Τις φάπες θα τη φάνε οι δημοσιογράφοι, όχι οι κυβερνώντες!

4 temp2

Εν μέσω μιας ανελέητης κρίσης, τα MEGAλα κανάλια, ασχολούνται, με ζητήματα ήσσονος σημασίας και με καρακατινίστικο τρόπο.
Ξεχειλίζει από γελοιότητα η προσπάθεια να αναμοχλέυσουν κομματικά πάθη για να συσπειρώσουν τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, εναντίον της Ν.Δ., ώστε να τους αποτρέψουν από διαμαρτυρίες εναντίον των σκληρών μέτρων. Ζέχνει ολόκληρη η τηλεοπτική οθόνη, από παλαιοκομματισμό. Την ώρα που ανεβαίνουν τα όρια των συνάξεων κατά δεκαετίες, αυξάνεται ο ΦΠΑ και όλοι οι φόροι με ραγδαίους ρυθμούς, η αγορά στενάζει από απραξία και οι τσέπες των Ελλήνων αδειάζουν….
Όμως ο λαός έχει και μνήμη και κρίση: Υπεύθυνους για όλα τα δεινά θα θεωρήσει τους …δημοσιογράφους, που προσφέρουν τόσο άγαρμπα τις (κακές) υπηρεσίες τους στο Δ.Ν.Τ. κάνοντας “κρα” ότι ανήκουν στους ευεργετηθέντες από τα κονδύλια των δημοσίων σχέσεων, που παραδοσικά απλώνει πλουσιοπάροχα στο τραπέζι, για τους έχοντες εύκαμπτη μέση πειναλέους καναλάρχες και δημοσιογράφους το Δ.Ν.Τ.
Τις φάπες θα τη φάνε οι δημοσιογράφοι, όχι οι κυβερνώντες!
Αξιολύπητη η εικόνα της έμπειρης δημοσιογράφου, που χέστηκε πάνω της, μετά την τηλεφωνική παρέμβαση Πάγκαλου.
Ρε, άντε σπίτι σας! Δημοσιογράφοι είστε σεις ή κολαούζοι!
Και σε μια σικ κυρία των Βορείων Προαστείων, δε λέει η μυρωδιά της “αφόδευσης εκ φόβου”, έτσι κυρία Τρέμη; Θα λερώσετε και το agent provocateur βρακάκι σας….
(εγώ στη θέση σας θα είχα παραιτηθεί επί τόπου, on air, όταν ο προϊστάμενος ειδήσεων, μου έλεγε στο ακουστικό “δεν παίζουμε Πάγκαλο, προχώρα στο Σαρκοζί”)

taxalia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ