ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

20140214-142940.jpg

«Μετά το Eurogroup θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα» αποκάλυψε σήμερα αξιωματούχος της Ευρωζώνης.
Δείτε τώρα από ποτέ το “αποκαλύπτουμε” εμείς: Απο τον Νοέμβριο γράφαμε ότι στο Eurogroup του Μαρτίου θα κριθούν τα πάντα. Όλο το μεσοδιάστημα ειναι θέατρο “έρχεται δεν έρχεται η Τρόικα”
Έτσι για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της εξαπάτησης από όσους συμπολίτες μας επιμένουν να κοιτούν με ανοιχτό το στόμα τα δελτία του ΔΟΛ και του Πήγασου, που μάλιστα τα χρυσοπληρώνουν. Αυτο μετέδωσε
πριν από λίγο το ΑΠΕ:
Είναι προφανές, ανέφερε αξιωματούχος της ευρωζώνης, ότι έως το Eurogroup της 17ης Φεβρουαρίου η τρόικα δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα και οι υπουργοί Οικονομικών απλώς θα ενημερωθούν για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά το Eurogroup η τρόικα θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην Αθήνα και προσέθεσε ότι η επιστροφή της τρόικας είναι αναγκαία, αλλά όχι και επαρκής προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
«Υπάρχουν ακόμα μερικές πτυχές που πρέπει να διευκρινιστούν. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη για να προλάβουμε την προθεσμία ως το επόμενο Eurogroup της 10ης Μαρτίου», ανέφερε ο αξιωματούχος, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα, στο Eurogroup του Μαρτίου να ληφθεί μια έστω «προκαταρκτική απόφαση» για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ