Γελάει ο κοσμος! Δημοσκοπηση στο σαιτ της Στάη, δινει 20% στον Καμίνη και… 5% στον Καπερνάρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140214-171447.jpg

…ΑΠΟ 3% ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!
Ε, ρε γλέντι που θα γίνει οταν έλθει η νυχτα των εκλογών… Φύλαξε την δημοσκοπηση… Για να την θυμίσουμε στην ΕΛ – ΛΗ της διαπλοκής…
Προβάδισμα του νυν δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, σφοδρό «γαλάζιο» εμφύλιο και σκληρή μάχη για τέσσερις βγάζει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το Δήμο Αθηναίων, που διεξήχθη από το ειδησεογραφικό site theTOC.gr και τη Metron Analysis.
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου, ο νυν

δήμαρχος Γιώργος Καμίνης προηγείται ξεκάθαρα με 20%, ενώ για τη δεύτερη θέση μαίνεται ο «γαλάζιος» εμφύλιος ανάμεσα σε Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο, με οριακό προβάδισμα του πρώτου (14% έναντι 13%).
Ακολουθούν στην τέταρτη θέση ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής (11%) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10% -μια εικόνα, που προϊδεάζει για σκληρή μάχη ανάμεσα στους τέσσερις για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Ακολουθούν οι: Νίκος Σοφιανός: 6%, Βασίλης Καπερνάρος: 5%, Γιώργος Αμυράς: 5%, Άλλος: 1%, Άκυρο-Λευκό: 3%, Αποχή: 3%, Αναποφάσιστοι: 7%, Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ 2%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ