ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη Στουρνάρα με τους οικονομικούς εισαγγελείς για τη λίστα Λαγκάρντ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

lista lagardeΣυνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο ΣΔΟΕ ο Γιάννης Στουρνάρας, καθώς τέσσερα χρόνια μετά την λήψη της πρώτης λίστας από τη Γαλλία, δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.

Στις αρχές της εβδομάδας, οι οικονομικοί εισαγγελείς, αποφάσισαν να αναθέσουν με προθεσμία δύο μηνών, στους ελεγκτές του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, την ολοκλήρωση του ελέγχου όσων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Παράλληλα έκαναν γνωστό στους επικεφαλής περίπου 20 εφοριών πως θα τους αναθέσουν υποθέσεις μεγάλου φορολογικού ενδιαφέροντος, την εξέλιξη των οποίων θα παρακολουθεί προσωπικά σε τακτά χρονικά διαστήματα ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης.

 

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *