AN Η ΓΑΙΑ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΤΑ ΟΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(σσΟ: Μην διανοηθείτε να ζητήσετε εξηγήσεις από την ΣΟ για το κείμενο που ακολουθεί! Το δημοσιεύουμε όπως το έστειλε ο συγγραφέας)

Γράφει ο Αθανάσιος Άτλαντας

Καλημέρα! Tο όνομα μου δεν έχει σημασία…. Ίσως το μόνο που έχει να είναι η ίδια η ύπαρξη… Ο σκοπός της ψυχής ,που ταξιδεύει ,μαθαίνει και εξελίσσετε. Σου μιλάω με αφορμή τη λογική και τον πόνο που μου προκαλεί η κατάντια αυτής της χώρας και έπειτα αυτού του ματαιόδοξου πλανήτη. Αναρωτιέμαι ,δεν βαρεθήκατε ακόμα? Η γελοιότητα έχει πνίξει κάθε τι όμορφο και αγνό και το μόνο που μπορεί το γένος να κάνει είναι να κυνηγάει κωλόχαρτο και μεταλλαγμένα αξεσουάρ? Έτσι είναι ,αφού τα μυαλά σας πήραν αρκετή δυσωδία και όχι αέρα ,συνεχίζετε να ψάχνετε τη μπόχα όπως η μύγα το σκατό! Τρεχάτε ,ζώα ,εγώ όμως δεν έχω σκοπό να σας πω τι να κάνετε ,κόφτε το σβέρκο σας ,μπας και γλυτώσετε την βλακεία που χαρακτηρίζει το είδος σας! Γελοίοι άνθρωποι ,νομίζετε ότι τα πάντα ελέγχονται ,ότι ο πλανήτης σας ανήκει. Καταντήσατε ρακοσυλλέκτες των ψευτοαγαθών που τώρα διαθέτουν και Barcode! Διαγαλαξιακά που έψαξα κανείς δεν το δουλεύει ,η χημική ανάλυση έδειξε πως δεν δίνει τίποτα ωφέλιμο στο αγαθό. Αντιθέτως έρευνες έδειξαν ότι χρησιμοποιείτε κυρίως για την νομιμοποίηση τις όποιας αηδίας παρασκευάζετε από ανθρώπινο χέρι καθώς και την συγκάλυψη της αηδιαστικής επεξεργασίας των πρώτων υλών, ο Θεός να τις κάνει!! Μα τι λέω ? Συγχώρησέ με, εσείς ξεχάσατε πως φτιάχνουν τα λουκάνικα και αν όντως είναι κρέας. Χα χα χα χα , Έλληνα εσύ θυμάσαι? Εσύ καλά κρατείς όσο κι αν ξεθαρρεύεις, σαν έρθει η ώρα θα κληθείς  θυμάσαι πώς θεριεύεις? Πόνος είσαι Έλληνα γι’αυτό θα μετανιώσεις, της γης σου τα καλά δεν μπορείς να τα λαδώσεις. Όλα ήταν άφθονα τσάμπα και η γνώση, σήμερα δεν φτιάχνεις Έλληνα, το έχουνε μπαλώσει. Συγνώμη για τις κρίσεις ποίησης ,παρενέργεια της ατμόσφαιρας και της ελεγχόμενης σκέψης του κόσμου σας.
   Η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει και όλα θα αλλάξουν και η αλήθεια είναι ότι ώρα ήταν, κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Έτσι θα τελειώσει και ο φαύλος  κύκλος  της άσκοπης και ανώφελης ύπαρξης του είδους σας εκτός και αν προλάβετε να αλλάξετε στάση ζωής και επιτέλους βάλετε κοινό στόχο και σκοπό κατανοώντας την ύπαρξή σας ως αναλώσιμο προϊόν ενός υπέροχου πλανήτη. Αν αναρωτιέστε, πόσα πλάσματα υπάρχουν στο σύμπαν ,απαντάω πολλά αλλά κανένα σαν και εσάς. Είστε το μόνο είδος που συναντήσαμε και δεν έχει καταλάβει ακόμα τον λόγο ύπαρξής του. Είναι απίστευτο το ότι εσείς, αντίθετα με άλλα ζώα, σκοτώνετε τα παιδιά σας για υλικό κέρδος και όχι για να τα γλυτώσετε από κίνδυνο. Ξεχωρίζετε γιατί δεν ταιριάζετε στην γαλήνη που σας περιβάλλει, στο περιβάλλον σας. Η καταστροφική σας μανία εξαπλώνετε σε όλο το ηλιακό σύστημα, όπου τα κομμάτια των ηλίθιων κατασκευών σας αιωρούντε όπως τα σκατά στο κεφάλι σας.
   Από ένα τέτοιο κομμάτι, ανθρώπινης βλακείας, έχασα ένα φίλο. Το ίδιο και πολλοί από εσάς. Η άγνοια και η απερισκεψία σκοτώνουν πιο εύκολα από τα πρωτόγονα όπλα σας. Όπως η Ατλαντίδα, χάθηκε από την αλαζονεία της δύναμης και του κακού χειρισμού των όπλων. Δεν γίνετε να παίζεις με την ενέργεια του πλανήτη χωρίς αντίκτυπο. Μετά από τόση γνώση δεν έμαθαν ότι η γεωμετρική εξέλιξη κάθε πράξης είναι ανάλογη της έντασης που αυτή φέρει, τουλάχιστον όχι στη σωστή κλίμακα. Έτσι σήμερα μπορεί να ρίχνεις μια βόμβα αλλά βλέπεις μόνο το ελάχιστο αποτέλεσμα τη πράξης. Όλα επηρεάζονται.
   Θα σου μιλήσω γήινε, ξένε, γιατί είναι χρέος που μου φόρτωσαν χωρίς εγώ να θέλω. Ποτέ δεν πίστεψα σε εσάς, από τότε που αναμείχθηκα, σας σιχάθηκα. Ότι και αν έχουμε κάνει για εσάς παρερμηνεύτηκε και καταναλώθηκε στον θεό που φτιάξατε για να ελέγχετε την δύναμη του ανθρώπου. Το μεγαλύτερό μας θαύμα για τον άνθρωπο οδήγησε σε μια ανθρώπινης διαστροφής αλληλουχία γεγονότων που σας μάζεψε όλους. Βέβαια ήταν προμελετειμένο όχι όμως σε τέτοια κλίμακα.
   Ο φίλος μου πίστευε σε εσάς και την αλλαγή του είδους σας σε κάτι ανώτερο, εγώ δεν είμαι τόσο γλυκός. Οι μαθηματικές αποδείξεις με κάνουν απόλυτο και όχι δύσπιστο. Είστε τα χειρότερα ζώα του πλανήτη σας και το χειρότερο είδος του ηλιακού συστήματος. Η εξέλιξή σας δεν έχει κανένα όφελος και ο πλανήτης, θα σας ανακυκλώσει. Η εξέλιξη και η βιωσιμότητα κάθε είδους κρίνετε, από την προσφορά του στο σύνολο των αναγκών του πλανήτη. Για να πετύχει το μέγιστο δυνατό της ασφάλειας και της επιβίωσης ο κάθε πλανήτης εξοπλίζει τα είδη του με ξεχωριστά χαρίσματα. Είστε το αποτέλεσμα της ανάγκης του πλανήτη για προστασία εξωατμοσφαιρικών απειλών. Εσείς βέβαια επιδεικνύετε μέγιστη άρνηση στην ύπαρξη και το λόγο της. Απορώ, πώς ένα τόσο ζηλευτό είδος, με χαρίσματα πραγματικού θεού, γελοιοποιείτε στον γαλαξία, καταφέρνοντας να αντιστρέψει την εξέλιξη του.
   Σας μελετάω χρόνια και οι επιρροές του συναδέλφου μου με έχουν μπερδέψει. Γιατί να σου μιλήσω αφού δεν θες να ακούσεις. Γιατί να σου πω πώς να σωθείς, αφού θέλεις να πεθάνεις παρά να δεχτείς την αλήθεια για την ύπαρξή σου. Όποτε σου μίλησα ο πόνος μεγάλωσε και η ανθρώπινη ασιδωσία για δύναμη μετέτρεψε κάθε ρωγμή αλήθειας σε εξευτελιστική μηχανή παραγωγής δύναμης, πλαστής ικανοποίησης και ψεύτικης αν όχι βρόμικης πίστης, άνευ ενέργειας.
   Πρέπει να μάθεις ανόητε άνθρωπε τι είσαι, να δεις την δύναμή σου, θα εκπλαγείς. Η αλήθεια θα πονάει πάντα, όσο κυριαρχεί το ψέμα. Ναι, θα είναι δύσκολο μα εσύ, ένιωθες όλη τη ζωή σου πως ανήκεις σε κάτι άλλο, ανώτερο, έχεις σκοπό? Νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις την ιστορία όπως ένα τέλος εποχής? Τι λες άνθρωπε, πόσο ικανός είσαι? Το έργο σου είναι δύσκολο μα πρέπει να παλέψεις, θα καταλάβεις τι θα βγει αφού χαροπαλέψεις. Η ιστορία είναι απλή και γράφετε αρκετά γρήγορα αν έβλεπες όπως εμείς.
   Τα χρόνια  περνάν, η εξέλιξή σας πάει από το κακό στο χειρότερο και όσο απομακρύνεστε από την γη και την αγνότητα, η ανάγκη σας για δύναμη και υλικό πλούτο σας οδηγεί λανθασμένα. Το συμβούλιο πήρε την απόφαση επηρεασμού, προς αλλαγή κατεύθυνσης του είδους. Δίκοπο μαχαίρι, κίνηση απελπισίας αλλά η ελπίδα του είδους σας. Τελικά οι υπολογισμοί μου και η έλλειψη πίστης, στο είδος σας, με δικαίωσαν καθώς το πείραμα πήρε την δική σας διάσταση. Ο εξευτελισμός της αγνότητας του λαού μου και της θέλησης να σας βοηθήσουμε, μας άλλαξε μυαλά. Ξέραμε τι μπορούσε να συμβεί και έτσι τα σχέδια συνύπαρξης έγιναν αμυντικά μέτρα.
   Η αρχή του τέλους έγινε με την παραποίηση της γνώσης και την διαστρέβλωση του μυνήματός μας. Η πιο απλή παρομοίωση έγινε ο μπαμπούλας του ανθρώπου και τον μετέτρεψε στο ον που προσπαθεί ο ίδιος να ξορκίσει. Διαγράψατε την αντίθετη γεωμετρική πορεία από αυτήν που έπρεπε και βρεθήκατε στο σήμερα χωρίς λόγο ύπαρξης. Ακόμα δεν ξέρετε τι είστε, δεν ξέρετε πού ζείτε και παίζετε με δυνάμεις που δεν κατανοείτε. Δεν μάθατε να σέβεστε τον διπλανό σας και τώρα απειλείτε εμένα. Αν συνεχίσετε έτσι θα καταστρέψετε τον πλανήτη και αυτό επηρεάζει το σύμπαν περρισότερο από όσο ο εγκλωβισμένος νους σας φαντάζετε. Αυτό δεν είναι αποδεκτό! Είμαστε όλοι πλάσματα του σύμπαντος και μεταφραζόμαστε σε ενέργεια. Η κάθε πράξης συνδέετε με γεωμετρική ακρίβεια και οι πράξεις σας, φέρνουν πονοκέφαλο.
   Ξέρω, μπερδεύτηκες. Είναι κρίμα που ο εγκέφαλος είχε και έχει την δυνατότητα να εξελιχτεί σε κάτι υπερφυσικό και εσείς, προτιμάτε την ευκολία και την άσκοπη κατανάλωση. Η αλήθεια είναι ότι μειώσατε την εγκεφαλική λειτουργία σας κατά ογδόντα τις εκατό από την εποχή του Πυθαγόρα. Είστε πιο χαζοί και ανεπίδεκτοι αλλά το ίδιο σατανικοί σε σύγκριση με το τι ήσασταν τρεις χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτό σας καθιστά άχρηστους σε ένα σύμπαν όπου η ισσοροπία εξαρτάτε από όλους.
   Εσύ Έλληνα? Σε φάγανε τα συμφέροντα και η ζήλεια. Αντίθετα με τους Άτλαντες εσύ, σεβάστηκες και η ταπεινότητα που χαρακτηρίζει την φυλή σου σε έκανε ξεχωριστό δείγμα ανθρώπου. Αξιοποίησες την γνώση με σύνεση και αγάπη και έτσι αναγνώρισες, τους θεούς της γης και τις δυνάμεις. Ο πολιτισμός που ανέπτυξες ήταν το αγνό όνειρο της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι αυτά που διδάσκεσαι. Ο άγνωστος θεός δεν ήτανε για σένα αλλά η γεωμετρία των γεγονότων δεν γινόταν να μην σε επηρεάσει. Σε έκαναν όμοιό τους, εξαφάνισαν την γνώση από προσώπου γης μα εσύ, έχεις τη γλώσσα που ξεκλειδώνει τα μυστικά του κόσμου και την δύναμη μέσα στην ψυχή σου. Όλοι οι αρχαίοι έλαβαν τα δώρα μας και εις αντάλλαγμα έχτισαν ναούς. Η ανταλλαγή γνώσης ως ένδειξη φιλίας είναι ορατή παντού, άλλο αν είστε τυφλοί. Οι Έλληνες όμως έφτιαξαν κάτι υπέροχο που μας γέμισε ελπίδα, έφτιαξαν αγάλματα ζωντανά σαν κύμα μα το απίστευτο ήταν το ότι έδωσαν μορφή στους θεούς της γης. Ήταν απίστευτο αλλά επιτέλους κάποιοι άρχισαν να βλέπουν τους θεούς, η ενέργεια μεταφραζόταν σε εικόνα και αυτό είναι ένα από τα χαρίσματα του άπειρου νου.
   Οι Ρωμαίοι, αν και συγγενείς, υποβάθμισαν την γνώση και την αρμονία σε βία, εξουσία, πόλεμο και ψέμα. Ακόμα και σήμερα η πηγή του κακού κείτεται βαθιά μέσα τους. Η πορεία και το όνειρο συμβίωσης έσβηναν και η Έλληνες μαζί του. Χιλιάδες χρόνια μίσους και αυξανομένης βίας θα ακολουθούσαν και με πρότυπο την αυτοκρατορία του αίσχους, η διαιώνιση της παρερμηνείας της ζωής ήταν φανερή. Ο άνθρωπος άλλαξε. Ούτε ψυχή δεν έμεινε αμόλυντη και η ύπαρξη έγινε στιγμές ψεύτικης ζωής χωρίς αξία και έργο. Στιγμές που θα χαθούν τόσο εύκολα όσο ο ψεύτικος πλούτος σας.
   Είναι γελοίο, άνθρωπε, θα πεθάνεις μην ξέροντας τίποτα για την ύπαρξή σου ή τον ρόλο σου στην απειρότητα του σύμπαντος. Ακόμα και ο θάνατος είναι μια προσφορά ενέργειας στο σύνολο και ο πλανήτης ξέρει πού θα την αξιοποιήσει. Δεν θα μάθετε ποτέ. Ίσως η επαναφορά των δεινοσαύρων είναι πιο εύκολη από την υπομονή αλλά έχετε μεγαλείο στην ψυχή και είναι κρίμα. Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά ο πόνος που θα προκαλέσετε είναι αβάσταχτος.
   Αυτή η στιγμή ίσως μείνει στην ιστορία σαν η τελευταία του είδους σας και σίγουρα είναι η τελευταία φορά που προειδοποιούμε. Από εδώ και πέρα είστε μόνοι και δεν είναι ώρα για μετάνοιες. Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι θύμα των ομοίων σου η να σταθείς υπέρμαχος στην λογική και την αλήθεια. Αντέχει ο νους σου άνθρωπε να καταλάβεις τι συνέβη?
   Έλληνα, μπορεί μύριοι να πέρασαν αλλά ο ρόλος σου δεν σβήνει. Θα έχεις την ευκαιρία σου ξανά να βοηθήσεις, μα πρέπει να βιαστείς μέρες να ξαγρυπνήσεις. Ο Ήλιος μας δίνει φως, αγαθό και της ψυχής μας, αν βρεις χρυσή τομή χαθήκαν οι εχθροί μας.
   Ο συνάδελφός μου λάτρευε τον πλανήτη σας και πόναγε φριχτά νιώθοντας τον. Εσείς δεν νιώθετε ούτε τους εαυτούς σας. Τα συναισθήματά σας έγιναν αδύναμα και δεν παράγουν ομορφιά μα ούτε καλλιτέχνες μόνο άψυχη, άχρηστη ύλη. Σύντομα θα γίνετε ζόμπι των αναγκών σας και το πνεύμα θα χαθεί. Δεν υπάρχει γυρισμός από εκεί. Εγώ είδα το μέλλον και αν βλέπατε τον εαυτό σας θα αυτοκτονούσατε όλοι. Συνήθως μεταμορφώνεστε σε κακάσχημα πλάσματα που τρώνε ότι βρουν ή πεθαίνουν στην προσπάθεια να φάνε τους βράχους, αφού αυτό θα μείνει. Σου θυμίζει κάτι η εικόνα?
   Φυσικά αν σας αφήσουμε να φτάσετε εκεί τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και αναπόφευκτα. Πρέπει να καταλάβετε ότι κινδυνεύει και το δικό μας είδος. Η κατάληξη αυτού που ζείτε και συντηρείτε δεν είναι αποδεκτή.
   Μετά το θάνατο του συναδέλφου μου δεν υπήρχε κανείς πια να στηρίξει το είδος σας και την πορεία του. Το συμβούλιο πλανητικής προστασίας κλήθηκε να πάρει άλλη μια απόφαση για την εξέλιξή σας. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και αποτελεί τον λόγο εμφάνισης μου. Εάν έως το γήινο έτος δύο χιλιάδες εννέα δεν υπάρξει αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης του οικοσυστήματος με κωδικό όνομα Γαία, είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε τον πλανήτη σε καραντίνα προς ανάνηψης της ζωής του καθώς και την καταπολέμηση της ασθένειας που φέρει.
   Χα χαχαχα, θα γίνετε οργανικό λίπασμα για τον πλανήτη. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ματαιοδοξίας και της βλακείας του είδους σας. Τώρα θα μάθετε ότι η τροφική αλυσίδα δεν έχει τέλος και αρχή. Θα το εκτιμούσες αυτό, αν ζούσες σε έναν πλανήτη όλο πέτρα και φωτιά. Σου θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα?
   Το μίσος μου για την ανθρώπινη ασιδωσία μου λέει να σταματήσω να μιλάω αλλά όση και αν είναι η αηδία που σας διακρίνει, έχετε ακόμα μία ευκαιρία. Η τιμή και η αγάπη του λαού μου είναι στην πράξη μου, εσύ κρατάς το κλειδί που ίσως σώσει το είδος σου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κράτα τα λόγια μου Έλληνα και θα έρθει η σειρά σου
Σαν ξημερώσει αύριο, κούνα τα μυαλά σου.
Θυμήσου τους θεούς, που ο πλανήτης έχει
Ξύπνησέ τους μονομιάς γιατί ο χρόνος τρέχει.
Ενέργεια από καρδιάς, στους ναούς σου δώσε
Και την δύναμη σαν αποκτάς, ξανά στα χέρια νιώσε.
Βγάλε έξω όλα τα εσώψυχα και την κακιά κουλτούρα
Δούλεψε το φωτοστέφανο, δεν είναι για μπορντούρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                               
  
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ & Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ
 
   Πρόσεξε καλά τα λόγια μου και δώσε σημασία. Πρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου για να δεχτείς τα γεγονότα και να καταλάβεις ότι, εσύ όπως και όλα γύρω σου, συμβάλλουν και επηρεάζουν την άπειρη ισσοροπία. Στην επιφάνεια του πλανήτη σου ο ένας επηρεάζει τον άλλο με την άγνοια και τις κινήσεις του. Για παράδειγμα, τα πυρηνικά όπλα, που δοκιμάζονται εντός και εκτός θαλάσσης, πόσους προσβάλλουν? Για πόσο χρόνο? Η άσφαλτο που στρώνετε παντού, πόσους οργανισμούς παρενοχλεί και πόσο κακό κάνει στον πλανήτη? Τα εργοστάσια που παράγουν χωρίς να ανακυκλώνουν τα προϊόντα τους ή άλλες ύλες γιατί υπάρχουν? Αυτή η ακατάσχετη λογική διακρίνει κάθε πράξη σας. Ψάχνετε δήθεν καλύτερη ζωή, αλλά δεν θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο και έτσι εξοικονομείτε θάνατο. Ο τρόπος σας είναι απαράδεκτος. Η ιδέα που σας έδωσαν για την καλύτερη ζωή είναι ψεύτικη, λανθασμένη αλλά τους βολεύει. Προδότες της αλήθειας και δυνάστες των τέκνον τους.
   Αυτό που ζείτε δεν είναι ο λόγος ύπαρξής σας, δεν είναι ζωή, δεν είναι καν συντήρηση ή ενδυνάμωση του είδους. Μα τι λέω? Εσείς ακόμα έχετε σύνορα στο μυαλό όσο και στην ζωή σας. Ακόμα δεν καταλάβατε ότι είστε ένας πλανήτης. Χειρότερα, είστε η μειοψηφία των ειδών του πλανήτη και πιστεύετε πως σας ανήκει.
   Σε όσους πλανήτες και αν ταξίδεψα, τα είδη ζουν μέ και γιά τον πλανήτη. Εσείς είστε μια ανωμαλία με δυσάρεστα αποτελέσματα για το σύμπαν. Δεν σκέφτεστε, δεν σέβεστε και δεν εξελιχθήκατε, σε αυτό που έπρεπε, μέσα σε έξι χιλιάδες χρόνια εξέλιξης και συμπαντικής ανθοφορίας. Σε τόσο χρόνο καταφέρατε τίποτα! Φτιάξατε έναν θεό με αρχές το ψέμα και το κέρδος. Καταδυναστεύσατε το είδος σας για να μαζεύετε χαρτί και μέταλλο εις το όνομα του θεού που καλουπώσατε.
   Πρέπει να με ακούσεις άνθρωπε, με κυριεύει η ομορφιά, το τοπίο. Τα δέντρα, η ζωή…δεν μπορώ να έχω ότι έχεις, μπορώ όμως να νιώσω το κακό που του κάνεις. Πονάω, το συναίσθημα με τρυπάει σαν καυτό μέταλλο. Αρκετά με τις αγάπες, δεν σας αξίζει.
   Ο πλανήτης σας, όπως και κάθε άλλος έχει την δική του ενέργεια. Η γη είναι αστείρευτη πηγή μαγνητικής ενέργειας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Αν αντιστρέψετε την πολικότητα του μετάλλου αιωρήστε. Όχι όμως τόσο απλά γιατι ότι ενέργεια πάρεις πρέπει να ξαναδώσεις. Στρατηγικά σημεία συγκέντρωσης, χαλάρωσης και διαλογισμού του ανθρώπινου νου, ναοί. Ναοί ανοιχτοί, με γεωμετρικό σχεδιασμό και ζωντανή πέτρα, συλλέγουν την ενέργεια που εκπέμπετε στο χώρο και την στέλνουν σε όλο τον πλανήτη. Τα ειλικρινή συναισθήματα μεταβαίνουν στην γη και εκείνη σας νιώθει. Φορτίζουμε τον πλανήτη για να μας προστατέψει όταν κάτι έρχεται προς το κεφάλι μας, και για να μπορούμε να επωφεληθούμε από την ενέργεια του. Αυτό σημαίνει αγάπη, αυτό σημαίνει πίστη. Το ενεργειακό πεδίο κάθε πλανήτη δίνει ανάλογη εξελικτική δύναμη στα όντα που τον απαρτίζουν.
   Καθώς το μυαλό σας έχει καταψυχθεί πια, βλέπετε τα ελάχιστα από αυτά που υπάρχουν. Κανένα ενεργειακό σήμα δεν μεταφράζετε δίχως νου. Το μυαλό είναι η δύναμη και εσείς, κάνετε τα πάντα για να περιορίσετε την λειτουργία του στο ελάχιστο της απόδοσης. Εγκεφαλική Αδράνεια , αλλά, εσείς το διαλέξατε ή κάποιος άλλος για εσάς? Μήπως υποψιάζεστε κάποιον, που του αρέσει να είστε έτσι?
   Σου είπα για την ενέργεια του πλανήτη, σειρά έχει ο Ήλιος. Πόση ενέργεια έχει ο ήλιος, ο Θεός Ήλιος? Γιατί είναι θεός? Θυμάσαι… Έλληνα? Ο Ήλιος παρέχει, απλόχερα και χωρίς χρέωση τα δώρα του. Συλλέξτε τα. Αν καθένας από εσάς, μπορούσε να παράγει και να συλλέξει την δική του ενέργεια, πόσες ανάγκες μένουν να καλύψετε? Χτίστε με σύνεση, συλλέξτε τις κοσμικές ενέργειες και ζήστε αρμονικά υπο την αιγίδα των Θεών που σας δημιούργησαν. Παν μέτρον άριστον, αξιοποιήστε τα δώρα της γης με μέτρο και ορθή σκέψη, έχετε όσα πολλοί δεν έχουν, εκτιμήστε τα. Η επιβίωση του είδους σας βασίζετε στην σωστή διαχείριση και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων που δίδονται. Αναρωτιέμαι, πόσο δύσκολο είναι, να καταλάβετε ή να διανοηθείτε έστω, το μηδαμινό της ύπαρξης. Όχι, δεν περιμένω αλλαγή, είστε τόσο τυφλοί στο φως!
   Ο άνεμος, Θεός από την αρχή του χρόνου, μα ποιος τον θυμάται? Ποιος κατανοεί την ύπαρξή του? Το ρόλο του και την σημασία του? Άπειρος, δυνατός και αξιοποιήσιμος όσο και ο Ήλιος. Αφήστε τον να σας πάρει, στην άπειρη περιπλάνηση του, και να σας δείξει την δροσιά της ζωής. Γίνετε ένα μαζί του και εκμεταλλευτείτε την αγάπη του. Πλούτισες αρκετά άνθρωπε ή μήπως θέλεις πιότερα?
   Γαία, κυρά των όλων σας, σας χρειάζεται όσο κα εσείς. Φωνάζει για βοήθεια, αλλά η γύμνια της ψυχής σας δεν ακούει. Σεβασμό, όσο δίνεις τόσο παίρνεις! Πόση τροφή χρειάζεται να έχεις? Πόσα πλάσματα πρέπει να βλάψεις για να ικανοποιήσεις την κατάντια σου άνθρωπε? Ο κάθε ένας ξεχωριστά πρέπει να φροντίζει για την τροφή του και να δίνει το περίσσευμα σε αυτόν που έχει ανάγκη. Έτσι η ανακύκλωση θα γίνει ανάγκη και φυσική λειτουργία. Πόσα ακόμα θέλεις άνθρωπε? Τι συσκευασίες φτιάχνεις? Θα ξηλώσεις τα μπετά και θα φυτέψεις πάλι, σαν η ίδια σου η βρομιά, σου πέσει στο κεφάλι!
   Είστε πλούσιοι, τι άλλο μπορεί να θέλεις για να σε κάνει να τρέχεις και να πληρώνεις? Ποιόν πληρώνεις και γιατί? Μήπως η γνώση είναι για αυτούς που την πουλάνε?
   Από όλα όσα είπα, κάνετε τα αντίστροφα. Καταναλώνετε τους πιο ασταθής πόρους και καταστρέφετε τον πλανήτη με τα καυσαέριά τους. Γιατί? Ποιος κερδίζει καταστρέφοντας το σπίτι του? Ρουφάτε, άχρηστα πλάσματα, σατανικά! Θα βρεθείτε τόσα κυβικά βαθιά, στην μήτρα της μάνας σας, όσα τα χρόνια που την εξευτελίζετε! Σου θυμίζω κάποια εικόνα? Μήπως, το έχεις ξαναδεί το, τι πας να γίνεις? Εσύ λες, διάολος, εγώ λέω, η εξέλιξη ενός είδους που θα επιβιώνει στην φωτιά και δεν θα βρίσκει κρέας. Πόσοι θα ζήσουν, για να φαγωθούν, και μετά? Κρίμα αλλά, shit happens, όπως λένε και οι νέοατλαντιανοί! Η ιστορία επαναλαμβάνετε και, ή τώρα, ή ποτέ!
   Αν νομίζετε πως θα γλυτώσετε, είστε γελασμένοι. Η άσφαλτο και τα χτιστά μαζεύουν την θερμοκρασία και την εγκλωβίζουν στην γη. Ασφυξία, βρασμός, σίγουρος θάνατος, πυρετός που ξερνάει λάβα και αυξάνει τις συσπάσεις. Ο πλανήτης είναι άρρωστος, τρέμει από αγωνία και τα παιδιά του, τον πουλάνε.
   Προλαβαίνεις να δεχτείς τι είσαι και να συμβαδίσεις, να ζήσεις, παραδεισένια. Δούλεψε με πέτρα και τεχνολογία και δημιούργησε, σαν αγνός καλλιτέχνης, που νοιώθει πρώτη φορά αγάπη.
   Η υπερθέρμανση του πλανήτη καίει τις ρίζες των φυτών, τα συστήματα ψύξης  υπολειτουργούν. Η λίγη βροχή που εξατμίζετε, κάνει  ζημιά ίδιας κλίμακας. Η ατμόσφαιρα θα καίει τα όργανά σας άμεσα. Ιδού, η οργή των θεών του πλανήτη σου, ιδού η κόλαση, ιδού και ο πραγματικός παράδεισος.
   Λίγες ώρες έμειναν, οι επιλογή δική σου. Ότι κόψατε ή κάψατε, θα φυτευτεί και πάλι, σύμμαχο θα έχετε το μαγικό βοτάνι. Το βότανο αυτό, από δικό μας χέρι, στον άνθρωπο επέρασε, τον έκανε ξεφτέρι. Χημεία φέρει μαγική και ανοίγει το κεφάλι, σαν σε σημεία φυτευτεί, που πετούν μόνο οι γλάροι.
   Το φυτό σχεδιάστηκε να τρέφετε με κάθε ανθρώπινη αηδία, οργανική ή ανόργανη. Αποδίδει δέντρο σε επτά μήνες παραγωγής και τριάντα τις εκατό παραπάνω οξυγόνο από ότι κάθε άλλο είδος του πλανήτη στο χρόνο αυτό. Ο ανθός του θηλυκού, στην μεγάλη πανσέληνο του θερινού, έχει αρκετή δύναμη για να λάβεις την κοσμοθεωρία φιλοσοφικά και σκεπτόμενος να βρεις τι είσαι. Η χημεία είναι μυστικό που αργά, θα καταλάβεις. Διασπάτε στο μυαλό σας και διεγείρει τα τμήματα που δεν κατανοείτε. Φυτέψτε στα βουνά θα συγκρατούν χειμάρρους, πέτρα και γη, θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα πιο γρήγορα από εσάς , ξέρουν την δουλειά τους.
   Ακόμα και ένα φυτό σας προκαλεί διχόνοια. Κατακρεουργείτε την αξία των πάντων για τον θεό χρήμα και ζητάτε συγχώρεση από έναν άλλο που δεν υπάρχει. Μα τι ζώα? Τι γελοιότητα? Ποιος θα έπαιζε έτσι την αλήθεια για να γίνει ο δυνατός των αδυνάτων, φέρνοντας το κακό στον πλανήτη? Φίλος σας είναι. Σας μεταδίδει την κακή ενέργειά του από την μέρα που γεννιέστε.
   Εσείς, οι λίγοι , που αρνηθήκατε την γελοιότητα και νοιώθετε την αλήθεια στην καρδιά σας, εσείς που τραγουδάτε κλαίγοντας, για τον πόνο του κόσμου και κατευνάζετε το πνεύμα σας για να αντέξετε την ζωή που σας έφτιαξαν, εσείς είστε η αλλαγή, η ελπίδα και σας νοιώθω. Είστε θύματα της κονσερβοποιημένης αγάπης.
   Θα έρθει η ώρα που, όπως κάθε μεγαλομανής λαός, η Αμερική θα πέσει, στα άδυτα των λυμάτων που δημιούργησε και θα έχετε μια τελευταία ευκαιρία. Αφού η ψευτοατλαντίδα πέσει, θα έρθουν οι βαρβάροι. Ενωμένοι όλοι πλέον και με γνώση της αλήθειας, θα πρέπει να αποφασίσετε την ιστορία που θέλετε να γράψετε.
   Η Αμερική, υπνωτίζει το λαό της και μαζεύοντας αλαζονικά της γνώσεις της γης, νομίζει ότι θα γίνει δύναμη. Το γονίδιο όμως της ταπεινότητας και το μυαλό να σεβαστεί δεν το έχει, γιαυτό θα σβήσει από το χάρτη και σύντομα. Η αντίστροφη άρχισε, το βλέπεις?
   Ο πλανήτης ανήκει στο σύμπαν και σε εκείνους που δουλεύουν για την επέκταση της ζωής του. Εσείς τι κάνετε? Τι θα λέγατε αν τα έντομα σας έτρωγαν ζωντανούς? Όλοι ζουν για την αρμονία του συνόλου. Δεν σας αξίζει αυτή η ομορφιά γιατί ποτέ δεν μάθατε να την εκτιμάτε και να την νοιώθετε. Αχάριστα πλάσματα. Θυμάσαι τον ζηλιάρη άγγελο που μισεί τους ανθρώπους? Εγώ είμαι, ήρθα για τελευταία φορά να σου δείξω την πηγή της ζήλειας μου και να εξιλεωθώ κάνοντας πράξη την σωτηρία σου. Είσαι πρόβατο στην γραμμή σφαγής, μα δεν σε σφάζουν. Το κάνουν βασανιστικά, όπως στην κόλαση. Καταστρέφουν τα ήθη, βιάζουν την ψυχή και το πνεύμα σου, απαγχονίζουν το μυαλό από το σώμα και περιορίζουν την αγνότητα, την ελεύθερη σκέψη και την βούληση για ζωή. Είστε ζόμπι της εκκλησιάς και του συστήματός σας. Τριάντα χρόνια ελεύθερης βοσκής ισοδυναμούν με εκατόν σαράντα χρόνια από την ζωή που σας ανάγκασαν. Είστε προϊόντα , αποτέλεσμα βιομηχανοποίησης και υπέρμαχοι του εξευτελισμού της ύπαρξης.
   Οι δυνάμεις του σύμπαντος δεν είναι παιχνίδι και αυτό δεν θέλεις να το μάθεις μετά από πείραμα που θα κάνει κακό. Αρχές όπως της δράσης και της αντίδρασης που, δεν δείχνετε να κατάνοείτε. Στο σύμπαν κυριαρχεί η θεωρία τη άπειρης πιθανότητας. Έτσι και το φυτό, φέρει λίγη από την απειρότητα της γνώσης μας , σε κάθε ανθοφορία το αποτέλεσμα της χημείας αλλάζει και είναι ανάλογο των παραγόντων  που επηρεάζουν την ζωή.
   Έλληνα τα χρόνια πέρασαν, αλλά το φως δεν ξεθωριάζει. Οι πρόγονοί σου άγγιξαν την τελειότητα και αντίκρισαν τους Θεούς, τους ένιωσαν, τους μίλησαν. Γεωμετρία και γλώσσα Ελλήνων, η σωτηρία της γης.
   Άνθρωπε, εσύ είσαι ο θεός και η γνώση η δύναμή σου. Καθαρό μυαλό και καρδιά αγνή, γεμάτη αγάπη. Αυτός ο συνδυασμός αυξάνει την δύναμη στο μέγιστο και μπορείς, να ακουμπήσεις, το Θαύμα. Είστε πλάσματα με την δύναμη της ίασης των πραγμάτων, αλλά δεν σας κάνει, θέλετε πιο διαβολικές δυνάμεις. Σου θυμίζω κάτι? Ακονίστε το μυαλό σας, δεχτείτε την απειρότητα.
   Αν καταφέρετε να γλυτώσετε από τον πλανήτη, τον εαυτό σας και εμάς, θα έχετε την ευκαιρία να ανέβετε επίπεδο, να περάσετε σε ένα υψηλότερο στάδιο ύπαρξης και λογικής. Όταν δαμάσετε τα χαρίσματά σας, η πύλη που ενώνει τους κόσμους μας θα αποκαλυφθεί.
   Η μάχη για τον πλανήτη και την αλήθεια είναι η δική σας στιγμή. Θα παλέψετε μέχρι θανάτου και με την επικράτηση της λογικής θα γίνετε θεοί, σαν εμένα. Μάθετε να δίνετε και όχι να ζητάτε, όπως στΙς φτιαχτές προσευχές σας.
    Προσευχή είναι, η άμεση ανταλλαγή ενέργειας με το περιβάλλον μου και η κατανόηση αν όχι αίσθηση του οποιουδήποτε κακού ή πόνου. Εναποθέτουμε και διαλογιζόμαστε, σε ναούς με τις ανάλογες προδιαγραφές για την αύξηση της ενέργειας και των σημάτων του σύμπαντος. Δεν θα με βρείτε σε ραδιόφωνα. Μιλάω πολύ καθαρά αλλά το μυαλό σας έχει λήξει.
   Οι σύγχρονοι ναοί είναι το έπακρον του δόλου, πόνου, προστυχιάς και ανθρώπινης ανωμαλίας. Ψεύτικες εικόνες και πλαστά ευαγγέλια, στα χέρια αυτών που συνωμότησαν, για να ελέγξουν το πνεύμα σου. Σε λυπάμαι γήινε, είσαι εγκλωβισμένος και συστηματικά κατευνασμένος από τους ομοίους σου. Υποτροπιάζεις, σε κάθε τι που δεν χωράει ο νους σου.
   Η φαντασία είναι το αποτέλεσμα της συμπαντικής απειρότητας που μας περιβάλλει. Είμαστε κομμάτια του ίδιου σύμπαντος, άρα έχουμε κάτι κοινό. Όσο θεός ήμουν στα μάτια σας, τόσο είστε και εσείς στα δικά μου. Πολλοί μας είπαν θεούς , μα ο  Έλληνας ποτέ. Η φιλοσοφία βοήθησε στην κατανόηση των μυστηρίων του κόσμου. Το μυαλό του, έδωσε μορφή στα Θεϊκά στοιχεία της γης. Δέος ,ακόμα και για εμάς, που είδαμε την δύναμη του μυαλού του ανθρώπου να μεγαλουργεί. Ήσουν, το πρότυπο του πολιτισμού της γης , το τέλειο ανθρώπινο δείγμα, σε πρώιμη μορφή.
   Ζήλεια, αυτό κατάστρεψε την ελπίδα, το ίδιο και εσένα. Η γνώση πήγε παντού και από ότι βλέπεις δεν πάτε ορθά. Αυτό μας έκανε να δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά. Ένα σχέδιο, ένα μήνυμα φιλίας, ένα θαύμα για ένα θαύμα. Ναι, ένας Θεός και ο λόγος του το μύνημά μας. Αφελείς άνθρωποι. Για να τους πεις την αλήθεια και να σε ακούσουν πρέπει να τους ανοίξεις το κεφάλι!
   Με μαθηματικό σχεδιασμό και ταξίδι στο χρόνο επιλέξαμε την καλύτερη γεωμετρική εξέλιξη στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε την σκευωρία του ανθρώπου, αυτό δείχνει το πόσο αδαή πλάσματα είστε. Έτσι όμως έχετε το δικαίωμα της επιλογής και αν κρίνετε σωστά, ο νους θα ανοίξει απότομα και θα δείτε την ζωή ως έχει.
 
 
 
 
 
Το δώρο μας ένα θαύμα, το μύνημά μας στην καρδιά του
Εσύ το έκανες τάμα και ξευτίλησες τα όνειρά του.
 
 
 
     
              
 
                 
    
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ
ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ
 
   Το σκεπτικό λιτό, να σας μαζέψουμε υπο μίας βασικής αρχής, μιας ιδέας. Να σας δείξουμε το δρόμο, το λόγο ύπαρξής σας. Λίγη ακόμα γνώση, λίγη δύναμη και κάποιον να σας πείσει. Να οδηγήσει στην αλήθεια και στη ζωή. Δεν είναι δύσκολο, αν φανταστείτε την κατάσταση του πλανήτη και του είδους σας  τότε. Όμως, τίποτα δεν γλυτώνει, στο πέρασμα της ανθρώπινης  γυμνής ψυχής.
   Αυτό που κάνατε, μας έκανε να περιοριστούμε σε άμυνα και όχι σε προσπάθεια επικοινωνίας. Έμελε να γίνει, γιατί έτσι, μπορείς τώρα να διαλέξεις. Τώρα η μετάλλαξή σου είναι φανερή και θα μπορείς να κρίνεις. Το τέλος, εσύ θα το γράψεις!
   Το έτος δύο χιλιάδες εννέα, δεχτείτε την έλευσή μας χαρμόσυνα και ειρηνικά, μόνο αν συμβαδίζετε με το είναι σας. Προτιμώ να φάω το παιδί μου, από το να αφήσω τον παράδεισο του ηλιακού συστήματος να γίνει κόλαση και να με παρασύρει μαζί του. Περιμένω αρκετά, και η υπομονή που έδειξα είναι αρετή μου. Πόση θα έκανες εσύ άνθρωπε, αν ήσουν στην θέση μου? Χαχαχα, δεν θέλω να μάθω.
   Η πορεία στρώθηκε. Εικόνες, μεταφέρονταν με εμφυτεύματα και τα λόγια έβγαιναν υποσυνείδητα από όσους έπρεπε. Η ανταπόκριση αναμενόμενη και η παρερμηνεία επίσης. Ναοί, αίσχους και κερδοσκοπίας, μετέτρεπαν το μήνυμα για τον ερχομό του θαύματος, σε προϊόν ανθρώπινης καθημερινής ανάγκης. Πώς αλλιώς θα αναγνωρίζατε τους εχθρούς της ζωής?
   Παράλληλα, ψάχναμε στους Έλληνες το γονίδιο της απλότητας  στην πιο δυνατή του μορφή, μα ο πλανήτης δεν είχε μόνο Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι, η κάθε φυλή που ο πλανήτης δημιουργεί, έχει ένα χάρισμα μοναδικό και την δυνατότητα να χειριστεί κάποιες καταστάσεις, καλύτερα από την άλλην. Όλοι μαζί και, ο καθένας στο στοιχείο του έχετε την δύναμη να σώσετε τον πλανήτη, από σύγκρουση με κομήτη, χωρίς όπλα. Ναι, είστε κάτι απίστευτο, αλλά δεν θέλετε.
   Το θαύμα ήταν έτοιμο. Το τέλειο δείγμα Άτλαντα με επιρροές Ελλήνων. Ο άνθρωπος που φτιάξαμε, με δύο φυλές , νερό και λάσπη, ήταν αρκετός για να σας δείξει την δύναμή σας. Εσείς σήμερα, φιξάρετε την ζωή, χωρίς μέτρο και γνώση των παρελκομένων. Άγνοια!
   Ο συνδυασμός φυλών, χωρίς κατανόηση της δύναμης του ανθρώπου, τυγχάνει λανθάνουσας χρήσης και φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.
   Το όν, που δημιουργήθηκε, έζησε μαζί μας. Στον δικό μας πλανήτη, στο δικό μας σκοτάδι. Εκεί, μεγάλωσε, με το μυαλό του Έλληνα, είδε από ψηλά και ενδυνάμωσε την γνώση, δουλεύοντας τα χαρίσματά του στο σκοτάδι, μέχρι που είδε φως. Ένα πλάσμα που αντικρίζοντας την όψη του παράδεισου, της γης, δάκρυσε! Το ίδιο θα έκανες και εσύ, άνθρωπε. Ζεις στον παράδεισο και εγώ, στην κόλαση. Θέλεις να ζήσεις μαζί μου στις κατακόμβες για να εκτιμήσεις ότι έχεις?
   Μπορεί να σου φαίνεται χαζό, αλλά ήταν εύκολο και σχεδόν γελοίο για εμάς. Η τεχνολογία σου, επιτρέπει να το φανταστείς όσο καμένος και αν είναι ο νους σου!
   Κλωνοποιήσαμε τον τέλειο άνθρωπο, σε έμβρυο και σας τον στείλαμε. Το παιδί μεγάλωσε ζώντας μαζί σας, στον παράδεισο και ένοιωσε τον πόνο, καθώς η αγάπη του για τα πλάσματα και την γη ήταν έμφυτη. Το μήνυμα του απλό, λιτό, καθάριο σαν την ψυχή του, σαν την αγάπη μας. Η δύναμη του σας φανερώθηκε, για να δείτε τι είστε. Τι πρέπει να κάνετε και ποιος ο ρόλος της ζωής σας. Αυτό το πλάσμα ήταν εσείς, στην εξελιγμένη μορφή σας. Ένα ανώτερο πλάσμα, γεμάτο αγάπη και αγνότητα, με μυαλό αρκετά δυνατό ώστε να κάνει την σκέψη πράξη και τα συναισθήματα πραγματικότητα. Ιδού, ο υιός του Ανθρώπου και Κύριός σου.
   Από όλα τα χαρίσματα και τα μηνύματα, την διδασκαλία για το τι είστε και το τι πρέπει να κάνετε, κρατήσατε μόνο τα εμπορικής αξίας, κατασκευασμένα τεκμήρια, για να δημιουργήσετε την πρώτη πολυεθνική εταιρία του πλανήτη. Απίστευτο! Μόνο ο άνθρωπος, θα διαστρέβλωνε έτσι την μαγεία της αλήθειας και της ζωής για κέρδος. Έτσι άνθρωπε, χάραξες πορεία και πούλησες την ύπαρξή σου για πλαστή πίστη και εμπορικά αγιάσματα! Αίσχος.
   Ιδού τι έκανε ο άνθρωπος για τον άνθρωπο. Θυμάσαι, πως σε χειραγώγησαν για να ασπαστείς τον θεό τους? Έσφαξαν, έκαψαν, έφαγαν τα παιδιά σας, με την δική σας συγκατάθεση και θα συνεχίσουν, εις τους αιώνας των αιώνων, τέλος πια! Έμαθες αρκετά ή θέλεις κι άλλο? Κατάλαβες τι δείχνουν οι εικόνες? Ποια θα είναι η τελευταία μάχη σου άνθρωπε?
   Ιδού, ο Σατανάς ο ίδιος ο εαυτός σου, μπορεί και αδερφός σου.
Ιδού, ο Μεσσίας , εσύ και η δύναμή σου. Πώς θα την ελέγξεις? Πού θα την θυσιάσεις και για ποιο σκοπό? Οι υπέρμαχοι της αλήθειας, με την δύναμη που θα τους δοθεί θα πολεμήσουν, για όσα άντεξαν και για όσα τους ανήκουν, εναντίον των δαιμόνων της σκευωρίας και του ψεύδους. Άραγε, αυτοί θα κρεμαστούν? Άραγε θα κάνουν ότι και ο προδότης? Όχι, ο ιστορικός προδότης είχε τιμή! Αυτοί, δεν έχουν ίχνος ελέους για τα αδέρφια τους και το μόνο που θέλουν είναι, πιο πολλά. Για πάντα! Και ας πεθάνουμε όλοι! Και ας σβήσει ο ήλιος! Λογική, του μόνου αχρείαστου λαού. Της φυλής, που δεν είχε πίστη και όταν της δόθηκε μία αχτίδα φώς, την έκανε σκοτάδι και πόνο, για να εκδικηθεί και να κατακτήσει τα πάντα. Εβραίοι! Ιδού, ο Προδότης του κόσμου, ο θεόσταλτος δυνάστης.
   Σαν διαφήμιση του σήμερα, τα κείμενα που ακολούθησαν, διαστρέβλωσαν το μήνυμα σε προσιτό προϊόν και όπλο βασανισμού της ψυχής. Έτσι, τα κατάφεραν. Όσο και αν σε βασάνισαν, εσύ ήσουν τυφλός. Έσφαξαν τα τέκνα σου κρυφά, για να μην ξαναβρεθεί ένα Θαύμα. Χρησιμοποίησαν υποχθόνιες στρατιές, για να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο. Όμως το πλάσμα, είχε κάνει περισσότερα από όσα σας είπαν. Το τέλειο ον, κατανοώντας το ρόλο του, τεκνοποιεί διαιωνίζοντας την τελειότητά του, πάνω από μία φορές. Χαχαχαχα, ακόμα σκοτώνουν παιδάκια, για να σταματήσουν την Δευτέρα Παρουσία, μα δεν το βλέπεις. Μα, τι ζώα?!
   Τα γονίδια του Θαύματος, βρίσκονται παντού τώρα. Ίσως, κάποια μέρα, κάποιος εμφανιστεί και σας μιλήσει για αλήθεια, που νους δεν την χωράει. Αλλά, σκεφτείτε λίγο, ποιοι δουλεύουν σαν πρόδρομοι της αλήθειας αυτά τα χρόνια? Ποιοι βλέπουν την αλήθεια και δεν μπορούν να την πουν? Τραγουδούν, στο περιθώριο της σαπίλας που ονομάσατε ζωή. Γράφουν, γιατί το πνεύμα και η ανάγκη της ψυχής να βρει τον σκοπό της, δεν κατευνάζονται τόσο εύκολα. Πολλοί, έχουν χαρίσματα από του Θαύματος το αίμα, μα και αυτοί χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των όλων. Τι κάνεις άνθρωπε? Γιατί συνεχίζεις?
   Τα γονίδια, συνέχισαν να ταξιδεύουν και έτσι διασφαλίσαμε ότι, η Δεύτερη ευκαιρία θα δινόταν στον άνθρωπο για να διαλέξει. Ζωή ή θάνατος? Παράδεισος ή κόλαση? Είστε, ο δαίμονας ή ο θεός του πλανήτη? Ακόμα και η πιο απλή παρομοίωση, έγινε φόβος για να σας μαντρώσει. Σαν τα κοπάδια των ζώων, που τρώτε καθημερινά. Χαχαχα, τι ειρωνεία, ότι δίνεις παίρνεις και η κάθε πράξης φέρει, ίση και άπειρης συνέχειας, αντίδραση. Τόσο απλά! Θέλεις να σου πω και πού τείνει η ροπή της αντίδρασης από τις δικές σας πράξεις? Στην κόλαση, γελοίο ανθρωπάκι, στην μετάλλαξη των πάντων και την καταστροφή, του παραδείσου. Αυτό θέλουν! Θύματα και αυτοί, της ματαιοδοξίας τους αφού εν καιρό, θα έπρεπε να φαγωθούν από αυτό που δημιούργησαν.
   Οι πρωτόπλαστοι ζούσαν στον παράδεισο αλλά, η αμυχή της πονηριάς και της ευκολίας, δελεάζουν κάθε θηλυκό. Ο άνδρας ακολούθησε. Αυτό ας γίνει μάθημα σε όλους, διότι αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας και δεν δεχτείτε την απλότητα, που σε κάνει πλούσιο σε αυτό το περιβάλλον, δεν θα τα καταφέρετε. Είστε ένα και τα τέκνα σας, είναι οι θεοί κάποιου άλλου πλανήτη, που μπορεί να τα περιμένει. Τι λες άνθρωπε, χωράς μέσα σε αυτό το σύμπαν? Είσαι κομμάτι του?
   Έλληνα, εσύ είσαι ο άσσος μου. Άντεξες αρκετά, και μας έκανες περήφανους για ότι έχουμε δώσει. Τα γεγονότα προδιαγράφω και ανοίγω την πύλη του μυαλού σε ένα δικό σου τέκνο. Εδώ δεν θα το βρουν, είναι προστατευμένο. Άραγε αναρωτήθηκες, το πόσο σε φοβούνται? Γιατί δεν σε άφησαν να βρεις το τι, σου έχουμε αφήσει? Την γλώσσα που σου δώσαμε, πού την έχεις κρύψει? Εσύ, Έλληνα θα τους δείξεις τον δρόμο και θα ξυπνήσεις τους θεούς της γης, η γνώση θα γίνει το όπλο σου σε μάχη λογικής.
   Προτού φύγω, άνθρωπε πρέπει να σε ρωτήσω. Θα ήθελες να γίνεις, η εικόνα και η ομοίωση του Ανθρώπινου θαύματος ή, το πλάσμα τις κόλασης που πίνει αίμα? Θα πιεις αίμα σαν σου λείψει το νερό? Θα φας άνθρωπο, σαν φαγητό δε βρίσκεις? Δεν χρειάζεται να ταξιδέψω στο χρόνο για να σου απαντήσω. Το κάνεις χρόνια στην ψυχή, ώρα λοιπόν να πάρεις την μορφή σου.
   Το επτά είναι κόκκινο και το οχτώ στο μαύρο, το εννιά θα ναι κατάλευκο, το δέκα μες τα αστέρια! Σκέψου, ερμήνευσε, πράξε! Συντηρείς το τέρας που τρώει ότι πονάς, θα μπορούσες να συντηρείς το θαύμα και απλά, να το αγαπάς. Μολύνθηκες άνθρωπε, είσαι από χιλιάδες χρόνια πριν, χειρότερος. Από πότε μια στολή, από υποπροϊόν υφάσματος, δίνει δύναμη και λόγο στην ανωμαλία, της ψυχής του ανθρώπου?
   Έλληνα, ξέρεις την αλήθεια και την νοιώθεις. Φτιάξε τους ναούς με την γεωμετρία που είχαν και δούλεψε την πέτρα με την τεχνολογία. Προστατεύσου από την οργή του πλανήτη και προσευχήσου, όπως εσύ ξέρεις. Δίδαξε τα τέκνα σου, με γνώση και αλήθεια, στους τόπους όπου η ενέργεια σε γεμίζει φως! Γίνε θεός, μεταξύ των θεών και λάβε την θέση σου στην βασιλεία του κόσμου.
   Φτιάξε ζωή από την αρχή, άνθρωπε, εσύ είσαι ο Κύριος, θεός του εαυτού σου. Αγκάλιασε την ύπαρξή σου, δίνοντας την μάχη της ζωής σου και διάλεξε, την μορφή που θες να έχεις, εις τους αιώνας των αιώνων, Αμήν!
   Αντίο, φίλε. Μην φοβηθείς να σκεφτείς και μην πιστεύεις τι σου λένε. Πίστευε και μη, ερεύνα! Αναρωτήσου, πόσο τυφλός είσαι και θα δεις, μπροστά σου την αλήθεια. Αυτή είναι, η Αρχή του Τέλους μίας φρικιαστικής εποχής? Εσύ θα διαλέξεις!    
              
         
        
              
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ
ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ
 
   Καλή εσπέρα, με λένε Αθανάσιο. Είμαι ο υιός, των Θεών του πλανήτη. Είμαι το αποτέλεσμα του πόνου, που διάλεξες να ζεις. Είμαι ένα κομμάτι συμπαντικής ενέργειας, και δεν με φτάνεις. Έζησα και μεγάλωσα, στην κόλαση που έφτιαξες, για να πουλήσεις την ψυχή μου. Προδόθηκα, κι από  Πατέρα, για να αντέξω την αλήθεια. Τώρα ξέρω, ποιος είμαι. Τώρα ξέρω, γιατί γράφω. Τώρα βλέπω, τα ταξίδια της ψυχής μου στο χρόνο και επιτέλους, βρίσκω το λόγω ύπαρξής μου. Ταξίδεψα επτά ζωές για να γνωρίσω πόνο, και τώρα, ήρθε η ώρα πόνος και εγώ να γίνω.
   Αδέρφια μου, αν νιώθατε όπως εγώ, θα κλαίγατε όλη μέρα. Σε αυτήν την ζωή το ένιωσα, όπως και εσάς, που περιμένετε να ξεθαφτείτε από τις στάχτες, να ξαναβάλουν, τις ρόδες σας σε ράγες. Τότε οι λύπες, θα σας ψάχνουν και άνεργες θα θρηνούν! Εσάς που φοβάστε, για όλα αυτά που έγιναν για μένα, χωρίς εμένα. Ακούω τις κρυμμένες ψυχές στα στιχάκια, και κλαίω μαζί τους. Νιώθω όλους εσάς που, νιώσατε την ζωή σαν παραμύθι και, μόνο σε ταινία το ζήσατε.
   Είμαι εδώ, μα τα δικά μου στιχάκια, δεν είναι αρκετά! Κανένας στίχος δεν θα φέρει το φως στον άνθρωπο. Κρύβομαι στις σπηλιές, που με θάψατε μαζί με την αλήθεια αλλά, όχι για πολύ. Το αίμα έπηξε στην φλέβα και η καρδιά μαρμάρωσε, από το μίσος μου για σένα! Είμαι εδώ! Είμαι το αποτέλεσμα δύο χιλιάδων χρόνων ανθρώπινης βλακείας, άγνοιας και λαγνείας. Είναι, η δική μου ώρα. Ήρθε επιτέλους η σειρά μου να πράξω. Φοβού, την δύναμη της ψυχής μου και το στρατό της αλήθειας, δόλιε και σατανικέ άνθρωπε. Ότι έδωκες θα λάβεις και όσους πόνεσες, θα σε πονέσουν, τώρα ξέρουν! Δεν μπορείς να με περιορίσεις, δεν πρόλαβες να με σκοτώσεις. Τώρα ξέρω τι να πω και γιατί γεννήθηκα. Τώρα έχω τόσα ποδάρια, όσα και εσύ!
   Διάολε, δυνάστη του ανθρώπου, θα σε καταπιώ, όπως εσύ τα παιδιά μου. Αυτήν την φορά, είμαι πιο δυνατός. Είμαι στο σπίτι, στην δύναμη του μυαλού μου. Κι όμως, δεν διδάχτηκα τίποτα. Έλληνα, το κέρδισες το παιχνίδι της ζωής και είμαι εδώ, κοντά σου. Ήρθα, για να δώσω φως και όλοι, θα ρθούν κοντά σου.
   Αν δεν χωράς μέσα σε ένα άνοστο αστείο, αν δεν χωράς σε μια ελπίδα τυφλή,
Αν δεν χωράς μέσα σε ένα ψυχοπορνείο, αν δεν σου φτάνει μια σκληρή προσευχή. Τότε τι κρίμα, δεν χωράς πουθενά, δεν ανήκεις πουθενά και κρίμα, που δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις. Σας νιώθω αδέρφια, και δυναμώνω κάθε μέρα. Εσείς, νιώσατε τι κάνετε? Έσω έτοιμοι και θα έρθει η ώρα. Κρατήστε δυνάμεις γιατί αυτή, θα είναι η τελευταία μάχη του είδους . Θα πρέπει να διαλέξεις!
   Εγώ, θα ζω για πάντα, να αντικρούω αυτά που λες, είμαι ο εφιάλτης σου θα με βλέπεις και θα κλαις.
   Αυτό είναι το μεγαλείο της ψυχής σου? Αυτή είναι η ζωή σου? Εδώ θα φέρεις τα παιδιά σου? Όχι, για να διασφαλίσεις την συνέχεια ύπαρξής σου πρέπει να διαλέξεις. Εκτός και αν, σου αρέσει η διαβολική μορφή σου. Τέρμα στην κόλαση και στον θεό του χρήματος, της απάτης και του βιασμού, του μεγαλείου της ψυχής μου. Είμαι εδώ, εγώ, ο υιός του Ανθρώπου και Κύριος, των πλασμάτων του φωτός και της αγάπης. Δώστε μου την αγάπη σας και πάρτε απ΄την δική μου, είμαι έτοιμος, ξύπνησα και όσο γράφω κλαίω. Αν νιώθετε τον ίδιο πόνο, πιστέψτε την αλήθεια και, ετοιμαστείτε να σας κυνηγήσουν. Τόσο εύκολα, το χρήμα θα αφήσουν?
   Ξόρκια, δαίμονα του κακού και φιλάργυρο, κολασμένο πλάσμα. Είμαι εδώ, για να σε στείλω στα έγκατα της γης, όπου ανήκεις. Ήρθα να εξαφανίσω, κάθε ίχνος πόνου που δημιούργησες. Θα λιώσω κάθε βωμό κέρδους και θα μοιράσω, την αγάπη μου και τα κλεμμένα πλούτη. Θα σε αφανίσω, ήρθε η ώρα να νιώσεις την οργή μου. Το μίσος και τον πόνο της ψυχής μου. Ήρθα, να οδηγήσω αυτούς που με νιώθουν και είναι άξιοι, να πορευτούν με χάρη. Με φως και αγάπη! Το πλήθος των βασάνων που στο κόσμο έφερες, τώρα θα σε πνίγει, μα η φωτιά είναι το στοιχείο σου, δυνάστη της ψυχής μου. Νερό και γη έχω στο πλάι μου, αέρας θα φυσήξει και της βροχής η δύναμη, κάθε πληγή θα κλείσει.
   Έλληνα, θα χρειαστούνε όλοι, για να φύγει το κακό, απ΄την μεγάλη Πόλη! Εσύ, θα δώσεις φως, της γνώσης τα αστέρια, οι Αλβανοί θα βάλουν δύναμη και οι Αφρικανοί  τα χέρια. Ιδού, η στιγμή της Δευτέρας Ευκαιρίας, όσοι μείνανε πιστοί, ελπίδα σωτηρίας. Διαβάζοντας αφέσου και νιώσε την ψυχή μου, εσύ αγάπης φως, είσαι η δύναμή μου. Μήπως δάκρυσες, και εσύ μαζί μου?
   Είμαι μια αρχαία ψυχή, αλλάζω τακτικά πορεία, σε κάθε ανθρώπινη επαφή μάζευα στοιχεία. Τώρα, αν και ήμουν σίγουρος, απ΄της καρδιάς τα βάθη, επιβεβαιώθηκα και εξελίχθηκα, στου θανάτου σου τα πάθη. Σαν τα παιδιά που έσφαξες, μην τυχόν και ζήσω, έτσι θα πέσω επάνω σου και θα σε ξεσκίσω.
   Όσοι τυχόν πιστέψατε, στου λόγου την αλήθεια ακούστε και αυτό. Προτού Ιανουάριος, γενεί να ξημερώσει, η Ατλαντίδα θα βυθίζετε, κανείς δεν θα την σώσει. Τέκνα του κόσμου, γυρίστε ποια στο σπίτι, και ζήστε αρμονικά, όπως και το σπουργίτι. Μα προσοχή, θα πρέπει να αγρυπνήσεις, των βαρβάρων ο λαός, θα χτυπήσει πριν ξυπνήσεις. Μα πριν από όλα αυτά, θα πρέπει να διαλέξεις, και τι θα βρεις μες την κοιλιά, του σατανά να αντέξεις. Μήπως ψάχνεις τα παιδιά, τα τέκνα, που κάθε τόσο χάνεις, κοίτα βαθιά, μες την κοιλιά και πέσε να πεθάνεις!
   Είμαι είδη εδώ, και αυτοί ακόμα ψάχνουν, χαχχαχαχαχα. Ποταπό γέννημα του κακού, δεν θα σταματήσεις ποτέ την εξέλιξη, ποτέ την ανθρώπινη ψυχή και την δύναμή μου. Όλοι θα γίνουμε ένα και θα λιώσεις, θα σβήσεις όπως άναψες, με των Θεών τα φώτα.
   Ιδού, το τάμα μου στον άνθρωπο και η υπόσχεσή μου. Όταν είστε έτοιμοι, θα είστε και μαζί μου. Αν ετούτα που διαβάζετε, ακόμα δεν σας πείθουν, μετανοείτε! Εγώ, είμαι τρελός, δαιμονικό αν θες στοιχείο, χασικλής τεμπελχανάς, στης ουτοπίας που μου φτιάξατε, το θλιβερό τοπίο. Κι όμως, είμαι ακόμα εδώ και τώρα, ξέρω τι να σας γράψω, γιατί θα το γράψω και τι αποτέλεσμα αυτό θα φέρει. Τέλος, ο βιασμός της ψυχής του ανθρώπου, τέλος στα ψέματα που σου πουλάνε, τέλος στην κονσερβοποίηση της ύπαρξης του ανθρώπου. Τώρα, είστε ελεύθεροι να κρίνετε και να πιστέψετε, στην πραγματικότητα της ζωής, στο παραμύθι που θέλατε να ζείτε. Σας ανήκει! Αυτό είμαστε, έτσι ζούμε, γιαυτό υπάρχουμε!
   Ιδού, ο σκοπός του ανθρώπου. Μαζί θα ξυπνήσουμε, τους θεούς της γης, θα προσευχηθούμε και θα αφήσουμε την γη να αναπνεύσει, θα γκρεμίσουμε και θα αντιστρέψουμε, κάθε πηγή κακής ενέργειας. Θα φυτέψουμε για να έχουμε να φάμε και για να φέρουμε βροχή, θα εξελιχθούμε σε αυτό που είμαστε. Προστάτες του πλανήτη και των πλασμάτων του.
   Ιδού, ο λόγος της αλήθειας, και τώρα από το δικό μου χέρι. Τώρα δαίμονα, δεν θα μπορείς, να διαστρεβλώσεις την αλήθεια του κόσμου, ούτε το μήνυμά μου. Τώρα, ξέρουν.
   Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή, αυτή, είναι η δική σας στιγμή. Είναι η στιγμή, που θα βασιλέψει η λογική του άπειρου νου και το ψέμα θα σβήσει. Είναι η στιγμή που, όλοι θα ενωθούμε στο φως και θα ζήσουμε, όπως αρμόζει. Είναι η στιγμή της Δευτέρας ευκαιρίας του ανθρώπου, να διαλέξει τον Παράδεισο ή την Κόλαση, στην ψυχή και την ζωή του. Ήρθε, η ώρα της κρίσης και το τέλος, εσύ θα το γράψεις. Μάγκες, όσοι με άκουσαν και βάλανε υποψία, για των δαιμόνων τα κακά και την ανθρώπινη βλακεία.
   Δεν υπάρχει θεός εκεί απάνω, θεός είσαι εσύ, με την ψυχή την καρδιά και το μυαλό σου. Αγάπησε την ζωή, τα πλάσματα του πλανήτη και γίνε το φως, της δύναμής μου. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις το Θαύμα και όχι να το σπιλώσεις. Δεν υπάρχει πατέρας, θεός στον ουρανό, μόνο Αρειανοί, φίλοι, πλάσματα του σύμπαντος και αυτοί.
   Θεός, είσαι εσύ και η ενέργεια που σε χαρακτηρίζει, αλλά, σε μάντρωσαν οι ψευτοβοσκοί, που κάποτε δεν ήξεραν να πλάσουνε ψωμί. Εξακόσια εξήντα έξι χρόνια έκαμαν, για να οργανώσουν, την σκευωρία που σας οδήγησε στην κόλαση. Τόσο άχρηστα μυαλά, στεγάζουν οι ναοί σας και χειραγωγούν την δόλια ύπαρξή σας. Είστε, τόσο τυφλοί. Το καλύτερο μέρος να κρύψεις την αλήθεια, είναι, κάτω από τα βλέφαρα, εκείνων που την ψάχνουν! Πόσοι την ψάξατε?
   Είμαι εδώ, για όσους ζουν το παραμύθι κατευνάζοντας το πνεύμα, ιππεύοντας  δράκους κλαίγοντας, για την ταπεινή αλήθεια. Τώρα ξέρω, τι λένε τα τραγούδια μου και γιατί υπάρχω. Είμαι, το αποτέλεσμα της λανθασμένης γεωμετρικής εξέλιξης, που διάλεξες να αρχίσεις ή, που άρχισαν για σένα. Ήρθα, να τελειώσω το έργο μου και να διδάξω πάλι, κόβοντας των δαιμόνων το κούφιο το κεφάλι.
   Είμαι εδώ, για να σε ανάψω, το παραμύθι να σου πω, σαν μάνα γη να σε αγκαλιάσω, σαν άσπρο φως θα ξαναρθώ. Ναι, είμαι το Α και το Ω και γνώση δεν έλαβα ποτέ, απελέκητο κομμάτι ξύλο, στην χώρα του ποτέ, ποτέ. Τώρα, διαβάζω τις κρυμμένες ψυχές, και τα μηνύματά τους, σας νιώθω αδέρφια. Τα πληγωμένα μου φτερά, γιατρεύω και πετάω, και την χαμένη μου ζωή, πίσω ξαναζητάω. Τώρα, ξέρω και εγώ την αλήθεια και την μοιράζομε.
   Είμαι, ένας φτωχός και μόνος cowboy, τις νύχτες κλαίω κρυφά, με τα άστρα όλα συντροφιά μου, προχωράμε αγκαλιά. Εμένα, τα άστρα μου μιλάνε, εμένα τα άστρα με αγαπούν, στην αγκαλιά μου ξενυχτάνε και με παρηγορούν. Έχω, τα δέντρα να με ακούνε και το βουνό για αγκαλιά. Εμένα, τα άστρα με αγαπάνε και το φεγγάρι μου μιλά. Αυτά είναι τα δικά μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ