ΜΠΑΝΑΝΙΑ!! BLOOMBERG. Η Vinci Airports, μετα την Ευρώπη, επεκτείνεται σε Αφρική, Χιλή, Περού και…Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cf83ceb1cebcceb1cf81ceb1cf82 cebcceb5cf81cebaceb5cebb cebccf80ceb1cebdceb1cebdceb9ceb1ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Μια χαρά μπήκε ο μήνας!  Μας τρολάρουν από παντού!

Πρώτη του μηνός διαβάζαμε σε δημοσίευμα των BLOOMBERG & WSJ σχετικά με το ενδιαφέρον της Deutsche Telekom για το κρατικό μερίδιο του ΟΤΕ, ότι ανήκουμε πλέον στην ανατολική Ευρώπη.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν επι λέξη ότι “Η προσφορά αυτή υπογραμμίζει τον ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο του ΟΤΕ στην στρατηγική της Deutsche Telekom στην ανατολική Ευρώπη”.

 Στις 6 Φεβρουαρίου, σε άλλο δημοσίευμα του BLOOMBERG, ο CEO της Vinci Airports Xavier Huillard, μας κατατάσσει κάπου εκτός Ευρώπης.

Ο CEO της Vinci Airports Xavier Huillard σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Παρίσι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία επίσης ενδιαφέρεται για κατασκευαστικές αγορές στην Αφρική. “Θέλουμε να επεκταθούμε ταχύτερα έξω από την Ευρώπη”.
Η εταιρεία διεκδικεί να κατασκευάσει και να λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο του Κούσκο στο Περού, και τη διαχείριση της επέκτασης του αεροδρομίου Σαντιάγο της Χιλής, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος. Επίσης ενδιαφέρεται, για αεροδρόμια της Ασίας και για περιφερειακές πλατφόρμες σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Βραζιλία, όσο και σε παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων στην Κολομβία, είπε.

Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news

Vinci Targets Airports in Chile, Peru, Greece to Tap Traffic

 http://www.bloomberg.com/news/2014-02-06/vinci-targets-airports-in-chile-peru-greece-to-tap-traffic.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ