ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ: Από τα 30 δις "μαύρα" εμβάσματα, βρήκαν 3,5 εκατομμύρια.

6ee80 provopoulos

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ. ΗΤΟΙ, Β. Κικίλιας, Β. Καπερνάρος, Μ. Ρεπούση, σύζυγος Σηφουνάκη κλπ.

ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30 ΔΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο εκ των τριών γαλάζιων βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Βασίλης Κικίλιας. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι τα έφεραν πίσω. Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται με την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να ενεργοποιηθεί η “επιτροπή πόθεν έσχες”! Γνωρίζοντας βεβαίως ότι και οι δύο έχουν βγάλει εκατομμύρια από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και μπορούν εύκολα να τα δικαιολογήσουν. Κάπως έτσι θα ξεπλυθεί ένα μείζον εθνικό θέμα που μπορεί να οδηγήσει στην εξάρθρωση όλης της συμμορίας του μνημονίου. Και εξηγούμε:

Την περίοδο που “λεφτά υπήρχαν” και ο πανίσχυρος Γιώργος Παπανδρέου ερχόταν στην εξουσία, κάποιοι που γνώριζαν το ολέθριο σχέδιο έβγαλαν στο εξωτερικό 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! Δεν είναι “συμπτωματικό”, είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αφού πολλά από αυτά τα χρήματα ενδέχεται να επενδύθηκαν στην χρεοκοπία της Ελλάδας και να πολλαπλασιάστηκαν, πάλι από όσους είχαν εσωτερική πληροφόρηση από το περιβάλλον Παπανδρέου.

Πως για παράδειγμα ένας ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ κρατικής τράπεζας και άλλων συναφών οργανισμών βγάζει 10 εκ. στο εξωτερικό; Δίδοντας έτσι την μεγάλη αφορμή για τον αφελληνισμό της Αγροτικής Τράπεζας;

Ποιοί έβγαλαν τα υπόλοιπα 30 ΔΙΣ που θα μπορούσαν από μόνα τους να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα ως ρευστότητα και μόνο; Γιατί δεν βγαίνουν τα ονόματα στην φόρα; Είδαμε και στο παράδειγμα της λίστας Λαγκάρντ για το ποιοί διατηρούσαν τους λογαριασμούς – απόρροια των σκανδάλων Siemens, εξοπλιστικών, χρηματιστηρίου. Εάν αυτά τα στοιχεία έλθουν στην δημοσιότητα, θα ανακαλύψουμε και ποιοί μετείχαν ή είχαν πληφορόρηση από την συμμορία που λήστεψε την Ελλάδα.

Έτσι, το θέμα Ιωαννίδη – Κικίλια και όποιον άλλον βουλευτή βγάζει η έρευνα, δεν είναι βεβαίως η επιτροπή πόθεν έσχες αλλά η λογική με την οποία έβγαλαν τα κεφάλαια στο εξωτερικό. Τι τα έκαναν. Γνώριζαν κάτι που δεν γνώριζαν οι υπόλοιποι; Και βέβαια εάν είναι καθαροί, θα απαιτήσουν να ανοίξουν και τα εμβάσματα των υπόλοιπων 30δις τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή; Διότι εάν δεν το κάνουν ενώ επικοινωνιακά αντιμετωπίζουν την πολιτική τους καταστροφή, σημαίνει ότι όντως έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Εάν όμως βγουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο κατά της Τράπεζας της Ελλάδος όπως είναι το λογικό, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι “στο κόλπο”. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ