Αντί να τους τρομάξουν, τους εξόργισαν! Εφοδος Πεπόνη – Μουζακίτη στο υπουργείο οικονομικών!

…λέτε να ξαναγαυγίσει ο Ραν Ταν Πλαν;

20130207-081107.jpg
Ειδικότερα, ο κ. Αγγελόπουλος υποστήριξε ενώπιον της επιτροπής ότι το πρώτο CD που δημιουργήθηκε είχε διαφορετικό τύπο αρχείων, από το πρωτότυπο που είχε σταλεί από τη γαλλική κυβέρνηση.
Κατόπιν τούτου, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης μετέβησαν αιφνιδιαστικά, μαζί με τον κ. Αγγελόπουλο, στο υπουργείο Οικονομικών, όπου και του ζήτησαν να τους υποδείξει ποιοι είναι οι υπολογιστές που χρησιμοποίησε για τις
αντιγραφές.
Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν και στάλθηκαν στα εργαστήρια του ΣΔΟΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ίχνη της αντιγραφής και αν προκύπτει η ημερομηνία της αντιγραφής.
Υπενθυμίζεται ότι όταν ο κ. Αγγελόπουλος είχε κληθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς τον Ιανουάριο, είχε περιγράψει με λεπτομέρειες το πως έκανε την επιλογή των 20 μεγαλοκαθετών της λίστας, αλλά και το πως αντέγραψε το αρχείο της λίστας στο υπολογιστή του στο υπουργείο.
Επιπλέον, είχε υποστηρίξει ότι όταν ολοκλήρωσε την αντιγραφή της λίστας, ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου του είχε πει επί λέξει: «Ωραία ότι δούλεψες, διάγραψε το».
Σημειώνεται ότι ο κ. Αγγελόπουλος κατέθεσε εκ νέου στην Προανακριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ