Γιγαντώνεται το κύμα οργής των Ελλήνων κατά των “επώνυμων” δημοσιογράφων

horca

Αυτό που γίνεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έντρομους “επώνυμους” λειτουργούς της “ενημέρωσης”, δεν έχει προηγούμενο!

Πιέζουν με κάθε τρόπο για αύξηση των μέτρων ασφαλείας στις οικίες και τις μετακινήσεις τους! Για τέτοιον τρόμο αλλά και θράσος μιλάμε. Φανταστείτε ότι αυτό δεν γίνεται σε καμμία χώρα στον πλανήτη ΟΥΤΕ στην Κολομβία! Οι “λειτουργοί” της ενημέρωσης δηλαδή να ζητούν απεγνωσμένα προστασία από τους …πολίτες.

Στο μάτι του κυκλώνα βέβαια οι γνωστές τηλεπερσόνες που αντιμετωπίζουν την οργή του κόσμου όποτε κάνουν το λάθος να αποφύγουν την ασφάλεια της βίλας τους, ακολουθούν όμως και δευτεροκλασάτοι, “κομπάρσοι” των δελτίων μετά από τα απανωτά κρούσματα προπηλακισμών από εξοργισμένους περαστικούς ακόμα και στο Κολωνάκι!

Για τους κεντρικούς ο λόγος είναι απλός: Η πλύση εγκεφάλου και η διατεταγμένη υπηρεσία στην οποία βρίσκονται είναι πλέον ορατή και στον πιο ανυποψίαστο πολίτη. Όταν μάλιστα κραυγάζουν την εξοργιστική ατάκα “που πήγαν τα λεφτά”, δικαίως ο κόσμος εξοργίζεται για έναν απλό λόγο.

Όταν δουλεύεις σε ένα κανάλι που γράφει ζημιές κάποια εκατομύρια Ευρώ το μήνα, ΠΩΣ εσύ παίρνεις την παχυλή σου μισθοδοσία; Από που;

Είναι δυνατόν κάποιος επιχειρηματίας μη διαπλεκόμενος να είναι σε θέση να σε αμοίβει με εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ το χρόνο όταν η επιχείρηση μπαίνει μέσα εως και 35 εκατομύρια ετησίως;

Απλά ερωτήματα που δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Όλων το μυαλό πηγαίνει στο ξέπλυμα της διαπλοκής. Η δε συμπεριφορά και ακατάσχετη ψευδολογία των δημοσιογράφων ενισχύει αυτή την άποψη. Διαβάστε και το ενδιαφέρον άρθρο από το Taxalia:

kseftiles Οι άνθρωποι που ήταν “με το λαό”, με προηγούμενες κυβερνήσεις και χτυπούσαν ανελέητα την εξουσία, επειδή “αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου” και ούρλιαζαν για “λιτότητα, που φέρνει η κυβέρνηση Καραμανλή”, για “αυξήσεις που δεν καλύπτουν τον πληθωρισμό”, για “τα κεκτημένα δεκαετιών”, για “ένα κουλούρι την ημέρα” κ.λ.π., κ.λ.π., τώρα εμφανίζονται …υπέρμαχοι της άγριας λιτότητας και του στραπατσαρίσματος των κεκτημένων, επειδή “πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι” και να “μη λαϊκίζουμε”.
Και τότε γιατί μας “κάνατε κεφάλι” όλα τα προηγούμενα χρόνια, στα οποία….. ποτέ δεν είσασταν ικανοποιημένοι από τις αυξήσεις του 3,5%, 4% και 5% που δινόταν τότε, ενώ τώρα μας λέτε ότι είναι υπεύθυνο να έχουμε μειώσεις 25% το χρόνο, αντί για αυξήσεις;
Δεν λέμε ότι κάνετε λάθος σήμερα.
Αλλά,
ή τότε παίζατε βρώμικο ρόλο, που δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία
ή σήμερα.
Πότε τον παίζατε λοιπόν (το βρώμικο ρόλο);
Και προσέξτε: scripta manent. Ό,τι λέτε σήμερα καταγράφεται.
Μη τολμήσει κανείς από σας τους “υπεύθυνους”, να κριτικάρει επόμενη κυβέρνηση (π.χ. ΝΔ ή άλλη), ότι “δίνει ψίχουλα για αυξήσεις”.
Αυτά που λέτε σήμερα έχουν γραφτεί και είναι ιστορία.
Σας το λέω σήμερα Τετάρτη 7-7-2010 και θα το ξαναφέρω στη μνήμη σας (όσων είστε λαμόγια και είστε πολλοί), όταν θα αλλάξετε τροπάριο και θα παίζετε αλλιώς το κλαρίνο σας, με άλλη κυβέρνηση, μη αρεστή στα αφεντικά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ