Αλ. Τσίπρας: Το λάθος θα διορθωθεί και απαιτούμε να διορθωθεί τώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tsipras 2Την άμεση διόρθωση του «λάθους» του ΔΝΤ από την κυβέρνηση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Βγήκαν οι ίδιοι, οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και είπαν, κάναμε λάθος. Ε, αφού κάνατε λάθος, γιατί το συνεχίζετε, είναι η απάντηση. Πού είναι η κυβέρνηση να βγει και να πει ότι κάνατε λάθος, ελάτε εδώ, πού είναι ο λογαριασμός ; Θα δώσουμε πίσω τις συντάξεις στους συνταξιούχους, αφού κάνατε λάθος. Αφού είναι λάθος ο πολλαπλασιαστής, σας βγάζει ύφεση, να δώσουμε πρώτα σ΄ αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς λοιπόν αυτό διεκδικούμε και αυτό θα κάνουμε. Αφού κάνατε λάθος, το λάθος να διορθωθεί και απαιτούμε τώρα να διορθωθεί» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις χθεσινές εικόνες από την διανομή δωρεάν τροφίμων που έκαναν το γύρο του κόσμου.

«Έβλεπα σήμερα σε όλες τις εφημερίδες, πριν έρθω σε σας, αυτές τις τραγικές εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, εικόνες που θυμίζουν σε σας άλλες εποχές, γιατί εσείς περάσατε τις άλλες εποχές. Εμείς οι νεώτεροι ευτυχώς δεν τις έχουμε περάσει, αλλά δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Γι αυτό πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε να αλλάξει αυτή η πορεία. Έβλεπα λοιπόν αγρότες να μοιράζουν τρόφιμα για να αναδείξουν τα αιτήματά τους, άλλωστε από τα προϊόντα που παράγουν δεν κερδίζουν και πολλά.

Αποφάσισαν λοιπόν να βγουν στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να δώσουν δωρεάν, να μοιράσουν τα προϊόντα τους. Και έγιναν ουρές και σηκώθηκαν τα χέρια, μιλιούνια ο κόσμος για να πάρει μια σακούλα με ντομάτες ή ζαρζαβατικά. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας το 2013. Και αυτοί οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι των ΜΜΕ αντί να βγουν και να πουν, έλεος, ντροπή.. τι είπαν σήμερα ; Αίσχος είπαν στους αγρότες γιατί αμαυρώνουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πως θα έρθουν οι τουρίστες; Δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να φάνε, τους ενδιαφέρει η εικόνα, μην αλλάξει η εικόνα. Όλα για την εικόνα. Τίποτε για την ουσία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ