Ο άνθρωπος που προσπάθησε να αθωώσει τον Παπανδρέου, τώρα το παίζει υπερασπιστής του Καραμανλή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

aggelos_filippidhsΜην ξεχνάμε ότι πριν τον πάρουν με τις πέτρες, στις συνεχείς συνεντεύξεις που είχε στα μέσα ενημέρωσης, προσπάθησε να καλύψει τον Κλέωνα Παπαδόπουλο και τον Αντρίκο Παπανδρέου για την υπόθεση των CDS!

Ο πρώην διοικητής του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης εμφανίστηκε ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου ως πολιτικά διωκόμενος, όπως προκύπτει από την απόφαση που διαβιβάστηκε σήμερα το πρωί στις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, μεταδίδει η Καθημερινή, η δικηγόρος του, ενώπιον των Τούρκων δικαστών, ανέφερε ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης είναι πολιτικά διωκόμενος στην Ελλάδα, διότι υπήρξε στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πρόσθεσε ότι η δίωξη σε βάρος Φιλιππίδη στόχο έχει να πληγεί ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με την απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου ο Άγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήταν μη νόμιμο και οι Τούρκοι δικαστές έκριναν ότι εκδόθηκε (το ένταλμα) πριν ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Το γεγονός αυτό δεν ισχύει αναφέρουν από την Εισαγγελία Εφετών (Τμήμα Εκδόσεων) και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Φιλιππίδη προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα που έχουν διαβιβαστεί στις τουρκικές Αρχές.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ