ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cebdceb5ceb1 ceb4ceb7cebccebfcebacf81ceb1cf84ceb9ceb1 cf83cf84ceb1ceb8ceb1cebaceb7cf83Για άλλη μία φορά ο εκλεκτός της διαπλοκής, ξαναχτύπησε υπερασπίζοντας την πολιτική Στουρναρα – Θεοχάρη ειρωνευόμενος τις θέσεις του ίδιου του Τσίπρα για το χρέος!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Λες και είναι βοηθός του γκαουλάιτερ υπουργού, συμφώνησε με τον Στουρνάρα για την “υποφορολογηση” των Ελλήνων! Θέση με την οποία είχε διαφωνήσει ακόμα και ο Σταϊκούρας αλλά και η επιτροπή οικονομικών της βουλής! Δηλαδή το σύστημα φορολόγησης στην Ελλάδα που παραπέμπει στις σκοτεινότερες διακυβερνήσεις της υφηλίου, συνδυάζοντας το φιλικό επιχειρηματικό κλίμα του …Γιαρουζέλσκι και την ήπια αντιμετώπιση φυσικών προσώπων του… Μουσολίνι, δεν αρκεί για τον κύριο Σταθάκη. Αφού λοιπόν δεν αμφισβητεί το χρέος και υπερθεματίζει την φασίζουσα άποψη Στουρνάρα περί υποφορολόγησης, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως εάν αυτός ο άνθρωπος αποκτήσει εξουσία, θα κονιορτοποιήσει τον Έλληνα πολίτη για να αποπληρωθεί ο δόλιος τοκογλύφος.

Φαίνεται ανεξήγητο; Όχι. Ένας επενδυτής της Blackrock όπως ο κύριος Σταθάκης, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικές απόψεις. Ένας άνθρωπος που κερδίζει έστω και έμμεσα από την ληστεία του χρυσού της Χαλκιδικής και από την δυστυχία των κατοίκων, δεν διεκδικεί δάφνες ανθρωποκεντρισμού.

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Έτσι όμως εξηγείται και η λατρεία της διαπλοκής στο πρόσωπο του. Οι ευφημιστικές αναφορές από τα ΜΜ”Ε” του “βασικού μετόχου”. Η προστασία που έλαβε από την συγκυβέρνηση για το σκάνδαλο που φερόταν να εμπλέκεται και αφορούσε υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος.

Εάν ο Τσίπρας συνεχίσει να βαδίζει με Σταθάκηδες και Τσακαλώτους, θα καταστρέψει είτε τον εαυτό του ή θα ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας. Να μην ξεχνάμε ότι ο “επενδυτής” κύριος Τσακαλώτος είναι και παλαιός φίλος με τον κύριο Στουρνάρα. Ο ορισμός των (α)κατάλληλων δηλαδή.
Μιλώντας χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο, αφού πρώτα παραδέχθηκε ευθαρσώς -καίτοι εμμέσως- την διάσταση απόψεων που τον χωρίζει από τον πρόεδρό του σχετικά με το “επαχθές” χρέος, υπερασπίστηκε τρόπον τινά την φορολογική πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα.
cf83cf84ceb1ceb8ceb1cebaceb7cf83 cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1” Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας” είπε με ελαφρύ μειδίαμα, πριν από την έλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση, παίρνοντας για μία ακόμη φορά αποστάσεις από τις επαναλαμβανόμενες ιαχές της “ροζ” κοινοβουλευτικής ομάδας περί διαγραφής του “επαχθούς” χρέους ( το οποίο έχει προσδιορίσει μόνον στο 5%).
Συν τοις άλλοις, μιλώντας για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας διατράνωσε ότι το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά “κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πρόσφατη είναι η σχετική αναφορά του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον φόρο ακινήτων, (για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει “υπερήφανος”), είχε αποφανθεί ότι ” Οι Έλληνες είναι υποφορολογούμενοι”, προκαλώντας την έκρηξη ακόμη- η μάλλον κυρίως- των βουλευτών της Ν.Δ.
Μέχρι και ο αναπληρωτής του Χρήστος Σταϊκούρας διαχώρισε τη θέση του από το ρηθέν Στουρνάρα, διατυπώνοντας την ακριβώς αντίθετη θέση.
Ο κ. Σταθάκης πάντως εμφανίστηκε να ευθυγραμμίζεται με τον νυν αρχιτέκτονα της οικονομικής πολιτικής, επισημαίνοντας επακριβώς: ” Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους”.

Πληροφορίες από το capital.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ