Εν ψυχρώ εκτέλεση και ανθρωποκυνηγητό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δολοφονημένος αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας αλλά καταδίωξε τους ληστές όταν αντιλήφθηκε τι ειχε συμβεί. Αυτόπτες μάρτυρες όμως μιλούν για εν ψυχρώ δολοφονία από κοντινή απόσταση όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να παρέμβει.

Το νέο αυτό κρούσμα έχει φέρει στα πρόθυρα της υστερίας το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και μετά από πολύ καιρό βλέπουμε τέτοια αστυνομική κινητοποίηση. Ήδη έχουν ξεκινήσει απανωτοί έλεγχοι και μπλόκα σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι αλλά και κάποιες έφοδοι σε σπίτια (προφανώς σεσημασμένων) στην ευρύτερη περιοχή. Η κατάσταση που επικρατεί είναι έκρυθμη και μιλάμε για τις τάξεις των αστυνομικών ενώ η ηγεσία δίνει συνεχείς εντολές για αυτοσυγκράτηση.

Ο 36χρονος υπαρχιφύλακας όπως γράψαμε ΔΕΝ τράβηξε όπλο, προφανώς επειδή ήταν έξω από σχολικό συγκρότημα. Οι τύποι που θα βαφτιστούν “αδίστακτοι” από τα ΜΜΕ τον γάζωσαν εν ψυχρώ όταν τους κάλεσε να παραδοθούν. Ο 36χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους για το οποίο είχε βγει να ψωνίσει την συγκεκριμένη στιγμή.

Η ίδιας αγριότητας απόπειρα εκτέλεσης είχε γίνει πριν λίγα χρόνια από γνωστή συμμορία όταν ένας από αυτούς πυροβόλισε εναντίον του πεσμένου φρουρού Γ.Β. τρεις φορές με σκοπό να τον εκτελέση. Να διευκρινήσουμε ότι ο ΓΒ με την προσπάθεια του ήταν η αιτία που συνελήφθησαν οι περιβόητοι ληστές, παρότι διέθετε απαρχαιωμένο 38άρι ενώ οι άλλοι ολόκληρο οπλοστάσιο.

Κρίμα για το παλικάρι που έχασε τη ζωή του. Την επόμενη φορά ας χάσουν τη ζωή τους αυτοί που την κοστολογούν ένα μάτσο χαρτονομίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ