Το παραδικαστικό κύκλωμα …δεν υπήρχε! Μετά την πράσινη (υπ)ανάπτυξη και η πράσινη δικαιοσύνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/07/sallas.jpg?w=352&h=925

Ναι! Το πρότεινε ο εισαγγελέας. Να ελευθερωθούν οι συμμετέχοντες στο παραδικαστικό κύκλωμα αφού αυτό …δεν υπήρξε!

Γιοσάκης, Αντωνία Ηλία κλπ. προτάθηκε να αφεθούν ελεύθεροι.

Ως γνωστόν, αποκλείεται να υπάρχει παραδικαστικό στην Ελλάδα, αφού δεν υπήρξε ούτε σκάνδαλο στο χρηματιστήριο. Ούτε Ευρώ δεν χάθηκε (η αρχή διατήρησης της ύλης). Απλώς άλλαξαν χέρια με καθ’ όλα νόμιμο τρόπο.

Διότι αν υπήρχε σκάνδαλο χρηματιστηρίου (που δεν υπήρχε όπως αποφάνθηκε και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη), ο κύριος Σάλλας για κάτι τέτοιες δηλώσεις του ως μέλος ΔΣ εισηγμένης θα μπορούσε να βρεθεί κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, χειραγώγηση μετοχών κλπ.

Το ίδιο βέβαια και ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης με την θρυλική εφημερίδα “Σύμβουλος” και την επική στήλη “Μυστικοσύμβουλος” που ενημέρωνε εμπιστευτικά τους αναγνώστες του ότι η μετοχή της ΣΑΝΥΟ θα φτάσει στις 24,000 δραχμές, τα ΜΑΚΛΩ θα κατακτήσουν το διάστημα, η ΚΛΩΝΑΤΕΞ έχει ένα μεγάλο Project στα σκαριά που θα κάνει τον Λαναρά σύγχρονο Νταβίντσι κλπ.

Όπως επίσης, χρόνια μετά το σκάνδαλο, αποκάλυψε ότι η ΛΑΜΨΑ θα άλλαζε χέρια, γεγονός που διέψευσε μετά βδελυγμίας ο ίδιος ο κύριος Λασκαρίδης στο Πρώτο Θέμα μετά από λίγους μήνες.

Να δω τώρα που θα κρυφτούν αυτοί οι ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι που φώναζαν ότι υπήρξε σκάνδαλο στο χρηματιστήριο, ότι έφαγαν τα λεφτά του κόσμου, ότι υπήρχε παραδικαστικό κλπ.

Α, πριν λίγα εικοσιτετράωρα δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας.

Ο Μάκης είναι κλεισμένος σπίτι του προφανώς λόγω της ζέστης.

Ο Χριστοφοράκος είναι μέγας δάσκαλος. Έμεινε ζωντανός γιατί έδωσε όλα μα ΟΛΑ τα στοιχεία σε έμπιστους ανθρώπους για να τα κοινοποιήσουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Όταν λοιπόν γράφεις όχι για το χάρτο αλλά για το πνεύμα, μπορεί να μην έχεις feretti, αλλά έχεις ΠΟΛΛΟΥΣ έμπιστους ανθρώπους. Πραγματικά έμπιστους, ορκισμένους, μαχητές, κατάφρακτους. Δάσκαλε Χριστοφοράκο.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καύσωνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ