Αδέλφια μας αγρότες, να κάνετε αγώνα για όλους τους Έλληνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

grotes_968191661Δυστυχώς, ο αγώνας των αγροτών και αυτή τη φορά, προκαλεί κοινωνικό αυτοματισμό. Ενώ έντρομη η συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), σπεύδει να ρίξει λευκή πετσέτα απέναντι στους αγρότες, υπολογίζοντας σοβαρά στις ψήφους της περιφέρειας, την ίδια στιγμή τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ, παίρνουν το μέρος των πολιτών των πόλεων, ερεθίζοντας τα κατώτερα ένστικτα και υποδαυλίζοντας έτσι τον κοινωνικό αυτοματισμό.
Προφανώς και δικαιούνται οι αγρότες να αγωνιστούν για τα συμφέροντά τους, αλλά δυστυχώς γίνονται και πάλι αιτία κοινωνικού αυτοματισμού και κοινωνικού διχασμού. Την ίδια στιγμή η άρχουσα τάξη τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, για την διασφάλιση της θέσης της, πάνω στο “διαίρει και βασίλευε”.
Αλλιώς προφανώς θα ήταν τα πράγματα,  αν οι αγρότες έκλειναν τους δρόμους, όχι μόνο για το συμφέρον τους, αλλά για το συμφέρον όλου του λαού , όλων των Ελλήνων.
Διαφορετικά, για παράδειγμα, θα ήταν τα πράγματα αν έκλειναν τους δρόμους για να πάρει η κυβέρνηση πίσω τις παράλογες αυξήσεις των διοδίων. Τότε θα είχαν όλο το λαό μαζί τους σε κοινό αγώνα.
Διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν έκλειναν τους δρόμους, όχι μόνο για τη δική τους φορολόγηση, αλλά για να πάρει η κυβέρνηση πίσω τη βαριά φορολογία όλων των Ελλήνων ή για να καταργηθεί εδώ και τώρα το μνημόνιο. Τότε θα είχαν όλο το λαό μαζί τους σε κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι, απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα.
Κάποτε όμως κάποιος, φίλοι αγρότες, θα ξεκινήσει αυτόν τον πανελλήνιο απελευθερωτικό αγώνα. Δεν το χωράει ο νους ότι μπορεί να συμφωνήσουμε εμείς οι υπερήφανοι Έλληνες, σε αποικιοκρατία για τα επόμενα 50 χρόνια, που ετοιμάζουν γερμανική και ελληνική κυβέρνηση. Εσείς είστε το μόνο οργανωμένο σώμα πολιτών στη χώρα που μπορεί να κινητοποιηθεί και να ξεκινήσει αυτόν τον απελευθερωτικό αγώνα. Το έχουμε ανάγκη. Σκεφτείτε το.
Πέτρος  Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ