Ανανστασιάδης: Όποιος δεν θέλει λύση να το πει!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ Ã  ÁÍÁÓÔÁÓÉÁÄÇÓ Í«Δεν παρέλαβα Κράτος για να παραδώσω κοινότητα» …. «Τάσσος Παπαδόπουλος»

«Ελευθερία δεν σημαίνει μόνο να λύνεις τα δεσμά κάποιου άλλου, αλλά το να ζεις με τέτοιο τρόπο που να αποδεικνύεις ότι σέβεσαι και ενισχύεις την ελευθερία των άλλων» «Νέλσον Μαντέλα!»
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! Ανανστασιάδης.

Ε, λοιπόν το 76%, του Κυπριακού λαού, δεν την θέλει ΑΥΤΗ την λύση κ. Πρόεδρε της προωθούμενης διαλυμένης Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Θεός  να ΜΗΝ σας αφήσει!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ !
Αυτό είπε ψες στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος. ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΗ-ΑΔΗΣ, και αυτό γράφει με μεγάλα γράμματα στην εφημερίδα Πολίτης – όργανο του μεθοδευμένου και ενορχηστρωμένου κονσέρτου των παπαγάλων του σχεδίου Ανάν και των πληρωμένων της επαναπροσέγγισης !!
Το 76% των πολιτών αυτού του δύσμοιρου τόπου, σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ κ. ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΗ-ΑΔΗ!
Σας βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πάλι, εσάς και  μια χούφτα ξεπουλημένων πολιτικάντηδων, να παρελαύνετε κάθε βράδυ από τις τηλεοράσεις ! Να παρουσιάζεστε ως «οι σωτήρες» της Κύπρου! Να υπόσχεστε μελλοντική οικονομική ευμάρεια στον καταταλαιπωρημένο και προδομένο Κυπριακό λαό! Να αραδιάζετε  του κόσμου τα ψευτιές  όπως ΠΑΝΤΑ, με τα γνωστά πλέον κόλπα σας,  με στόχο  να εξαπατήσετε πάλι  τον λαό, και να ξεπουλήσετε  τα  ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ κ. Ανανστασιάδη ! Πόσα επιτέλους ψέματα θα πείτε ακόμα? Σε πόσες ξεπουλημένες και εξευτελισμένες  δεσμεύσεις θα προβείτε ακόμα ώσπου να καταλάβετε ότι αυτός ο Λαός, όσα και να του κάνετε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ !
Ψες, είπατε ότι ΣΕΒΕΣΤΕ την απόφαση της απόρριψης του σχεδίου Ανάν, και ότι δεν θα είναι η βάση για  διαπραγμάτευση!  Γιατί τότε δεχτήκατε τα δύο Συνιστούντα «ΚΡΑΤΗ»?
Αφού σέβεστε όπως λέτε την απόφαση του Κυπριακού Λαού, ΓΙΑΤΙ συνεχίζετε  τις προσφορές του Αχάπαρου προηγούμενου «ηγετίσκου» Χριστόφια? Γιατί δεν επιδιώξατε να βάλετε το Κυπριακό πρόβλημα στην ορθή του Βάση? Δηλαδή ως πρόβλημα  Εισβολής και Κατοχής όπως στην πραγματικότητα είναι?
Να σας πω εγώ γιατί…
ΕΠΕΙΔΗ, είσαστε το ίδιο πιόνι των ξένων εργολάβων της προώθησης του ξεπουλήματος ! Τουλάχιστον ο προηγούμενος ήταν πιο ειλικρινής από εσάς! Παραδέχτηκε ότι το ΟΧΙ το είπε για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ   ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, έστω κι αν ο κόσμος δεν κατάλαβε από την αρχή πως το εννοούσε  στην κυριολεξία!!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!
Εσείς, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ!  Ένας Ηγετίσκος της Δεκάρας που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να πετύχει την διάλυση της πατρίδας του!! Ένας ηγετίσκος που βιάζεται Να παραδώσει ένα Διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος και να πάρει για αντάλλαγμα  μια κοινότητα που σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε αυτή! Ένα ξεπουλημένο τομάρι που προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει με τις ψευτιές του, ότι αυτή είναι η μόνη λύση που μας έχει απομείνει… Τρομοκρατείτε  τους πολίτες όπως κάνατε το 2004 ότι δήθεν είναι η τελευταία ευκαιρία! Συμβάλατε και αποδεχθήκατε το κούρεμα ενώ άλλα δεσμευόσασταν και υποσχόσασταν στον Λαό πριν να εκλεγείτε Πρόεδρος,  και  υπογράψετε το μνημόνιο, για να φέρετε την Κύπρο σε αυτή την άθλια οικονομική  θέση, επειδή πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο θα πείσετε τον Λαό, να υπογράψει την καταδίκη του!  Να συναινέσει δηλαδή, στο ξεπούλημα της Πατρίδας του!  Δεν γνωρίζετε κύριε ΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΑΔΗ πως, όσους εφιάλτες  σαν και εσάς γεννά δυστυχώς  αυτός ο τόπος, γεννά  και εκατονταπλάσιους Αυξεντίου, Καραολίδες, Παλλικαριδιες, Μάτσιδες και Παπαδόπουλους!!!
Παπαδόπουλος ! Ούτε για τα παπούτσια του δεν ήσαστε άξιος !! Ούτε εσείς, αλλά ούτε και ο προηγούμενος ηγετίσκος της Δεκάρας που με την βοήθειά του φέρατε την Κύπρο σε αυτή την κατάσταση! Κι’ ας φαίνεται ότι δήθεν είσαστε αντίθετοι! Το ίδιο ξεπουλημένοι προδότες είσαστε και οι δύο!!
Εάν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, το μόνο που οφείλετε να κάνετε αυτή την στιγμή, είναι να ΠΑΡΕΤΕΙΘΕΙΤΕ!
Σταματήστε να σέρνεστε σαν γλοιώδη  σκουλήκι !  Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν εθελόδουλο τουρκοπροσκυνημένο! Σαν Πρεσβευτή και εντολοδόχο των ξένων συμφερόντων! Επιτέλους, σταθείτε να κάνετε αυτό που κάθε έντιμος Ηγέτης θα έκανε για τον Λαό του… Σταματήσετε επί τέλους να εξαπατάτε με τις ψευτιές και τις υποκρισίες σας !
Τώρα καταλάβαμε το αντάλλαγμα της παραχώρησης των βάσεων από τους βρετανούς, το οποίο παρουσιάσετε σαν το ΜΕΓΑ σας επίτευγμα! Αφού οι Εγγλέζοι δεν κατάφεραν με το σχέδιο Αναν να έχουν τον έλεγχο των πετρελαίων, σας παραχώρησαν δήθεν τις βάσεις για να χαρίσετε  και να δεχτείτε τα δύο συνιστούντα κράτη ! Δηλαδή, προσφέρετε δώρο στην Τουρκία να γίνει  Αφέντης στον βορρά και συνέταιρος στο νότο…. Πάλι δηλαδή εξαπατήσατε τον Λαό!!! Πάλι λάβατε την εντολή από τους ξένους να κάνουν  αυτό που επιθυμούν…. Μα επιτέλους, για ποιους έχετε εκλεγεί Πρόεδρος κύριε Ανανστασιάδη?  Για ποιόν δουλεύετε νυχθημερόν με τόσο σθένος?  Στο όνομα ποιάς πατρίδας θέλετε να αφανίσετε την δική μας?
»Αγαπημένε μου Λαέ, καλέ και τιμημένε… Πάντοτε ευκολόπιστε, και πάντα Προδομένε»… Πόσο δίκαιο είχε ο εθνικός μας Ποιητής  Διονύσιος Σολωμός πριν τόσα χρόνια ….
Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα?
Ποίος σας έδωσε αλήθεια το δικαίωμα να διαπραγματεύεσθε τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου? Το 76%, απέρριψε το σχέδιο Ανάν! Εσείς γιατί το επαναφέρετε και δεν θέσατε σαν ασπίδα την απόφαση του λαού και να διεκδικήσετε τα αυτονόητα?  Με ποιο δικαίωμα, προσπαθείτε να διαλύσετε το κράτος μας? Με ποιο δικαίωμα διαγράφετε τόσους αγώνες που έγιναν από τους ήρωες αυτού του τόπου για να έχουμε εμείς σήμερα την Ελευθερία μας? Με ποιο δικαίωμα  θέλετε να αφανίσετε τον Ελληνισμό από τούτη εδώ την γη? Με ποιο δικαίωμα προσπαθείτε να  στερήσετε από το παιδιά μας τα όνειρα? Με ποιο δικαίωμα μας υποχρεώνετε να φορέσουμε «φέσι» επειδή ταιριάζει  τέλεια στο δικό σας το κεφάλι?
Εσείς, θέλετε να ονομάζεστε ηγέτης αυτού του τόπου?
Ηγέτης ήταν ο Τάσος Παπαδόπουλος ! Που όταν βρέθηκε στην ίδια θέση μαζί σας, είχε τα κότσια, και κάλεσε τον Κυπριακό λαό, να απορρίψει το σχέδιο της διάλυσης της Πατρίδας του, αψηφώντας τις απειλές των ξένων ! Γνωρίζετε γιατί? ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗ!  Όμως δυστυχώς, εσείς και ο περίγυρός του,-Χριστόφιας και το σινάφι του- δεν τον αφήσατε να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε και τον φάγατε με τις ψευτιές και τις ατιμίες σας …
Ηγέτης κ. ΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΑΔΗ,  ήταν ο Νέλσον Μαντέλα που αγωνίστηκε και φυλακίστηκε για τον λαό του! για τον τόπο του! Που απέρριψε στο Απατχαίμερ την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, και οι συμπαθέστατοί μας Μαύροι της Νοτίου Αφρικής γλύτωσαν από αυτή την ρατσιστική λύση!! Ηγέτης είναι αυτός που αγωνίζεται για τα ιερά και τα όσια της χώρας του!! Δεν είναι αυτός που παίρνει κράτος Διεθνώς αναγνωρισμένο, και παραδίδει κοινότητα!!  Στην Ελληνική γλώσσα αυτός ονομάζεται ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
ΕΜΕΙΣ, ΤΟ 76% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕΙΘΕΙΤΕ! ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ 76% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΘΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!
Ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός, δεν ανέχεται πλέον ηγετίσκους της Δεκάρας!  Ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός, δεν θέλει ψεύτες Πολιτικάντηδες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον σύρουν σε αφανισμό ! ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Που ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!
Εάν θελήσετε πραγματικά,-που δεν το πιστεύω με τίποτε για εσάς εκτός κι’ αν μας αποδείξετε  έμπρακτα το αντίθετο- ΩΦΕΙΛΕΤΕ λοιπόν, να προωθήσετε άμεσα την ορθή λύση! Να αποσύρετε το σχέδιο της ντροπής και να προωθήσετε λύση που να είναι βασισμένη στις Θεμελιώδης αρχές και τα δίκαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να βάλετε ΑΜΕΣΑ  το θέμα της Κύπρου, ως θέμα Εισβολής και Κατοχής ! Όπως πραγματικά είναι…. Διαφορετικά να παραιτηθείτε ΑΜΕΣΩΣ ! Τέτοιου είδους  εφιάλτες δεν τους σηκώνει πια ο Λαός!
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ  ΑΠΟ ΕΣΑΣ, Ο ΛΑΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ  ΦΥΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!
ΕΛΛΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΡΙΜΙΘΘΙ /ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ