ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140202-122621.jpgΜπήκε και ο Φλεβάρης στη χώρα των μεταρρυθμίσεων και του «πρωτογενούς πλεονάσματος», στη χώρα των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ  ΡΑΓΙΑΔΩΝ, στη χώρα της ΠΕΙΝΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ των κατοίκων της από τους υπηρέτες των ξένων, στη χώρα του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της υγείας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στη χώρα των ΑΤΙΜΩΡΗΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, στη χώρα…..

Πόσα ακόμα θα μπορούσα να αναφέρω;

Πάρα πολλά, ατελείωτα.

Για παράδειγμα, στη χώρα που το «κράτος» δίνει εκατομμύρια για επικήρυξη τρομοκρατών, και ψίχουλα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, στη χώρα που καθημερινά βουλιάζει, η καλύτερα την βουλιάζουν, και οι πολιτικοί ασχολούνται με τις δημοσκοπήσεις και με το ποιους θα στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές μόνο και μόνο για να μη χάσουν τη «δύναμη» τους, τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ δύναμη δηλαδή.

Έλυσαν οι άνθρωποι όλα τα προβλήματα της χώρας, και αφού σιγουρεύτηκαν ότι όλα λειτουργούν ρολόι, το έριξαν και στα «προεκλογικά παιχνίδια».

ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

Στην κοσμαρα τους οι «κύριοι», την ώρα που η χώρα στενάζει.

Εκτός των άλλων, θα σταθώ και ΠΑΛΙ στην ΥΓΕΙΑ, στην υγεία που στη χώρα μας βάλλεται από παντού, γιατί «είναι πολλά τα λεφτά Άρη», και είναι πολλά τα «μαγαζιά» και περισσότερα τα «κορόιδα», οι…. «πελάτες».

Έχει ψωμί για ΟΛΟΥΣ.

Διαλύθηκαν (λέμε τώρα) τα ταμεία, κλείνουν τα ιατρεία το ένα μετά το άλλο στα πλαίσια της δημιουργίας του «νέου» φορέα και των νέων σχεδίων της …. «κυβέρνησης» και τη νύφη την πληρώνουν ποιοι άλλοι;

Οι ασφαλισμένοι, τα κορόιδα δηλαδή, τα θύματα.

Εκείνοι που μια ζωή πλήρωναν και εξακολουθούν να πληρώνουν εισφορές (σε αντίθεση με τους μεγαλοκαρχαρίες) για να έχουν κάποια ασφάλεια και κάποια σύνταξη (όνειρο ήταν και πάει για πολλούς).

Τελικά, η υγεία σε αυτή τη χώρα είναι «γωνιακό μαγαζί» και από αυτό το μαγαζί τα κονομάνε πολλοί σε βάρος των ασθενών.

Δε χρειάζεται να κάνω αναφορές σε παιχνίδια που παίζονται γιατί τα διαβάζουμε ΟΛΟΙ καθημερινά (αλλά δεν κάνουμε κάτι), θα κάνω όμως για ακόμα μια φορά, για όσες χρειαστεί ακόμα, μια αναφορά στο θέμα των ανθρώπων με αναπηρία, και στην ΣΚΟΠΙΜΗ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ταλαιπωρία που τραβάνε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναρωτιέμαι τόσο εγώ, όσο και πάρα πολύς κόσμος πλέον (και αυτό είναι καλό) ΓΙΑΤΙ καθυστερούν από τις κεντρικές υπηρεσίες οι έλεγχοι των φακέλων των ατόμων που πέρασαν από τα ΚΕΠΑ, ΓΙΑΤΙ ενώ θα μπορούσαν ηλεκτρονικά να κλείνουν πολύ γρήγορα οι υποθέσεις, άρα πολύ λιγότερη ταλαιπωρία και εξευτελισμός των αναπήρων, αυτές τραβούν σε βάθος τριών και πλέον μηνών, αναρωτιόμαστε για πολλά…

Για παράδειγμα, ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ έχουν δοθεί από το υπουργείο;

Γιατί, αν θυμάστε καλά, σε εξαγγελίες, με μεγάλα και παχιά λόγια, έταζαν και διαβεβαίωναν οι «αρμόδιοι» πως θα σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου.

Μόνο που αντί να σταματήσει, συνεχίζεται, και γίνεται μεγαλύτερη.

Για το θέμα των αναπήρων, μαθαίνω από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ότι πλέον έχουν μπει δικηγόροι στην υπόθεση και θα αρχίσει το κυνήγι των υπευθύνων για όλη αυτή την καθυστέρηση.

Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει η Συνομοσπονδία  Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες γιατί μέχρι σήμερα όπως με διαβεβαιώνουν πολλοί δεν υπάρχει ούτε πρόταση για να δοθεί λύση ΑΜΕΣΗ στο θέμα των καθυστερήσεων σε ότι αφορά τόσο τους ελέγχους των φακέλων όσο και τις πληρωμές του κόσμου.

Γεγονός είναι ότι το μπάχαλο συνεχίζεται σε ΟΛΑ, και δεν φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα.

Βασίλης Τσούγκαρης

[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ