Το ατιμώρητο έγκλημα του ολοκαυτώματος της Ελληνικής Γης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που καταγγέλει ο politis-gr είναι αρκετά βαθύτερο στην πραγματικότητα. Είναι εξοργιστικό α)  το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα ΕΔΕ εναντίον των αρμοδίων ενστόλων της περιοχής και β) καμμία δίωξη για τους θεσμικούς υπευθύνους πυροπροστασίας και πυρασφάλειας Ηλείας. Αντίθετα καλλιεργείται έντεχνα ένα κλίμα συνωμοσιολογίας για τους δράστες των πυρκαγιών: Συμβουλή, τα νεφελίμ ΔΕΝ χρησιμοποιούν κουνέλια με στουπιά στην ουρά.

Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια ! (4)

465465653

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007. Η Μαύρη Παρασκευή. Η Βιβλική καταστροφή από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, έχει αφαιρέσει 19 ζωές συνανθρώπων μας στην Ηλεία και την Αρεόπολη.

Οι φωτιές σε όλη την χώρα μέσα σε ένα 24ωρο ξεπέρασαν τις 170.Όπως αναφέρει το in.gr του ΔΟΛ, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ,«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά τις 20:30 το βράδυ ξέσπασαν 25 νέες πυρκαγιές, με δεδομένο ότι οι φωτιές ξεσπούν συνήθως την ημέρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλότερες και οι άνεμοι πιο ισχυροί». Δεν ξεχνώ!

Σαββάτο 25 Αυγούστου 2007.Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ, Γιάννης Ραγκούσης, ανακοινώνει ότι: «με εντολή του Προέδρου του ΠαΣοΚ, το 30% της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης του κόμματος για τις εκλογές, θα διατεθεί στην ΚΕΔΚΕ, για την βοήθεια των πυρόπληκτων περιοχών».
Προσέξτε! Στην ΚΕΔΚΕ.Στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008. Ένα χρόνο μετά.Με τις απαραίτητες τυμπανοκρουσίες όλη η Ελλάδα βλέπει τον Πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Γ.Παπανδρέου να παραδίδει επιταγή ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στον εκλεγμένο του ΠαΣοΚ ….Νομάρχη Ηλείας κ. Χ.Καφύρα.

Προσέξτε!
Όχι στην ΚΕΔΚΕ ,όπως επίσημα είχαν προαναγγείλει, αλλά στον πράσινο Νομάρχη Ηλείας .
Ποιοι οι λόγοι που το ΠαΣοΚ βρίσκεται ανακόλουθο ως προς τις δεσμεύσεις του; Ο λόγος ήταν ότι επρόκειτο περί «μαϊμού» επιταγής. Πέτσινης όπως την αποκαλεί η αγορά.
Αυτό έπρεπε να δουν οι τηλεθεατές και αυτό είδαν . Ήταν αποτέλεσμα…πολιτικής τηλεσκηνοθεσίας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τότε το Κυριακάτικο Βήμα.

Στην πραγματικότητα στήθηκε ένα ιδιότυπο και αναίσχυντο ψηφοθηρικό παιχνίδι .Ένα «μαγαζάκι» εξυπηρέτησης … ημετέρων εν όψει των εκλογών, στην προσπάθεια τους…..να εξαγοράσουν ψήφους και…συνειδήσεις.

Για το θέμα αυτό έχω ασχοληθεί από τον περασμένο Αύγουστο ,(εδώ) και (εδώ) και το περασμένο Σεπτέμβρη (εδώ) ξεσκεπάζοντας την πολιτική τηλεοπτική απάτη και τον «κοινωνικό βιασμό» στο καμένο κουφάρι της Ηλείας.

Σάββατο 11 Απριλίου 2009.Ο «πράσινος» νομάρχης Ηλείας κ. Χ. Καφύρας, τιμά σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, προσωπικότητες και φορείς που πρόσφεραν χρήματα για τους πυρόπληκτους της περιοχής.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου, λόγω της …πέτσινης επιταγής.

Βλέπετε η πολιτική τηλεσκηνοθεσία αναζητούσε εναγωνίως την συνέχιση των επεισοδίων…«Ψηφοθηρική πολιτική στα αποκαΐδια», άσχετα εάν το θέμα της πέτσινης επιταγής είχε απασχολήσει πρόσφατα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας.

Εκεί όπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Π. Αχιλεόπουλος είχε καταγγείλει ότι το συγκεκριμένο ποσό ΔΕΝ έχει εγγραφεί στα έσοδα της νομαρχίας,και ο κ. Καφύρας είχε απαντήσει ότι…«έχει ο …ίδιος(…!) στα χέρια του αυτή την επιταγή, αλλά ΘΑ τη διαχειρισθεί σε …συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ».

Ο Νομάρχης Ηλείας δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά τα χρήματα έχουν δοθεί επίσημα για την βοήθεια των πυρόπληκτων και ότι κανένας νομάρχης δεν μπορεί στο πλαίσιο της κομματικής στράτευσής του να τα διαχειρίζεται χωρίς να τα ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ στα επίσημα βιβλία εσόδων της νομαρχίας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να τα …«εμπορεύεται» χωρίς απόλυτη διαφάνεια ή με όρους προσωπικής διάθεσης, όταν μάλιστα αυτά δεν προέρχονται από πόρους κομματικούς ή δωρεές των μελών και φίλων του ΠαΣοΚ, αλλά είναι χρήματα από την τσέπη του ελληνικού λαού στο πλαίσιο της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Ο κ.Π. Αχιλεόπουλος κατήγγειλε προ ημερών αυτή την πρωτοφανή ενέργεια με επιστολή του στον κ. Γ. Παπανδρέου.
Η απάντηση που έλαβε; «Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις. Το μήνυμα διαβιβάστηκε στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ».Ή όπως λέει στην καθομιλουμένη ο λαός μας…«Σας συνδέσαμε κανονικά». Δημοκρατία …το μεγαλείο σου!

ΥΓ. Ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα το ΠαΣοΚ για το συγκεκριμένο θέμα , αποκαλύπτει πολλά. Ερωτάστε λοιπόν κ.Ρ. Σπυρόπουλε: Λέτε ότι αυτά τα χρήματα εκταμιεύονται… σταδιακά.
Όμως η επιταγές δεν εξαργυρώνονται …κομματάκι- κομματάκι. Στην ημερομηνία τους εξαργυρώνεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό.
Σε ποιόν λοιπόν αριθμό λογαριασμού είναι κατατεθειμένα τα χρήματα της εξαργυρωμένης …επιταγής, σε ποιο όνομα, αφού όπως λέτε ήδη από αυτή έχουν δοθεί… κάποια χρήματα;
Πότε εξαργυρώθηκε η επιταγή , αφού ο Νομάρχης είπε πολύ πρόσφατα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ότι ..την κρατά στα χέρια του (την επιταγή) ο ίδιος; Άρα δεν είχε εξαργυρωθεί.
Τι σχέση έχει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου και η μελέτη για την Ηλεία; Μήπως το Ίδρυμα είναι ο φορέας υλοποίησης και όχι η Νομαρχία; Ναι ή Όχι ;
Και κάτι άσχετο περί της επιταγής κ. Σπυρόπουλε. Έχετε προσωπική σχέση με εμπλεκόμενους στην υπόθεση της SIEMENS; Ναι ή Όχι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ