ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !

Βρε κοίτα που “δεν πίνουν οι κακοί εβραίοι αίμα χριστιανών”…

ΦΡΙΚΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
¨Οι Σαουδάραβες έπλεναν τα χέρια τους με αίμα χριστιανών πιστεύοντας πως έτσι προσεγγίζουν τον Αλλάχ¨
suudi
Πριν από δύο χρόνια σε μια χριστιανική γιορτή, ένας γείτονας μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ¨Σήμερα είναι γιορτή, θα πάμε με τις κόρες μου στην εκκλησία, θες να έρθεις ; ¨. Νόμιζα πως ο γείτονας μου ήταν μουσουλμάνος. Του απάντησα πως ¨Θα πάω στο σχολείο και εγώ δεν είμαι χριστιανός¨. Μου απάντησε πως ¨Κι εμείς μουσουλμάνοι είμαστε, αλλά στην εκκλησία θα γίνει προσευχή για την Συρία¨. Εκείνη την μέρα δεν μπόρεσα να πάω αλλά καθώς η τηλεόραση μετέδιδε την λειτουργία απευθείας είδα μέσα στην εκκλησία γυναίκες μουσουλμάνες σκεπασμένες με την μαντίλα, όπως και μουσουλμάνους θρησκευτικούς λειτουργούς.
Πόσο πικρό είναι άνθρωποι που ζούσαν σε ένα τέτοιο ειρηνικό περιβάλλον να υπόκεινται σε τέτοιες σκληρότητες τώρα. Συνεχίζονται οι απάνθρωπες πρακτικές αυτών που ήρθαν από το εξωτερικό στην Συρία ως ¨σωτήρες¨. Μια εξ αυτών των πρακτικών είναι το εμπόριο αίματος ! 100 χιλιάδες δολάρια για μια φιάλη χριστιανικού αίματος ! Σε αυτή την τιμή πουλάνε οι τρομοκρατικές ομάδες μια φιάλη αίματος στους Σαουδάραβες. Κάποιοι Σαουδάραβες πιστεύουν πως πλένοντας τα χέρια τους με αίμα χριστιανών προσεγγίζουν τον Αλλάχ. Αυτά περιγράφει ο Τούρκος υπήκοος- Ασσύριος στην καταγωγή ορθόδοξος ιερέας Χατούν Ντογάν.
Φρίκη προκαλούν επίσης αυτά που περιγράφει γυναίκα που βίωσε την σφαγή στην Αντρά. Η γυναίκα Μ.Ν. ζούσε 23 χρόνια στην Αντρά Ελ-Ουμαλίγιε. Ο σύζυγος της πέθανε και ζει μαζί με τις τρεις κόρες της. Περιγράφει ως εξής αυτά που βίωσε :
¨Πήρα τα παιδιά μου και πήγα στο σχολείο. Ο σχολικός σύμβουλος μας είπε ¨Γρήγορα γυρίστε σπίτι, οι συμμορίες επιτέθηκαν στην πόλη¨. Επιστρέψαμε πίσω. Πριν περάσουν 15 λεπτά ακούσαμε άτομα που μιλούσαν σε σαουδαραβική διάλεκτο : ¨Εϊ πολίτες στο υπόγειο¨. Στην είσοδο του κτιρίου στεκόταν ένας άνθρωπος. Τα γένια του ήταν μακριά και μιλούσε με σαουδαραβική προφορά. Πυροβολούσε στον αέρα. Κατεβήκαμε στο υπόγειο. Μαζί μας ήταν άλλες τρεις οικογένειες. Μια οικογένεια σουνιτών από την Δαμασκό, μια οικογένεια σουνιτών από την Ντερά και μια οικογένεια χριστιανών από την Σαντάντ. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ένας ακόμη άντρας Σαουδάραβας. Είπε ¨Εάν υπάρχουν οικογένειες αλεβιτών ή χριστιανών να έρθουν εδώ¨. Τους απάντησα πως δεν υπήρχαν χριστιανοί ή αλεβίτες. Ζήτησε τις ταυτότητες και έφυγε. Μείναμε για μέρες στο υπόγειο που δεν είχε ηλεκτρικό, νερό, φαγητό και ήταν πολύ κρύο. Από έξω ακούγονταν κραυγές και πυροβολισμοί.
Πέντε μέρες πριν βγούμε έξω, ένας από τους τρομοκράτες ήρθε και σε έλεγχο που έκανε βρήκε την χριστιανική οικογένεια. Τους πήρε όλους. Μέχρι τις 30/12/2013 που βγήκα από την πόλη, είδα στους δρόμους πτώματα μισοφαγωμένα από σκυλιά. Αλεβίτης γείτονας μου σε παράφρονα κατάσταση μου έλεγε ¨Έκοψαν τα κεφάλια τους, έκοψαν τα κεφάλια τους¨. Μπροστά στα μάτια του έκοψαν τα κεφάλια των τριών παιδιών του και του τα άφησαν στην αγκαλιά του. Ο μικρός του γιος ήταν μόλις 3 ετών. Τους περισσότερους από τους αλεβίτες για τους οποίους ρώτησα, τους αποκεφάλισαν. Ενώ πήραν αιχμάλωτους τους χριστιανούς.
Τ/Κ Αφρίκα – περίληψη από την εφημερίδα SOL 21/1/2014
http://tourkikanea.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ