Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο τούρκος που θέλει να επενδύσει στον Πειραιά, ας το σκεφτεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mixaloliakos 600 400 229640730Αυστηρή προείδοποίηση του δημάρχου Πειραιά με μύδρους κατά Σημίτη, στην εκπομπή Βερύκιου – Σταυρόπουλου στον Alpha 989.

Η δικαιοσύνη είναι όπλο κάθε αιρετού όταν θέλει πραγματικά να κάνει το καθήκον του. Απόδειξη οι μέχρι τώρα ενέργειες μας. Τελεσιδικούν οι αποφάσεις υπέρ του δήμου με προσωπική επιστασία για να μπει τέλος στην ασυδοσία, στην διαπλοκή στην εξοργιστική εως και ύποπτοι αδιαφορία που παραδοσιακά δείχνει το δημόσιο όταν αντιδικεί με ιδιώτες. Έχουν χτίσει πολυκατοικίες μεγαλεργολάβοι σε περιουσία του δήμου, κληροδότημα του μεγάλου ευεργέτη Δηλαβέρη. Θα τους αφήσω; Ήδη έχουν γίνει οι προσφυγές της δικαιοσύνης και να είστε σίγουροι ότι οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν. Έτσι θα αντιμετωπιστούν όσοι επιβουλεύονται δημόσια περιουσία ακόμα και αν έχει εκχωρηθεί με τον μανδύα της νομιμότητας.

Η πιο μαύρη πρωθυπουργία ήταν αυτή του Κώστα Σημίτη. Ειδικά στον Πειραιά, που υποτίθεται ότι ήταν βουλευτής του.

Εκτός εάν θεωρεί έργο ότι πούλησε την Μαρίνα Ζεας με μηδενικά οφέλη για τον δήμο, δίνοντας την για 40 χρόνια σε Κυριακούλη και Κοπελούζο. Που τώρα μπορούν ως ιδιώτες, να την εκχωρήσουν σε τουρκικη εταιρεία!

Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ήταν ότι να προβλέψει στην συμφωνία πως η μαρίνα δεν θα μπορούσε να εκχωρηθεί σε αλλοδαπούς όταν τίθεται θέμα Εθνικής ασφάλειας. Ας άρουν άμεσα τις ανιστόρητες και επικίνδυνες απαιτήσεις τους και εδώ είμαστε. Με Μιχαλολιακο δήμαρχο Πειραιά όμως, ας το σκεφτούν οι Τούρκοι που θέλουν να επενδύσουν! Δεν είμαι “τουρκοφάγος”, είμαι Έλληνας, Πειραιώτης και Μανιάτης.

Ας το επιχειρήσουν λοιπόν και θα πάω και δικαστικά εναντίον παντός υπευθύνου. Όποιος έβλαψε τον Πειραιά, ο δήμος θα τον στείλει στην δικαιοσύνη. Ακόμα και αν είναι ο τέως πρωθυπουργός. Όποιος είναι ψηλότερα στην ιεραρχία, αναπόφευκτα έχει και τις μεγαλύτερες ευθύνες.

Τέλος, για τα αποτελέσματα του δείπνου με τον πρωθυπουργό, ξεκαθάρισε ότι οι όποιες φιλικές σχέσεις δεν υπερισχύουν του καθήκοντος και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος. “Δεν πωλείται το λιμάνι. Μόνο μακροχρόνιες μισθώσεις τύπου Cosco. Δεν πήρα “ρουσφέτια” από τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό που δικαιούται η πόλη μου. 40 χρόνια ο Πειραιάς ήταν στην εγκατάλειψη από την κεντρική εξουσία. Τώρα ήλθε η ώρα να αποδοθούν τα έργα που η πόλη δικαιούται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ