Έπεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ, ανέβηκε η ΝΔ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tsipras-001Το εντελώς πια «αστείο» θα είναι να κερδίσει και πάλι η ΝΔ τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή του λαού, θα είναι το απόλυτο Βατερλό για ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον Α. Τσίπρα.
Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Public Issue για λογαριασμό της “Εφημερίδας των Συντακτών” παρακαλώ, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% (31,5% τον Ιανουάριο στην έρευνα της ίδιας εταιρείας) και η ΝΔ 28,5% (28%). Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,5% (10%). Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5% (6,5%), το ΠΑΣΟΚ με 7% (6,5%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6% (4,5%) και η ΔΗΜΑΡ με 3,5% (3,5%). Τα «λοιπά» κόμματα συγκεντρώνουν 9% (9,5%).
Από την έρευνα αυτή, βλέπουμε πως έχουμε μείωση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ, ενώ έχουμε, έστω και μικρή, αύξηση της ΝΔ. Δηλαδή στην ουσία έχουμε επάνοδο των μνημονιακών δυνάμεων!!! Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά το ότι δεν λέει να ξεκολλήσει από τη ΝΔ, τουναντίον δείχνει να μειώνεται η μεταξύ τους διαφορά, αυτό δεν είναι καλό μήνυμα για το αντιμνημονιακό μπλοκ.
Από τη μια μεριά έχουμε μία ΝΔ, η οποία είναι έτοιμη να αποδεχθεί ρύθμιση του δημοσίου χρέους και επιτήρηση της χώρας για 50 χρόνια και από την άλλη έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του χρέους εδώ και τώρα, και όμως οι πολίτες εξακολουθούν παραμένουν διχασμένοι, μεταξύ αυτών των δύο προοπτικών, χωρίς να παίρνουν ξεκάθαρη θέση. Αυτό μόνο καλό δεν είναι για το μέλλον της χώρα μας.
Πέτρος  Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ