ΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ealo
ealo

…κατά την εκδήλωση του Στέλιου Κούλογλου στο Πολεμικό Μουσείο

Του Γιώργου Αναστασόπουλου

Δεν «γιατρεύονται» οι άνθρωποι! Η διαπλοκή διαπλοκή και το νταβατζιλίκι νταβατζιλίκι!  Και το λέμε γιατί στην περιβόητη εκδήλωση του TVXS του Στέλιου Κούλογλου έμφαση δόθηκε –δικαιολογημένα βεβαίως βεβαίως- στην παρέμβαση του Γιώργου Σταθάκη, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο αθεόφοβος είπε ότι οι Έλληνες «υποφορολογούνται»!! Συμφωνώντας έτσι με τον Γιάννη Στουρνάρα, κατά την επίσης περιβόητη συνέντευξη του «τσάρου» στο MEGA του Πρετεντέρη!! Από τρίχα ο Αλέξης Τσίπρας γλύτωσε το εγκεφαλικό, αλλά ας προσέχει ποιους έχει δίπλα του.

Αποσιωπήθηκε όμως –μολονότι η εκδήλωση μεταδιδόταν απ’ ευθείας από το TVXS- ότι στον Σταθάκη απάντησε ο, συμμετέχων στο πάνελ, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος.  Λέγοντας μάλιστα με έμφαση ότι, αντιθέτως, οι Έλληνες υπερφορολογούνται.  Ιδίως ως προς την ακίνητη ιδιοκτησία, η οποία έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.  Επιπλέον δε ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε ότι αυτή η υπερφορολόγηση είναι αντίθετη όχι μόνο με το Σύνταγμα αλλά και με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και εγκυμονεί πια κινδύνους για την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, επειδή συντρίβει την αστική τάξη.

Για τους «καλοθελητές» που θάλεγαν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος «προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ» θυμίζουμε ότι ως Καθηγητής και γνήσιος φιλελεύθερος –όχι όμως νεοφιλελεύθερος- αυτά τα έχει αναλύσει στο τελευταίο του πανεπιστημιακό σύγγραμμα «Το δημόσιο δίκαιο στον αστερισμό της οικονομικής κρίσης».  Πέραν δε τούτου αυτές ήταν και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά στην αντιπολίτευση.  Ας μην ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία, μέσω του Προκόπη Παυλόπουλου, είχε «κατακεραυνώσει» το «χαράτσι» Βενιζέλου για τ’ ακίνητα και είχε θέσει ζήτημα συνταγματικότητας γι’ αυτό στη Βουλή.

Με άλλες λέξεις ο Προκόπης Παυλόπουλος υποστήριξε αυτά που ψήφιζε και δίδασκε στο Πανεπιστήμιο.  Το αν η Νέα Δημοκρατία του κ. Αντώνη Σαμαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν, καθένας για τους δικούς του λόγους, θέσεις είναι άλλο ζήτημα.  Αυτός είναι και ο λόγος που τα κανάλια των νταβατζήδων «έθαψαν» την παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου, μιας και δεν «βόλευε» τις σκέψεις και βλέψεις τους! «Τον αράπη κι αν λευκαίνεις το σαπούνι σου χαλάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ