Βγήκε το κλιμάκιο " ΤΕΝΞ " του Ε.Σ για τη ρου κέτα στη Βαρυμπόμπη !

episkepsh_irakiv_236Κλιμάκιο ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της ρουκέτας !
Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο του Στρατού των ΤΕΝΞ αποτελούμενο απο 2 Αξιωματικούς και πέντε (5) Υπαξιωματικούς με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου στη εύρεση εκρηκτικών υλών μετέβη στις εγκαταστάσεις της Μercedes στη Βαρυμπόμπη για αναζήτηση της Ρουκέτας
Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη, στις 12 Ιανουαρίου μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με ρουκέτα.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κάτι από τις αρχές που διεξάγουν τις έρευνες τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων. Από την πλευρά της οι υπεύθυνοι της Μercedes υποστηρίζουν ότι «δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα μέχρι σήμερα. αν και έχουν ιδιωτική εταιρεία φύλαξης και κάμερες ασφαλείας !
Απο το απόσπασμα της προκήρυξης.
«Στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτηριακών εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz που βρίσκονται στη περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ” τα γραφεία της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο.
Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή.
Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η roykteεπίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο – γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz»
veteranos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ