ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Λευτέρης Γκίνης
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας «Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ» είχαμε καταστήσει εμφανές ότι ο κόσμος αυτή την στιγμή διοικείται από τρία κέντρα εξουσίας.
Το πρώτο κέντρο είναι η ΕΟΖ “City of London” η δεύτερη είναι η ΕΟΖ «State of Columbia» και η Τρίτη είναι το Βατικανό.
Επίσης στην σειρά μας ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ είδαμε ότι για να κατακτήσεις μία χώρα – εχθρό  θα πρέπει να κάνει δύο κινήσεις, ή να κάνεις πόλεμο (πράγμα που είναι πολυδάπανο και ανώφελο) ή θα πρέπει να υπονομεύσεις τις κοινωνικές δομές αυτού του κράτους.
Ας ρίξουμε τώρα μία ματιά σε ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο «αλίευσα» στο
anti-ntp.net.
Έχουν φτιάξει (χωρίς να το προβάλουν καθόλου στην Ελλάδα) ένα πανεπιστήμιο που
ονομάζεται «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας “International Hellenic University”, IHU. Η πανεπιστημιούπολη έχει χτιστεί ήδη και βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ιδιοκτήτης του “Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος” φέρεται να είναι… ο Έλληνας καθηγητής κ. Γραμμένος, ο οποίος διδάσκει στο City of London (η πρώτη από τις τρείς πόλεις κράτη) και είναι ειδικός στα ναυτιλιακά θέματα.
Το ιδιωτικό πανεπιστήμιο, με τον τρόπο που σχεδιάστηκε, είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, όπως τις οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές.
Στην ιστοσελίδα του λέει ανοιχτά ότι οι κλάδοι σπουδών είναι συνδεδεμένοι με τις προοπτικές στην Ν.Α. Ευρώπη.
Έχει πολύ λίγες σχολές μέχρι στιγμής, που έχουν να κάνουν με
οικονομικές σπουδές,
νομικές σπουδές,
κοινωνιολογία,
εθνολογία
πολιτισμό,
επιστημονική έρευνα
και τεχνολογία,
και μια σχολή με το ενδιαφέρον όνομα «Τμήμα Πολιτιστικών Σπουδών των χωρών της Μαύρης Θάλασσας»(;!).
 
–          Δώστε μεγάλη σημασία εδώ στην επιλογή των σχολών και διαβάστε (αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα) την ανάρτηση ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ μέρος 2ο (θα το βρείτε στην σελίδα μας Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ στην θέση «αρχεία» Files για να κατανοήσετε την σημασία της επιλογής τους.
 
Να υποθέσουμε ότι ο αριθμός των σχολών θα αυξηθεί στο μέλλον…;
Εκτός από το γεγονός ότι δεν το προβάλλουν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ για να πληροφορηθούν οι Έλληνες γι αυτό, το άλλο που κινεί υποψίες είναι ότι ο ιστότοπος του πανεπιστημίου σχεδιάστηκε σε 16 γλώσσες, αλλά όχι στην Ελληνική! Το «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» δεν υποστηρίζεται στην Ελληνική γλώσσα!
Αν δούμε τώρα ποιες γλώσσες υποστηρίζονται στον ιστότοπο, τότε τα ερωτηματικά αυξάνονται…
Αλβανική, Αραβική, Αρμενική, Βουλγαρική, Αγγλική, Γαλλική, Σκοπιανά, Γεωργιανή, Γερμανική, Ιταλική, Ρουμανική, Ρωσική, Σερβική, Ισπανική, Τουρκική, Ουκρανική.
Ελληνικά πουθενά!!!
Λαοί δηλαδή οι οποίοι έχουν χαλαρά έως ανύπαρκτα ηθικά στηρίγματα και κουλτούρα και ως εκ τούτου είναι πολύ εύκολη η διαχείρισή τους.
Του Έλληνα όμως ΟΧΙ!!!!
==============================
Από την πιο πάνω ενέργεια μπορούμε να συνάγουμε το συμπέρασμα ότι η υπονόμευση της χώρας μας έχει προ πολλού αρχίσει και μέχρι σήμερα καλά κρατεί.
Οι θεσμικοί ηγέτες της πατρίδας μας «περί άλλων τριβάζουν», ο γνωστός οσφυοκάμπτης, γνωστός προδότης, ανθέλληνας Γεώργιος Παπανδρέου εισήγαγε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τέτοια ευαγή ιδρύματα.
Ο παρών ηγέτης και ακόλουθος της ίδιας κακής νοοτροπίας Σαμαράς ευλογεί και στηρίζει αυτές τις ενέργειες κλείνοντας ΤΕΙ και Πανεπιστήμια σε όλη την περιφέρεια.
Σε συνδυασμό και με την αφελλήνιση της βασικής και μέσης εκπαίδευσης, τα νέα παιδιά σε λίγο χρόνο δεν θα γνωρίζουν τίποτα για την χώρα μας, αλλά και για την ιστορία μας, το μόνο που θα γνωρίζουν είναι ότι τον κόσμο όλο τον κυβερνά μία και μόνη εξουσία, και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, εκτός από ορισμένους που είναι ποιο ίσοι από τους άλλους.
Αν είναι αυτό που θέλουμε για τα παιδιά μας και την χώρα μας τότε ας το αφήσουμε να γίνει, αν όχι γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε ενάντια σ’ αυτήν την υπονόμευση που υφιστάμεθα από την ΕΟΖ «City of London”?
Ξυπνήστε Έλληνες και ξεσηκωθείτε μην επιτρέπετε να γίνουν πράξη οι ενέργειες υπονόμευσης των κοινωνικών δομών της χώρας μας.
Σταματήστε με κάθε τρόπο την λειτουργία αυτού του «ιερατείου» της παγκοσμιοποίησης, μην αφήσετε να εκμαυλίσει τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να διδάξει επιστήμες ήρθε για να υπονομεύσει κοινωνικές δομές. Ποια η ανάγκη μας να διδαχτούμε π»πολιτισμό» από τους απολίτιστους? Ή εθνολογία ή οικονομία? Ή νομική? Από ανθρώπους αποτυχημένους και παντελώς αμόρφωτους?
Σκεφτείτε διπλά πριν με καταδικάσετε σαν αιρετικό, σκεφτείτε πολλαπλά και ανακαλέστε μνήμες του παρελθόντος (παιδομάζωμα) πριν με ρίξετε στην πηρά.
Ο Δούρειος ίππος  δεν είναι πλέον στην πόρτα μας, έχει μπει μέσα στο σπίτι μας και αλωνίζει, όταν εμείς καθεύδουμε τον «ύπνον του δικαίου» ρίχνοντας τις ευθύνες μας αλλού και νομίζοντας έτσι ότι λύσαμε όλα μας τα προβλήματα.
Σηκωθείτε και ξεκινήστε τον πόλεμο σκοτώνουν τα παιδιά μας και την πατρίδα μας, η ευθύνη είναι όλη δική μας… τρέξτε τώρα πριν είναι αργά.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ