Προκλητική προστασία των Ούγγρων ναζιστών από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

παπαδοπουλος ΔΗΜΑΡΟι Ούγγροι ναζιστές που θέλουν διωγμό των Εβραίων και αρνούνται τα ολοκαυτώματα των χριστιανών από τον Κεμάλ!

Τον ξεσκέπασε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ!

Σε μία πρόκληση άνευ προηγουμενου για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας προέβη πριν από λίγο στην εκπομπή “Ανατροπή” του Mega ο Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ. Σε ένα κρεσέντο ψευδολογίας, υποστήριξε πως δεν υπάρχει άλλο ναζιστικό κόμμα στην Ευρώπη με παρουσία στην βουλή, εξοργίζοντας τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ αλλά και τον Γιάννη Μιχελάκη που βρισκόντουσαν στο πάνελ. Ο σκοπός όμως της προπαγάνδας φάνηκε αμέσως μετά την παρέμβαση του εκπροσώπου του ΚΚΕ ο οποιος – προφανώς καταλαβαίνοντας ποιούς πάει να προστατεύσει ο κ. Παπαδόπουλος – του απάντησε ονομαστικά για το Jobbik. Το ναζιστικό κόμμα της Ουγγαρίας που καλπάζει στις δημοσκοπήσεις και έχει διπλάσια κοινοβουλευτική δύναμη σε συγκριση με την Χρυσή Αυγή, έχοντας μάλιστα εκλέξει και Ευρωβουλευτές!

A supporter of the Hungarian radical right-wing party ''Jobbik'' attends a rally in Budapest October 23,2009, as Hungary commemorates the 53rd anniversary of the 1956 revolution against Soviet rule. (φωτογραφία από το Reuters)
A supporter of the Hungarian radical right-wing party ”Jobbik” attends a rally in Budapest October 23,2009, as Hungary commemorates the 53rd anniversary of the 1956 revolution against Soviet rule. (φωτογραφία από το Reuters)

Και όμως, παρά την ξεκάθαρη παρέμβαση, ο κ. Παπαδόπουλος αντί να ανακαλέσει, επέμεινε στην απόπειρα συγκάλυψης του Jobbik!

Εδώ όμως υπάρχει και ένα παρασκήνιο που θα πρέπει να προβληματίσει κάθε δημοκρατικό πολίτη της Ελλάδας. Είναι αυτονόητο πως ένας εκπρόσωπος Ελληνικού κόμματος δεν είναι δυνατόν να αγνοεί την ύπαρξη ναζιστικών κομμάτων, ειδικά την στιγμή που αυτά τα κόμματα από την Αυστρία μέχρι την Ουγγαρία χαρακτηρίζονται από τον ανθελληνισμό και τις βάρβαρες θέσεις τους. Η “φωτογραφική” συγκάλυψη του ναζιστικού Jobbik όμως, του πλέον επικίνδυνου κόμματος σε δυτική χώρα, θα πρέπει να διερευνηθεί εάν έγινε λόγω της ιδεολογικής συνάφειας σε συγκεκριμένα θέματα με θέσεις που έχουν εκφράσει ανοιχτά και στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Οι ναζιστές του Jobbik συγκεκριμένα, εκτός της άρνησης του ολοκαυτώματος και του νέου διωγμού των Εβραίων που υποστηρίζουν, αρνούνται και τα ολοκαυτώματα των χριστιανικών πληθυσμών από τους Οθωμανούς και τον Κεμάλ! Συγκεκριμένα δεν αναγνωρίζουν το ολοκαύτωμα του Ποντιακού Ελληνισμού και του Ελληνισμού της Ιωνίας, ενώ υποστηρίζουν θεσεις παρόμοιες με στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους!

Ο πρόεδρος του jobbik μαζί με τούρκους κεμαλιστές
Ο πρόεδρος του jobbik μαζί με τούρκους κεμαλιστές

Εδώ λοιπόν η συγκάλυψη της ναζιστικής δράσης του Jobbik από το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ πιθανόν να σχετίζεται με την εγκληματική προσέγγιση θέσεων των δύο κομμάτων. Και δεν μιλάμε μόνο για τις νεοφασιστικές θέσεις στελεχών τύπου Ρεπούση που αθωώνουν τον δάσκαλο και σύμμαχο του Μουσολίνι, Κεμάλ Ατατούρκ. Μιλάμε και για συγγενή κοινοβουλευτική δράση, αφού το Jobbik επιδιώκει με κοινοβουλευτική δράση την λειτουργία τζαμιών στην Ουγγαρία, όπως ακριβώς έκαναν πρόσφατα βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Γεγονός που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από ναζιστικές οργανώσεις της Τουρκίας.

Είναι καιρός η Ευρώπη να καταλάβει πως η φασιστική απειλή είναι εξ’ ίσου επικίνδυνη άσχετα με την προβιά που εμφανίζεται. Ας μην ξεχνάμε γερμανοτραφείς οργανώσεις που έσφαζαν εβραίους με ρατσιστικά κριτήρια φέροντας πάλι φαιοκόκκινα σύμβολα που όμως βάπτιζαν “αριστερά”. Μόλις λίγες δεκαετίες μετά το ολοκαύτωμα. Αυτές οι ενέργειες όμως ακόμα και σήμερα χαρακτηρίζονται “τρομοκρατικές” επειδή έτσι τις βάφτισαν οι ρατσιστές δολοφόνοι.

jobbik turanismΟι επικίνδυνες θέσεις του εκπροσώπου αυτού του κομματικού μορφώματος πρέπει να τύχουν άμεσης καταδίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ