Η υποδομές της τουρκίας στα κατεχόμενα, που προδιαγράφουν την επερχόμενη καταστροφή του Ελληνισμού της Κύπρου από την σχεδιαζόμενην λύση.

ozel-harp-dairesiΜακαριώτατε,

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Δείτε κατωτέρω από αξιόπιστες πληροφορίες  την τουρκική υποδομή που με την λύση Ανανστασιάδη που τον δίέταξε ο Κκέρυ θα εκτουρκίσει την Κύπρο, με την Κυπριακή Δημοκρατία καταργημένη να μην μπορεί να υπάρξει αντίδραση παρά μόνον συγκρούσεις με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες αυτές είναι:

1. Η ισχυρότερη μυστική υπηρεσία που διαθέτει η τουρκία είναι η αντίστοιχη του GLADIO της Ιταλίας, η Ozel Harp Dairesi, η οποία έχει άμεση σχέση (με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία) με τις Νατοϊκές μυστικές υπηρεσίες (με ότι αυτό σημαίνει)

2. Η παρουσία των 55.000 στρατιωτών επιφέρει και την ύπαρξη της στρατιωτικής χωροφυλακής η οποία διαθέτει την δική της μυστική υπηρεσία κρούσης JITEM.

Η JITEM δρα κάπως ανεξάρτητα και με την εμπειρία που έχει από το Κουρδιστάν, στρατολογεί πληροφοριοδότες (και μόνον) μέσα από τις αντίπαλες δυνάμεις (μέχρι και ταξίαρχο του ΡΡΚ είχαν στις γραμμές τους).

3. Η ΜΙΤ έχει σχετικά μικρό κλιμάκιο.

4. Το βαθύ κράτος τη δεκαετία του 90 για να δρα στο εξωτερικό είχε στήσει το σύστημα , ΟΠΛΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΛΕΦΤΑ, όπου  πήραν θέση οικονομικές τράπεζες και καζίνα που εδρεύουν στα κατεχόμενα. Οι παεμφερείς (;) νονοί της νύκτας άμεσα συνεργάζονται με ΜΙΤ και ασφάλεια. Διαφορετικά θα τους είχαν εξαφανίσει. Η δομή  της Νύκτας είναι υπαρκτή και βασιλεύει στα κατεχόμενα.

Τέλος.  ΜΙΤ, JITEM, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, έχουν πολλές φορές έρθει σε σύγκρουση (η μία υπηρεσία εξουδετερώνει τα άτομα της άλλης). Για το θέμα αυτό σημειώθηκαν πολλές δολοφονίες στα κατεχόμενα.

Όποιοσδήποτε  Ταλάτ ή τουρκική κυβέρνηση , εάν δεν εξωμαλήνουν την προαναφερόμενην κατάσταση, όποια και αν είναι η πρόθεση των τούρκων πολιτικών, το κυπριακό δεν θα λυθεί.

Οι ΗΠΑ γνωρίζοντας αυτόν τον κυκαιώνα πιέζουν μόνον την ελληνική πλευρά (που είναι ενδοτική).

Εάν έχετε υπόψη σας όλα τα προαναφερόμενα  θα γίνει αντιληπτή η σημερινή κατάσταση.

Ευριπίδης Μπίλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ