ΣΟΚ! Στο στόχαστρο του FBI πασίγνωστο στέλεχος της αριστεράς που προανήγγειλε ίδρυση αντιαμερικανικης επαναστατικής οργάνωσης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τρομοκρατεςΑποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου αφού στο ΥΠΕΞ έφτασε αυστηρότατο διάβημα από το State Department για πασίγνωστο στέλεχος της Αριστεράς. Το θέμα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είχε τεθεί στο περιθώριο της συνάντησης Κέρι – Βενιζέλου, αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ με έναν επικοινωνιακό ελιγμό επικεντρώθηκε στην απόδραση Ξηρού.

Σύμφωνα με το διάβημα, το γνωστό στέλεχος της Αριστεράς προανήγγειλε την δημιουργία αντιαμερικάνικης παραστρατιωτικής οργάνωσης, στα πρότυπα της λατινικής Αμερικής του περασμένου αιώνα, αναφέροντας μάλιστα όνομα που αποτελεί “κόκκινο πανί” για τις ΗΠΑ από την δεκαετία του ’60. Να υπενθυμίσουμε ότι η Αμερική έχει το δικαίωμα να επέμβει ακόμα και σε Ελληνικό έδαφος με το πρόσχημα της απειλής για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, όπως ακριβώς έπραξε και στην περίπτωση του φονικού της Αγίας Νάπας όπου οι δολοφόνοι συνελήφθησαν υπό την επιστασία των αμερικάνικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνας και μεταφέρθηκαν αστραπιαία στην Κύπρο.

Από αύριο αναμένεται να υπάρξει διπλωματικός οργασμός διότι είναι αδύνατον να συγκαλυφθεί το εν λόγω στέλεχος εντός Ελληνικού εδάφους. Ήδη ο σοσιαλιστής αστυνόμος Μπόμπος αναμένεται να οργανώσει φυγάδευση του στελέχους στην πρεσβεία μας στην Κένυα για να μην πέσει στα χέρια κλιμακίου και να αποσυμφορηθεί η Ελληνική πλευρά απο τις αφόρητες πιέσεις.

Όλοι οι Έλληνες όμως, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του.

bistis-kastro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ