Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
Array

Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

pipili2brizosΤα έβαλε με τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές η κυρία Πιπιλή
στο δελτίο του Mega. Ήταν μάλιστα τόσο καταιγιστική που όλοι στο μεγάλο κανάλι απόρησαν: Ρε σεις, αυτή είναι καλύτερη και από τον Πάγκαλο! Πως και δεν την είχαμε ανακαλύψει;
Και βέβαια κυρία Πιπιλή μας είναι κρατικοδίαιτοι οι συνδικαλιστές του δημοσίου, όπως και οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε ζημιογόνες εταιρείες που περιμένουν να σωθούν από την ελεημοσύνη του δημοσίου και την διαπλοκή των ιδιοκτητών με το κράτος.
Όπως εξαφανίστηκε ο Παπασπύρος και το συφερτό της ΑΔΕΔΟΓΣΕΕ όταν για πρώτη φορά έπρεπε να φωνάξουν για την Ελλάδα και όχι για το τομάρι τους.
Και δεν διαφωνεί ουδείς κυρία Πιπιλή ότι οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ εάν δε μπορούν να εξυγιανθούν πρέπει να εξαφανιστούν. Λύστε μας όμως μερικές απορίες:
-Πριν λίγες ημέρες ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ο ΟΤΕ στους Γερμανούς, αφού Εξυγιάνθηκε με τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Αφού τάισε τους φασίστες με τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Αφού έκανε τις επενδύσεις με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, χαρίστηκε στους Γερμανούς κυρία Πιπιλή. Το πήρατε είδηση; Όχι προφανώς, όπως και οι κρατικοδίαιοι συνδικαλισταράδες εκεί.
-Γιατί δεν εγκαλέσατε τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές των ναυπηγείων που σιώπησαν ενώ ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει 1,2 δις συν τα υποβρύχια που γέρνουν, συν τις ρήτρες; Γιατί σιωπήσατε εμπρός σε αυτό το έγκλημα; Αυτοί δεν είναι “κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές” όπως είναι κρατικοδίαιτοι απατεώνες οι dealers;
-Έχετε αντιληφθεί τι ακριβώς πάει να γίνει στη ΔΕΗ; Καταλάβατε τι ακριβώς πάει να “πουληθεί”; Νομίζετε ότι θα το πάρουν μαζί με τους εργαζόμενους εκεί; ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ προσπαθούν να εκποιήσουν με τον πλέον άθλιο τρόπο. Δηλαδή και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους “κρατικοδίαιτους” όπως τους λέτε και το ρεύμα θα στοιχίζει πιο ακριβά στον Ελληνικό λαό αφού θα πληρώνουμε και τα παραγωγικά υπερκέρδη του αγοραστή.
Ενώ λοιπόν για πρώτη φορά οι “κρατικοδίαιτοι” φωνάζουν δικαιολογημένα, εσείς βγαίνετε και τους εγκαλείτε ως θυληκός Πάγκαλος. Εντέλει κυρία Πιπιλή, μήπως ανήκετε στα Πράσινα Ζόμπι που ασελγούν πάνω στο νεοελληνικό τομάρι; Για σκεφτείτε το…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ