Πατρας Συνωστισμος και Προβληματισμος στους μνηστηρες για το Δημο της Πατρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140206-065933.jpg

Πολλοι μνηστηρες για το δημο της Πατρας ….μεχρι στιγμης εχουμε σιγουρους υποτιθεται 9 ενω αλλοι 4 ψαχνονται να βρουν υποστηριξη η να διαπραγματευτουν την εισοδο τους σε καποιον αλλο συνδυασμο με ευνοικους ορους.!!!!!!!!
Ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ οποιος κι αν ειναι θα ειναι σιγουρα μακραν ο πρωτος τουλαχιστον τη πρωτη Κυριακη…….οι υπολοιποι συνδυασμοι
παλευουν για την δευτερη θεση που καποιους μπορει να τους οδηγησει την δευτερη Κυριακη στη νικη…..λεμε καποιους διοτι θα πρεπει να εχουν καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα…..Ετσι λοιπον το ντερμπυ θα ειναι ποιος θα βρεθει δευτερος και κατα την αποψη αρκετων που γνωριζουν πολλα ο δευτερος θα ειναι καποιος μεταξυ
Πελετιδη, Πεφανη και ισως και Χριστοπουλου(διοτι η στηριξη μονο απο ΝΔ και με το Νικολοπουλο κοντρα ειναι προφανες οτι δεν ειναι αρκετη.Η καθοδος Οικονομοπουλου αποδυναμωνει τον Χριστοπουλο και σε συνδυασμο με τη μεγαλη και ραγδαια πλεον φθορα της ΝΔ το προηγουμενο ποσοστο του 16,6 φανταζει ευσεβης ποθος …..
Ο Γιαννης Δημαρας εχει υποστει μεγαλη φθορα και εχει φοβερες στελεχιακες απωλειες ενω ειναι ζητημα αν τελικα τον στηριξει η αποδεκατισμενη μιση ΔΗΜΑΡ με αποτελεσμα ενα μονοψηφιο ποσοστο ισως λιγο πανω απο το 5 να ειναι το ταβανι του ..
Καποιοι αλλοι που εχουν ανακοινωσει την καθοδο τους χωρις ομως συγκεκριμενες κινησεις στη καλυτερη περιπτωση να πλησιασουν το 4-5 %.
Ειναι εντονο σ αυτες τις εκλογες οτι οι περισσοτεροι συνδυασμοι στερουνται χρηματος και ανεξαρτητα τι θα πουν μετα, το ελαχιστο ποσο που απαιτειται ειναι απο 70000- 100000 ευρω που δυσκολα θα βρεθει εκτος αν!!!!!!!!!!!!υπαρξουν για καποιους δεσμευσεις για πιθανες μελλοντικες ΑΘΩΕΣ εξυπηρετησεις….
Ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ ενω θα περασει με περιπατο στο δευτερο γυρο εκει θα αρχισουν οι δυσκολιες που θα ειναι πολυ μεγαλες γαιτι αν το ποσοστο του δεν ειναι γυρω στο 40 τοτε δυσκολα θα βρει συμμαχους για τη δευτερη Κυριακη.
Πολλοι παλαιοκομματικοι κυριως απο το χωρο του ΠΑΣΟΚ δεν αντιλαμβανονται ακομη οτι τελειωσαν τα ψωμια τους και προσπαθουν να βολεψουν τα πουλαιν τους …σπρωχνοντας τα απο εδω και απο εκει και προσπαθωντας εστω και τη τελευταια στιγμη να στησουν ενα συνδυασμο που θα ειναι ανεξαρτητο βαθυ ΠΑΣΟΚ βλεπεται οταν εχεις μαθει δεκαετιες στην εξουσια και εχεις δουλεψει χιλιαδες φορες το λαο ελπιζεις οτι μπορει να σου κατσει και μια ακομη οτι μπορεις να εχεις εναν τελευταιο χορο….βεβαια θα μου πειτε αν ειχαν φιλοτιμο μονο το χορο του Ζαλογου θα επρεπενα χορεψουν!!!!!!!
Αυτα λοιπον για την ωρα στο Δημο της Πατρας που θα εχουμε ενδιαφερουσες εξελιξεις και δεν προκειται να πληξουμε προεκλογικα.
Α και κατι αλλο μη μασατε απο δημοσκοπησεις οποιος την παραγγελνει εχει μπονους εστω και μονο το στατιστικο λαθος να ειναι υπερ του και σε βαρος των αλλων …ετσι λοιπον εδω που τα ποσοστα θα ειναι χαμηλα για ολους πλην του Υποψηφιου του Συριζα αν παιξεις με το στατιστικο λαθος και μονο απο 5ος μπορεις να βγεις 2ος γι αυτο μη μασησετε αρκετα μας εχουν πιασει κοροιδα……μη τους λυπηθειτε μαυριστε τους!!!!!!!
www.patrinanea.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ