8/05/2021

Η βλακεία μας "δίνει φτερά" στις πολυεθνικές που μας δολοφονούν

Επικίνδυνο για την υγεία το red bull! Μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό ή έμφραγμα στους νέους!
Δε φταίει όμως το Red Bull ή η κάθε πολυεθνική που θησαυρίζει παίζοντας με την υγεία μας ενώ παράλληλα γεννά ανταποδοτικά οφέλη από την αρρώστεια μας έχοντας συμμετοχή σε φαρμακευτικές ή πανεπιστημιακά ιδρύματα. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ που χρηματοδοτούμε τους δολοφόνους μας. Εμείς δηλητηριάζουμε τους εαυτούς μας και κάνουμε τους δυνάστες μας πανίσχυρους.
Επιπλέον η μεγάλη υποκρισία της “μερικής” απαγόρευσης είναι η καλύτερη διαφήμιση αφού δημιουργεί ένα περιβάλλον μύθου και δήθεν “μαγικών ικανοτήτων” των σκευασμάτων αυτών. Εμείς έχουμε καταγράψει τη βλαβερή δράση της Καφεΐνης. Αναδημοσιεύουμε από Τρωκτικό και επαναλαμβάνουμε: Ούτε ένα ευρώ στους δολοφόνους μας!
REDbullCEBACEBFCF85CF84CEACCEBACEB9
REDBULL
redbullbariΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ-ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ…ΦΤΕΡΑ;
Μόνο ένα κουτάκι Red Bull μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφράγματος ή εγκεφαλικού σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία!
Το red bull έχει πολύ μεγάλες ποσότητες καφεΐνης κάνει το αίμα ιξώδες, κάτι που οδηγεί σε καρδιαγγειακά προβλήματα όπως το εγκεφαλικό.
Το πείραμα που έγινε έδειξε ότι μια ώρα μετά την κατάποση του ποτού, οι νέοι που το ήπιαν έδειξαν στο αίμα τους ,στοιχεία που…
έμοιαζαν με κάποιου, ο οποίος πάσχει από καρδιαγγειακή νόσο”, δήλωσε στην εφημερίδα the Australian ο Σκοτ Ουίλαφμπι, επικεφαλής ερευνητής του Ερευνητικού Κέντρου Καρδιαγγειακών Νοσημάτων στο νοσοκομείο Royal Adelaide Hospital.
Η εκπρόσωπος της εταιρίας Red Bull στην Αυστραλία, Λίντα Ρίχτερ, δήλωσε ότι η καταγγελία θα αξιολογηθεί από την έδρα της εταιρίας στην Αυστρία.
Το Red Bull έχει απαγορευτεί στη Νορβηγία, την Ουρουγουάη και τη Δανία εξαιτίας των κινδύνων για την υγεία που αναγράφονται και στις συσκευασίες, όμως η εταιρία πούλησε τον περασμένο χρόνο 3.5 δισεκατομμύρια συσκευασίες σε 143 χώρες.
Η εταιρία, η οποία προωθεί το προϊόν της με το σλόγκαν “Το Red Bull σας δίνει φτερά”, χρηματοδοτεί τους αγώνες ταχύτητας Φόρμουλα-1 και διοργανώσεις extreme sport ανά τον κόσμο. Προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην πίνουν πάνω από δύο τέτοια ποτά την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ