13/06/2021

Αισχρό! Ο κύριος Βούγιας πίνει καφέ στο Κολωνάκι ενώ το αίμα στους δρόμους ρέει…

vougias kolonaki Το παρακράτος δολοφονεί, η Ελλάδα οργίζεται και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων. Η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει. Θα περίμενε κανείς ότι μετά από την επίθεση εις βάρος του Χρυσοχοΐδη με το τραγικό αποτέλεσμα, την δολοφονία του Σωκράτη και την πίεση της κοινωνίας για το ξύλωμα του παρακράτους, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης συντονίζοντας της προσπάθειες των υφισταμένων τους.
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις όμως. ο κύριος Βούγιας πίνει τον καφέ του σε “in” Cafe του Κολωνακίου.
Ο κύριος Βούγιας που τιμήθηκε με την ψήφο του Ελληνικού λαού για να τον “υπηρετήσει”, που πληρώνεται από τον κρατικό κορβανά, που πάνω του στηρίζονται οι ελπίδες των συγγενών των θυμάτων πίνει το καφεδάκι του.
Οι νεκροί, γεννημένοι και αγέννητοι της Μαρφίν ζητούν δικαίωση. Ο κύριος Βούγιας πίνει το καφεδάκι του.
Τα παιδιά του Σωκράτη, το ένα βρέφος το άλλο αγέννητο, ζητούν δικαίωση. Ο μαυρισμένος κύριος Βούγιας πίνει το καφεδάκι του.
Η Ελληνική Γη πληγωμένη από τις πρόσφατες πυρκαγές ζητεί προστασία. Ο κύριος Βούγιας πίνει το καφεδάκι του.
Το χειρότερο; Ένας άνθρωπος διαμελισμένος από την βόμβα των καθαρμάτων, ένας άνθρωπος που έλεγε καλημέρα στον κύριο Βούγια, ένας άνθρωπος που τον έβλεπε καθημερινά, ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Ο κύριος Βούγιας ζει και αυτός το μύθο του στην Ελλάδα.
Μέχρι την στιγμή που θα χρειαστεί να (εξ) υπηρετήσει άλλους συναδέλφους του εξουσιαστές, που κάποιοι “κακοί μπάτσοι” θα συλλάβουν τα αντεξουσιαστικά παιδάκια τους σε κάποια πορεία.Πριν αρχίσουν να παίζουν με τις χύτρες για να πάρουν “προαγωγή”.
Θα ζητούσαμε από τον κύριο Παπανδρέου να παραιτήσει τον κύριο Βούγια, έτσι για μία υποκριτική κίνηση προς τη μνήμη των θυμάτων. Δεν ξέρουμε όμως ακριβώς σε πιο νησί να τον βρούμε.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ