε αυτόν τον μισθολογικό εκτροχιασμό  ο κολλητός του ΓΑΠ και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ  Γιώργος Παπαρσένος.

                Τι σκαρφίστηκαν για παρακάμψουν την νομοθεσία που επιβάλει ανώτατο όριο μισθού στο δημόσιο τα 4.750 ευρώ μεικτά.

                Διαβάστε τις αποκαλύψεις για το μισθολογικό σκάνδαλο της ΔΕΣΦΑ στην ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου προς τους αρμόδιους υπουργούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ