Είναι μόνο η Μέρκελ εναντίον μας ή όλοι οι Γερμανοί;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

550_334_91834Είναι γνωστή πλέον σε όλους τους Έλληνες, η πολιτική της Μέρκελ και του κόμματός της εναντίον του ελληνικού λαού και υπέρ των γερμανικών συμφερόντων. Όμως είναι άραγε μόνο η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε  και το κόμμα τους αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι εναντίον των Ελλήνων ή είναι ολόκληρος ο γερμανικός λαός;
Μόλις προχθές, ο πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας και αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γάμπριελ, κατέταξε την Ελλάδα στις τριτοκοσμικές χώρες, ανάξιας ακόμα και της ανάμιξης του ΔΝΤ και μας κατηγόρησε ότι στην ουσία εξαπατήσαμε την ΕΕ, παραποιώντας όλα τα στοιχεία για να μπούμε στο ευρώ. Φυσικά εδώ, καμία απάντηση δεν υπήρξε από τα λαλίστατα ελληνικά κόμματα, που θεατρικά συνηθίζουν να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν ανακοινώσεις για «ψύλλου πήδημα» προς εσωτερική κατανάλωση.
Πέρα όμως από τους δεξιούς και τους σοσιαλιστές Γερμανούς, ήρθε και το αριστερό γερμανικό κόμμα Die Linke, με ανακοίνωση που υπογράφει η Ζάρα Βάγκενκνεχτ, πρώτη αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αυτού και αφού δηλώνει την αντίθεση της γερμανικής αριστεράς στη χορήγηση νέου πακέτου στην Ελλάδα, υποστηρίζει την πρόταση της Bundesbank για εφάπαξ επιβολή χαρατσιού 10% επί των Ελλήνων.
Βλέπουμε λοιπόν, πως δεν είναι μόνο η Μέρκελ και το κόμμα της εκείνοι που υποστηρίζουν τη γνωστή εξοντωτική γερμανική πολιτική εναντίον των Ελλήνων, αλλά είναι ολόκληρο το γερμανικό πολιτικό φάσμα. Και φυσικά ολόκληρο αυτό το φάσμα της γερμανικής πολιτικής ελίτ δεν θα το έκανε, αν αυτό δεν άρεσε και δεν ήταν επιθυμία  των Γερμανών ψηφοφόρων, γιατί από αυτούς αντλούν ψήφους και δύναμη. Επομένως είναι και επιθυμία των ίδιων των Γερμανών πολιτών των περίφημων «Γερμανών φορολογούμενων», αυτή η συμπεριφορά εναντίον των Ελλήνων, καθώς και οι οραματισμοί της πολιτικής ηγεσίας για ένα Δ΄ οικονομικό Ραϊχ που θα επιβάλει την «οικονομική καθαρότητα» στην Ευρώπη.
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ ήταν ένας. Όμως τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κυρίως εναντίον των Ελλήνων, με τόσο υπερβάλλοντα ζήλο και με τόσο φρικιαστικές εκτελέσεις, τα διέπραξαν απλοί Γερμανοί. Και γι’ αυτά τα εγκλήματα, αυτός ο λαός δεν μας έχει αποζημιώσει ποτέ. Αντίθετα σήμερα κερδίζει και από πάνω, από την εξαθλίωσή μας και το ξεπούλημα των περιουσιών μας.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ