Γι' αυτούς τους 15χρονους θα ενδιαφερθεί κανείς;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι χιλιάδες. Πεθαίνουν καθημερινά. Έρμαια τα κορμιά τους στις ορέξεις των ελεεινών που κρατούν σώματα και ψυχές υπόδουλα. Πεθαίνουν κάθε μέρα πριν την οριστική. Γι΄αυτούς δεν υπάρχει “μαζική υποστήριξη”. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν κεράκια συμπαράστασης. Γι’ αυτούς το μόνο “άσυλο” είναι ο θάνατος. Ας πάρουν οι δημοκρατικοί πολίτες της Πιερίας το νόμο στα χέρια τους. Είναι συνταγματικό τους δικαίωμα να προασπίσουν το δικαίωμα της ελευθερίας έναντι της εξουσιαστικής λαίλαπας των ναρκωτικών.

“Κραυγή απελπισίας μια μάνας για την κόρη της”

7546888
DSC02726
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ
“Η κ. Μουταφίδου Μαρία από την Κατερίνη ζει ένα δράμα εδώ δύο χρόνια, αφότου η ανήλικη κόρη της η 15χρονη Π. έμπλεξε με τον 23χρονο Π.Η., ο οποίος όπως υποστηρίζει η μάνα, έκανε την κόρη της ναρκομανή και πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος κύριος ενδεχομένως να δίνει το κορίτσι και σε άλλους άντρες…

κατά τη διάρκεια που η ανήλικη βρίσκεται από την επήρεια των ναρκωτικών ουσιών.
Η μάνα καταγγέλλει ότι παρ’ όλες τις εκκλήσεις οι αρμόδιοι δεν έπραξαν τίποτα, για να απαγκιστρωθεί η ανήλικη θυγατέρα της, από τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος συνελήφθη επανειλημμένως από την αστυνομία, αλλά κατά περίεργο τρόπο, κυκλοφορεί ελεύθερος, υποστηρίζει η αγανακτισμένη μητέρα.
Η αίτηση- καταγγελία που απέστειλε προς τον εισαγγελέα Κατερίνης, στους βουλευτές της Πιερίας και
στην αστυνομική διεύθυνση Πιερίας έχει ως εξής :
“Είμαι μητέρας της ανήλικης Παναγιώτας, ετών 15, την οποία εδώ και δύο χρόνια παρέσυρε – αποπλάνησε (σύνηψε σεξουαλική σχέση και τις χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών), ο ενήλικας Π.Η. ετών 23.
Σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο ενήλικας και η παρέα του κατείχαν ναρκωτικά, τότε συνελήφθη και η κόρη μου μαζί του.
Από πρόσφατη τοξικολογική εξέταση της κόρης μου στο νοσοκομείο της Κατερίνης διαπιστώθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Επιθυμώ άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου και να απαγορευθεί στον συγκεκριμένο ενήλικα οποιαδήποτε σχέση η συναναστροφή με την ανήλικη κόρη μου, διότι πιστεύω ότι το παιδί μου οδηγείται στην καταστροφή.
Μεγαλώνω τα δύο παιδιά μου μόνη και λόγω ανεργίας με στηρίζει οικονομικά ο πατέρας μου. Έπιασα δουλειά τον Δεκέμβριο του 2008, όπου θα εργαστώ για 8 μήνες.
Βρίσκομαι σε απόγνωση και θέλω να σώσω το παιδί μου”.
Η καταγγέλουσα
Μουταφίδου Μαρία
ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
http://lefteria.blogspot.com/2009/02/blog-post_8055.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ