Από πιτσιρίκος ο Τάσος Τέλογλου, είχε ταλέντο να ταιριάζει τα φαινομενικώς αταίριαστα….

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140206-083512.jpg


— Αυτή κι΄ αν ήταν μάζωξη οικουμενική και μάλιστα εκτός έδρας. Από μικρό Τέλογλου κι΄από μουρλούς πολιτικούς μαθαίνεις έγκαιρα την αλήθεια, αλλά φαίνεται ότι ελάχιστη την πήραν χαμπάρι ή την είδαμε και κάναμε όλοι τον τροχονόμο…. Και εξακολουθούμε να τον κάνουμε.
— Ας θυμηθούμε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ 4.4.96:
— Το βιβλίο του ανταποκριτή της «K» στη Βόννη Tάσου Tέλλογλου
παρουσίασε χθες ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. M. Παπακωνσταντίνου.
— Ειδικότερα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του ανταποκριτού της «K» στη Βόννη κ.Tάσου Tέλλογλου με τίτλο «H γερμανική πολιτική στο γιουγκοσλαβικό χώρο (1991-1995)», ο κ. Θ. Πάγκαλος επέκρινε έμμεσα πλην σαφώς όσους αντιστάθηκαν την πολιτική της κυβερνήσεως κατά την κρίση της Ίμιας, προβάλλοντας τα δεινά του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.
— O πρώην υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως της N.Δ. και νυν ανεξάρτητος βουλευτής κ. Mιχ. Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας το βιβλίο του Tάσου Tέλλογλου επεσήμανε ότι «τον Δεκέμβριο του 1991 η Ελλάδα ήταν απροετοίμαστη να διαδραματίσει ρόλο στις εξελίξεις της Γιουγκοσλαβίας» και αναφερόμενος στην πολιτική της χώρας μας έναντι των Σκοπίων επεσήμανε ότι «χάσαμε την ευκαιρία της σύνθετης ονομασίας». Στην παρουσίαση μετείχε και ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού κ. Αλέκος Aλαβάνος.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Γ.Δ – ΕΤΟΎΤΗ Η ΜΆΖΩΞΗ ΣΤΗ ΒΌΝΝΗ ….ΜΕ ΤΙΣ “ΚΡΥΜΜΈΝΕΣ” ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΕΣ -ΜΆΛΛΟΝ “ΑΝΊΕΡΗ” ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ- ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΈΚΟ ΤΟΝ “ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗ” ….ΤΟΝ “ΕΦΕΥΡΈΤΗ” ΤΟΥ ΆΛΕΞ ….ΝΑ ΠΑΡΊΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΣΥΜΠΑΡΊΣΤΑΤΑΙ” ΣΕ ΔΗΛΏΣΕΙΣ, ….«χάσαμε την ευκαιρία της σύνθετης ονομασίας», ΜΆΛΛΟΝ “ΑΝΑΓΟΥΛΊΑΣΗ” ΠΡΟΚΑΛΕΊ !
….ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΎΛΟΓΗ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΆΣΟ: “ΑΥΤΟΦΥΉΣ” ΉΤΟ Η ΚΌΜΗ ΣΑΣ(;) ….ΚΑΘΌΤΙ ΤΟ “ΤΟΠΊΟ” -ΑΠΌ ΠΟΛΛΏΝ ΕΤΏΝ- ΔΕΝ “ΠΡΟΪΔΕΆΖΕΙ” ΌΤΙ ΥΠΉΡΞΕΝ ΔΆΣΟΣ ΠΥΚΝΌΝ ….ΠΑΡΕΚΤΌΣ ΚΙ’ ΑΝ ΠΟΛΎ ΣΕ ΣΚΆΕΙ ….ΑΥΤΌΣ Ο ΑΛ-ΣΚΑΪ. (ΜΕ ΤΊΜΗΜΑ ΤΙΣ ΤΡΊΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΉΣ ΤΟΥ ….ΒΓΆΖΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΨΩΜΊ ΤΟΥ ….ΟΥΔΈΝ ΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ!)
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΟΝΤΈΡΝΑ, ΤΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΈ ΓΥΑΛΙΆ -ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΆΚΙ- ΠΡΟΣ ΣΝΟΜΠΑΡΊΑΝ -ΚΑΤΑΦΑΝΏΣ- ΤΗΣ ΠΑΡΙΣΤΆΜΕΝΗΣ ΚΑΡΆΒΛΑΧΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ….ΣΥΜΦΩΝΏ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΆΝΩ!
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/45154

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ