13/06/2021

Μα γιατί η “πράσινη διακυβέρνηση” δεν σταυρώνει την αμαρτωλή “δεξιά” Ασπίς ώστε να αποζημιωθεί ο κόσμος;

Array

Αντ’ αυτού, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σαχινίδης… Έφερε σχέδιo νόμου για να πληρώνει ο ασφαλισμένος 1.5% παραπάνω για την ΑΣΠΙΣ!

Το οποίο βέβαια δεν έχει καμμία ισχύ για τους εξαπατημένους αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να αναλάβει τη συνέχιση των συμβολαίων!CF83CEB1CF87CEB9CEBDCEAFCEB4CEB7CF82CF86CEAFCEBB
Το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει ο Φ.Σαχινίδης για τις ασφαλιστικές είναι κάτι περισσότερο από απαράδεκτο αφού βάζει τον κόσμο να πληρώνει επιπλέον 1,5% εισφορά στα συμβόλαια του έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ!
Δηλαδή ο κόσμος θα πληρώσει τα χρήματα που έφαγε ο Παύλος Ψωμιάδης με ευθύνη την εγκληματική αμέλεια του κράτους και των μηχανισμών της. Το άλλο φοβερό που περνάει στο νόμο είναι ότι η “Εθνική τράπεζα” που δεν ξέρει από αυτά τα θέματα θα αναλάβει τον ρόλο της εποπτικής αρχής αφού καταργείται η ΕΠΕΙΑ.

Βάζετε ένα στοίχημα ότι με το που χάσει η “οικογένεια” την εξουσία το σκάνδαλο θα λυθεί σε χρόνο μηδέν; Η “Ασπίς”, οι Offshore και η “Νέα Διακυβέρνηση”

gap nick ceb4ceb5cebd cf87cf81cf89cf83cf84ceaccf89

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ