Απόδραση καρμπόν από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KORYDALLOS BREAK - Season 2Βασίλης Παλαιοκώστας και Ριζάι πάλι ελεύθεροι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Ελικόπτερο προσέγγισε τον χώρο των φυλακών, πέταξε ανεμόσκαλα και τα καλόπαιδα σκαρφάλωσαν και “πέταξαν” προς την ελευθερία!! Πάντα Κυριακή!

Να σημειωθεί ότι οι δύο κρατούμενοι ήταν έκτακτα στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού κρατούνται σε άλλο ίδρυμα. Αύριο όμως στον Πειραιά θα γινόταν η πολύκροτη δίκη τους, όπου για πρώτη φορά θα έθεταν τις απολογίες τους υπόψιν των δικαστών.

Η άρτια προμελέτη και εκτέλεση δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας. Κάποιοι πολύ ισχυροί δεν τους θέλουν απλώς ελεύθερους, αλλά πασχίζουν παντί τρόπω να αποτρέψουν την ενδεχόμενη κατάθεση τους για τις περιπτώσεις που εμπλέκονται.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ΟΥΔΕΜΙΑ αντίδραση από τους φύλακες. Παρ’ ότι είχε βρεθεί και κουβέρτα – σχοινί στο κτίριο του οποίου την οροφή χρησιμοποίησαν ως βατήρα για την ελευθερία.

Σύμφωνα με τον Αντένα το ελικόπτερο προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στις Αφίδνες από όπου μάλλον αποχώρησαν με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Διαβάστε και το αντίστοιχο δημοσίευμα του “Σκεφτόμαστε Ελληνικά” για να δείτε πως θα γλίτωναν οι αρχές το φιάσκο με …10 χιλιάρικα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ