ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΘ Α.Ε. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δήμος Εχεδώρου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 11.30 στο ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη θα υπογράψει με την ΕΥΑΘ ΑΕ και την ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ Μνημόνιο Συνεργασίας με θέμα:

«Ενταξη του Δήμου Εχεδώρου στη ζώνη αποκλειστικής

δραστηριότητας της ΕΥΑΘ ΑΕ».

 

Συμφωνία στρατηγικής σημασίας για το Δήμο Εχεδώρου χαρακτήρισε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με την ΕΥΑΘ ΑΕ.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη του Δήμου Εχεδώρου στην ζώνη ευθύνης της ΕΥΑΘ μια και στην περιοχή του Δήμου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΣΕΛΘ (βιολογικός καθαρισμός) και το εργοστάσιο νερού. Με το Μνημόνιο Συνεργασίας εξειδικεύεται η συμφωνία Δήμου Εχεδώρου – ΕΥΑΘ και περιγράφονται τα έργα που θα υλοποιήσει η ΕΥΑΘ στη περιοχή του Εχεδώρου, η διαδικασία μεταβίβασης των δικτύων που ήδη υπάρχουν καθώς και ο καθορισμός των γενικών όρων συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με έργο.

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΜΑΘ κ. Λουκάς Ανανίκας, ο Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Τσιότρας και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ