Εκεί που φύτρωναν δέντρα που “τυχαία” κάηκαν, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταστρέφουν τη Γη που έθρεψε αμέτρητες γενιές Γηγενών. Η ύψιστη Ύβρις που απαιτεί Νέμεσι.

parnitha2

Συγχρόνως με το “παραμύθι” των φωτοβολταικών σε αγρούς και σπίτια, που θα πιάσει στον κόσμο ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, μιας και καθημερινά το κόστος ζωής αυξάνεται και οι μισθοί μειώνονται, άλλες εταιρείες αθόρυβα έχουν “κατακτήσει” τα βουνά της πατρίδας.
Οσον αφορά τα φωτοβολταικά στα σπίτια θα σας αναφέρουμε ένα απλό δεδομένο. Τα νέα πάνελ τα μονοκρυσταλλικά, ενώ δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί τα πλασσάρουν οι εταιρείες ότι έχουν 30 χρόνια ζωής. Κανένας όμως δε σας εγγυάται, ότι θα παράγουν κατά τη διάρκεια του βίου τους σταθερά, όσο παράγουν στην αρχή. Μάλιστα λένε ότι η παραγωγή θα μειώνεται, το πόσο ούτε αυτοί το ξέρουν.
Στη σύμβαση που υπογράφεις με τη ΔΕΗ για 25 χρόνια, και καλόπιστα παίρνουμε ότι η ΔΕΗ θα την τηρήσει, εσύ δέχεσαι ότι και να παράγεις περισσότερο από 10 KW , της πουλάς το μάξιμουμ 10 KW. Αν πέσει η παραγωγικότητα του συστήματος όμως; Το έψαξε κανείς αυτό; Και αν δεν παράγεις όσο απαιτείται, μήπως η σύμβαση εκπίπτει και σου μένει το δάνειο αμανάτι;

Θα επανέλθουμε με το έκτρωμα που συντελείται στα βουνά και δυστυχώς έχει πολλές προεκτάσεις. Βρωμάει από όπου και να το πιάσεις.

Μην ξεχνάτε ότι οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχνονται για να καταργούνται από άλλους κατά το δοκούν και το συμφέρον της στιγμής. Αυτό δε σημαίνει ότι καταργούνται οι παλιοί.

“Ανώνυμος”

Διαβάστε επίσης: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΑΝ ΔΕΝΤΡΑ, ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!!!

Σπέρνουν …Φωτοβολταϊκά!

Αντιδρούμε: Έρευνα για το ΠΟΙΟΙ τις στήνουν, με την βοήθεια του όρκ που έχει αναλάβει το υπουργείο. Στείλτε μας πληροφόρηση και εσείς όταν έχετε κάτι εμπεριστατωμένο. Όσοι βιάζουν τη Γη μας θα διασυρθούν όπως πρέπει. Αυτοί, οι επιχειρήσεις τους, οι κοινοπραξίες τους, τα μαγαζάκια τους.

Για να πάρουν μία ιδέα ότι πλέον δε μπορούν να δρουν ατιμώρητοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ