Ατελείωτη Ελληνική Τραγωδία, Διεθνές ρεζιλίκι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

temp11… και ατελείωτη Ιταλική ειρωνία.
Η Ελλάδα είναι το τελευταίο μέρος στον πλανήτη που θεωρεί περσόνες όπως η Σεγκολέν ως “σοβαρές”. Μιλάμε για προσωπικότητες που είναι περίγελος πλέον ακόμα και στους συντρόφους τους στην πατρίδα.
Τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”, πιστά στην προσπάθεια αποχαύνωσης του λαού, ασχολούνται ακόμα με τα σκάνδαλα του “κακου” Σαρκοζί και του “αμαρτωλού” Μπερλουσκόνι.
Ξεχνούν όμως να μας πουν τι ακριβώς έκανε ο Μπερλουσκόνι στις τράπεζες της χώρας του όπως τι έκανε μαζί με τον Σαρκοζί ενάντια στα δουλεμπορικά κυκλώματα που δρούσαν στις χώρες τους.
Να θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Μπερλουσκόνι με μία ρύθμιση – φωτιά, ανέσυρε όλα τα υπεξαιρεμένα χρήματα των λεγομένων “ανενεργών” λογαριασμών που είχαν καρπωθεί οι τράπεζες και τα κατείσχε “υπερ δημοσίου και δικαιούχων”. Όταν τόλμησαν εδώ στην Ελλάδα να αρθρώσουν τέτοια κουβέντα, όλοι οι τραπεζίτες έτρεξαν κάτω από τη φούστα του ΓΑΠ, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα.
Ο Μπερλουσκόνι επίσης έδωσε την χαριστική βολή στη μεγαλύτερη συμμορία δουλεμπόρων που κρυβόταν πίσω από “δίκτυα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, με διασυνδέσεις στην Ελλάδα και βέβαια διακίνηση άφθονου, μαύρου τουρκικού χρήματος από δουλεμπόριο και ναρκωτικά. Ούτε ένας “Ελληναράς” εισαγγελέας βέβαια δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει την δικογραφία της υπόθεσης για να δει ποιοί Ελληναράδες εμπλέκοντο στο κύκλωμα. Το Ελληνικό κράτος βλέπετε, προστατεύει τα δικαιώματα των δουλεμπόρων, των βασανιστών, των βιαστών ανηλίκων κλπ.
Δείτε τώρα, πως περιγράφουν οι Ιταλοί ταχάλια μας από το …Ταχάλια!
“Ατελείωτη Ελληνική Τραγωδία: Ο Padoa Schioppa διορίστηκε οικονομικός σύμβουλος του κυβερνήτη Παπανδρέου (σοσιαλιστή φυσικά)”
είναι ο τίτλος του Ιταλικού δημοσιεύματος, που μας δουλεύει ψιλό γαζί, για τις επιλογές του Γ.Παπανδρέου.
Ποιός να το ΄λεγε στους σοσιαλιστές του προηγούμενου αιώνα, τι θα αντιπροσώπευε σήμερα ο …”σοσιαλισμός”.
Η πιό ταλαιπωρημένη λέξη του πλανήτη.
Σαν να μιλάς για νάνους και να έχεις τη φωτογραφία του Φασούλα, ένα πράμα…
Ξεπέρασε και το φιάσκο Μερισιώτη, το φιάσκο “σοσιαλισμός”.
Εσύ, πόσο σοσιαλιστής είσαι;

http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_5531.html#ixzz0viI7exRo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ