Αυτή είναι η ναζιστική τουρκία: Αθώωσαν βιαστή 16χρονης επειδή θεώρησαν ότι "τα ήθελε"…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

βιασμοςΤο ότι ήπιε μπύρα θεωρήθηκε ¨συναίνεση¨ στην σεξουαλική επαφή !

O εισαγγελέας στη δίκη της 16χρονης από το Ντένιζλι που ισχυρίστηκε ότι την βίασαν, ανακοίνωσε την κρίση του

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Μιλλιέτ, η 5 συνεδρία της υπόθεσης εκδικάστηκε στις 23 Ιανουαρίου στο 40 Κακουργιοδικείο του Ντένιζλι. Στην δίκη ο εισαγγελέας εξέθεσε την κρίση του. Ανέφερε πως εστιάζοντας στο ότι το κορίτσι είναι πάνω από 15 χρονών, η πράξη έγινε ¨με πλήρη συναίνεση¨ και ότι για αυτό δεν εμπίπτει στο άρθρο που προβλέπει μέχρι 8 χρόνια φυλάκισης.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την τιμωρία με βάση το άρθρο που προβλέπει 2 χρόνια φυλάκισης για σύναψη σεξουαλικής σχέσης με ανήλικο.

Ως ¨συναίνεση¨ ο εισαγγελέας έκρινε το ότι είχαν πιει μαζί μπύρα, ότι το κορίτσι είχε απαντήσει στα μηνύματα του αγοριού, ότι δεν είχαν διαφορά στην δύναμη μεταξύ τους και ότι δεν το κορίτσι δεν είχε μεγάλη φθορά στο σώμα του.

Στο περιστατικό που έγινε πέρσι ο πατέρας του κοριτσιού επειδή έψαχνε σπίτι άφησε την 16χρονη κόρη του στον 30χρονο παντρεμένο συγγενή του. Μετά από κάποιο διάστημα που δεν είχε νέα από την κόρη του, το κορίτσι ανέφερε πως υπέστη βιασμό. Μετά από αυτό ο ύποπτος είχε συλληφθεί αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από 9 μέρες.

ΑΡΧΙΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ